Verliest u tijd met uw administratie?

Facturatieprogramma op maat

Ga snel aan de slag met het gebruiksvriendelijk facturatieprogramma voor eenmanszaken en KMO’s.

facturatieprogramma ondernemer

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma : Functionaliteiten

Hieronder kunt u een overzicht en uitgebreide beschrijving vinden van alle functionaliteiten in de verschillende facturatiesoftware:

Ondersteuning

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team staat altijd voor u klaar om u te helpen!

Facturen

Aanmaak en beheer verkoopfacturen via verschillende mogelijkheden om deze op een zo kort mogelijke termijn aan te maken. Dit kan vanuit een offerte, bestelbon of werkbon. Aan de hand van het planningssysteem of gebruik van de templates.

Betalingsopvolging + CODA

Bij verkoopfacturen kan u manueel aanduiden wanneer ze betaald zijn, op welke datum dit plaatsvond en via welke weg dit gebeurde.
Daarnaast kan u CODA (Coded Statement of Account) bestanden, ofwel elektronische bankafschriften inlezen.

E-mailintegratie

Met ons facturatieprogramma verstuurt u al uw gecreëerde documenten vanuit uw eigen e-mailadres.

Export

U kunt op een eenvoudige manier al uw verkoopfacturen uit het facturatieprogramma overmaken aan uw boekhouder. U maakt een pdf van al uw verkoopfacturen en een overzicht hiervan slaan we op in een zip-bestand, waarna u deze kan doormailen.

Overzicht

U kan een overzicht raadplegen waarbij u de omzet per periode kan bekijken. Bij deze functie is het overigens mogelijk deze periodes te vergelijken en de evolutie te bekijken aan de hand van statistieken.

Prijslijst

U kan productnamen en bijhorende artikelnummers en prijzen opslaan en gebruiken in facturen, offertes, bestelbonnen, dagontvangsten en werkbonnen, inclusief automatisch voorraadbeheer.

Labels

U kan labels op documenten en op klanten -en leveranciersfiches plaatsen.
Hiermee kan u uw documenten en fiches in eigen categorieën verdelen en filteren.

Documenten

Onbeperkt aantal documenten. In het facturatieprogramma van KMO-Facturatie heeft u geen limiet van het aantal offertes, facturen, bestelbonnen of werkbonnen u maakt.

Invorderen via incasso

Vanuit KMO-Facturatie kan u een incassodossier voor niet-betaalde facturen opmaken en doorsturen in slechts enkele klikken naar Be Paid.

Dagontvangsten

Indien u niet werkt met betaling via uw facturen, kan u gebruik maken van dagontvangsten. Deze kunt u linken met de prijslijst van uw bedrijf.

Offertes

In slechts enkele klikken stelt u uw offerte op en kan u deze overmaken aan uw klant. Een raming of bestek nodig? Ook dit is mogelijk met het facturatieprogramma van KMO-Facturatie. Offertes kunnen door uw klant digitaal online worden ondertekend via een voor hen unieke URL.

Templates

De inhoud van uw documenten kan u opslaan als een template en nadien uploaden in toekomstige offertes, facturen en bestelbonnen. Deze inhoud kan bestaan uit artikelen met de desbetreffende prijs en mogelijke beschrijvingen. Deze kunt u nadien steeds aanpassen.

Aankoopfacturen

Ook aankoopfacturen kan u opslaan in het facturatieprogramma van KMO-Facturatie, zodat u ten allen tijde een duidelijk overzicht heeft van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven.

Bestelbonnen

U kan bestelbonnen aanmaken en beheren waarbij u een koppeling kan maken met het voorraadbeheer van uw bedrijf.

Voorraadbeheer

Met voorraadbeheer kan u uw voorraad op een eenvoudige manier beheren en koppelen aan uw bestelbonnen. Welke artikelen zijn gereserveerd? Welke artikelen zijn verkocht? Aan welke bestelbon of factuur is dit artikel gelinkt?

Planningsysteem

U kan facturen op voorhand inplannen zodat de klant deze een vaste dag in de maand ontvangt of u plant deze in volgens een periodiek systeem waarbij u zelf het aantal dagen kan selecteren. Tevens is er de mogelijkheid om het facturatiebedrag te spreiden en via deelfacturen het totaal bedrag in te plannen.

Projecten en nacalculatie

U kan eenvoudig offertes, aankoop -en verkoopfacturen verzamelen en een nacalculatie laten berekenen. Zo heeft u een compleet overzicht van alle gemaakte kosten, opbrengsten, verschil ten opzichte van offertes en bruto resultaten.

Werkbonnen

De beschikbare velden van de werkbon zijn volledig aanpasbaar naargelang uw wensen. U kunt vanuit een offerte een werkbon aanmaken, of beginnen vanuit een lege werkbon. U kan de werkbon digitaal laten ondertekenen, hier een pdf van creëren en doormailen naar uw klant. Ook uw personeel kan deze werkbon aanpassen, invullen, laten tekenen en afsluiten. Hiervoor zijn beperkte toegangsmogelijkheden voorzien. Uw personeel ziet enkel de hoogstnodige informatie uit het systeem.

Bestandsopslag

Met deze module kan u eenvoudig allerlei documenten uploaden en koppelen aan een klant, leverancier, project of werkbon. Zo blijven al uw documenten veilig op een centrale plek, altijd binnen handbereik.

Facturatieprogramma

Als bedrijfseigenaar of zelfstandige bent u waarschijnlijk op zoek naar het meest efficiënte en krachtige facturatieprogramma om uw financiële processen te stroomlijnen. Het vinden van het perfecte facturatieprogramma is essentieel voor een efficiënte bedrijfsvoering. Het opstellen en beheren van facturen kan een tijdrovende klus zijn, vooral wanneer dit handmatig moet gebeuren. Gelukkig bieden facturatieprogramma’s een geautomatiseerde en gestroomlijnde oplossing, waardoor zelfstandigen en bedrijven hun werkzaamheden efficiënter kunnen uitvoeren en kostbare tijd kunnen besparen. Facturatie software ondersteunt ondernemingen en zelfstandigen in het creëren, versturen en beheren van facturen. Het stelt gebruikers in staat om professioneel ogende facturen te generen, betalingen bij te houden, klantgegevens effectief te beheren en overzichtelijke rapporteren te genereren. KMO-Facturatie is niet zomaar een een facturatieprogramma, het is een specifiek op zelfstandigen en KMO’s gerichte oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen. Met een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee zelfstandigen en KMO’s worden geconfronteerd, biedt KMO-Facturatie een allesomvattende aanpak voor facturatie, projecten en opvolging.

Voordelen van facturatieprogramma KMO-Facturatie

facturatieprogramma

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de onderscheidende kenmerken van KMO-Facturatie is de ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid. De intuïtieve interface maakt het zelfs voor diegenen zonder technische achtergrond eenvoudig om met het programma te werken. Van het maken van facturen tot het beheren van klantgegevens, elke interactie is moeiteloos, wat resulteert in een vlotte en efficiënte gebruikerservaring.

Automatisering en tijdbesparing

KMO-Facturatie excelleert uit in het automatiseren van repetitieve taken, waardoor kostbare tijd wordt vrijgemaakt voor ondernemers. Automatische factuurgeneratie, herinneringen voor betalingen en real-time updates van financiële gegevens stellen gebruikers in staat om zich te concentreren op bedrijfsgroei, terwijl het programma de operationele last verlicht.

Veiligheid en gegevensbescherming

Met de groeiende bezorgdheid over gegevensveiligheid biedt KMO-Facturatie gemoedsrust met geavanceerde beveiligingsprotocollen. Van versleuteling tot veilige gegevensopslag, het programma waarborgt de vertrouwelijkheid van bedrijfsinformatie, waardoor gebruikers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten zonder angst voor gegevensinbreuken.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Elk bedrijf is uniek, en KMO-Facturatie begrijpt dit als geen ander. Met een breed scala aan aanpasbare functies kunnen ondernemers het programma afstemmen op hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om factuurindelingen, rapportage of integraties met andere zakelijke tools, KMO-Facturatie biedt een flexibele oplossing die evolueert met het bedrijf.

Klantenservice

Het succes van KMO-Facturatie gaat verder dan de software zelf; het omvat ook een toegewijd klantenserviceteam. Gebruikers kunnen rekenen op snelle en effectieve ondersteuning, waardoor eventuele vragen of problemen onmiddellijk worden aangepakt, en ze met vertrouwen het volledige potentieel van het programma kunnen benutten.
Facturatieprogramma

Andere functionaliteiten KMO-Facturatie

Naast de eerder genoemde kenmerken biedt KMO-Facturatie een uitgebreide reeks functionaliteiten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van zelfstandigen en KMO’s:

1. Projectmanagement

KMO-Facturatie integreert naadloos projectmanagementfunctionaliteiten. Gebruikers kunnen projecten aanmaken, bijhouden en koppelen aan specifieke facturen, waardoor een gedetailleerd overzicht van de zakelijke activiteiten wordt geboden.

2. Voorraadbeheer

Voor bedrijven met een productgerichte activiteit biedt KMO-Facturatie een uitgebreide module voorraadbeheer. Het stelt gebruikers in staat om producten te beheren, voorraadniveaus te bewaken en automatisch facturen te genereren op basis van verkooptransacties.

3. Rapportage en Analyse

Het programma voorziet in gedetailleerde rapportage- en analysehulpmiddelen. Gebruikers kunnen financiële overzichten genereren, trends identificeren en toekomstige prognoses maken om weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen.

4. Mobiele Toegang

KMO-Facturatie biedt mobiele toegang tot zijn platform, waardoor ondernemers en hun teams altijd en overal toegang hebben tot belangrijke zakelijke gegevens. Dit verbetert de flexibiliteit en productiviteit.

Met de nadruk op een professionele uitstraling, geavanceerde betalingsopvolging en een uitgebreide reeks aanvullende functionaliteiten, bevestigt KMO-Facturatie zijn positie als de toonaangevende oplossing voor KMO’s. Het programma is niet alleen een efficiënt facturatie-instrument, maar een volledig geïntegreerd bedrijfsbeheersysteem dat ondernemingen ondersteunt in elke fase van hun groei. Ontdek de kracht van KMO-Facturatie en maak de sprong naar een geoptimaliseerde toekomst van factureren en bedrijfsbeheer.
Indien u nog twijfelt aan de voordelen van het werken met een facturatieprogramma, kan u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende demo of een gratis account aanvragen en zelf 14 dagen lang de software testen.

Facturatieprogramma


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma