Verliest u tijd met uw administratie?

Facturatieprogramma op maat

Ga snel aan de slag met het gebruiksvriendelijk facturatieprogramma voor eenmanszaken en KMO’s.

facturatieprogramma ondernemer

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma : Functionaliteiten

Hieronder kunt u een overzicht en uitgebreide beschrijving vinden van alle functionaliteiten in de verschillende facturatiesoftware:

Ondersteuning

Heeft u een vraag of opmerking? Ons team staat altijd voor u klaar om u te helpen!

Facturen

Aanmaak en beheer verkoopfacturen via verschillende mogelijkheden om deze op een zo kort mogelijke termijn aan te maken. Dit kan vanuit een offerte, bestelbon of werkbon. Aan de hand van het planningssysteem of gebruik van de templates.

Betalingsopvolging - Ponto - CODA

Bij verkoopfacturen kan u manueel aanduiden wanneer ze betaald zijn, op welke datum dit plaatsvond en via welke weg dit gebeurde.
Met Ponto Connect kan u eenvoudig uw bankrekening koppelen met KMO-Facturatie, ongeacht de bank waarbij u aangesloten bent.
Daarnaast kan u ook CODA (Coded Statement of Account) bestanden, ofwel elektronische bankafschriften inlezen.

E-mailintegratie

Met ons facturatieprogramma verstuurt u al uw gecreëerde documenten vanuit uw eigen e-mailadres.

Export

U kunt op een eenvoudige manier al uw verkoopfacturen uit het facturatieprogramma overmaken aan uw boekhouder. U maakt een pdf van al uw verkoopfacturen en een overzicht hiervan slaan we op in een zip-bestand, waarna u deze kan doormailen.

Overzicht

U kan een overzicht raadplegen waarbij u de omzet per periode kan bekijken. Bij deze functie is het overigens mogelijk deze periodes te vergelijken en de evolutie te bekijken aan de hand van statistieken.

Prijslijst

U kan productnamen en bijhorende artikelnummers en prijzen opslaan en gebruiken in facturen, offertes, bestelbonnen, dagontvangsten en werkbonnen, inclusief automatisch voorraadbeheer.

Labels

U kan labels op documenten en op klanten -en leveranciersfiches plaatsen.
Hiermee kan u uw documenten en fiches in eigen categorieën verdelen en filteren.

Documenten

Onbeperkt aantal documenten. In het facturatieprogramma van KMO-Facturatie heeft u geen limiet van het aantal offertes, facturen, bestelbonnen of werkbonnen u maakt.

Invorderen via incasso

Vanuit KMO-Facturatie kan u een incassodossier voor niet-betaalde facturen opmaken en doorsturen in slechts enkele klikken naar Be Paid.

Dagontvangsten

Indien u niet werkt met betaling via uw facturen, kan u gebruik maken van dagontvangsten. Deze kunt u linken met de prijslijst van uw bedrijf.

Offertes

In slechts enkele klikken stelt u uw offerte op en kan u deze overmaken aan uw klant. Een raming of bestek nodig? Ook dit is mogelijk met het facturatieprogramma van KMO-Facturatie. Offertes kunnen door uw klant digitaal online worden ondertekend via een voor hen unieke URL.

Templates

De inhoud van uw documenten kan u opslaan als een template en nadien uploaden in toekomstige offertes, facturen en bestelbonnen. Deze inhoud kan bestaan uit artikelen met de desbetreffende prijs en mogelijke beschrijvingen. Deze kunt u nadien steeds aanpassen.

Aankoopfacturen

Ook aankoopfacturen kan u opslaan in het facturatieprogramma van KMO-Facturatie, zodat u ten allen tijde een duidelijk overzicht heeft van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven.

Bestelbonnen

U kan bestelbonnen aanmaken en beheren waarbij u een koppeling kan maken met het voorraadbeheer van uw bedrijf.

Voorraadbeheer

Met voorraadbeheer kan u uw voorraad op een eenvoudige manier beheren en koppelen aan uw bestelbonnen. Welke artikelen zijn gereserveerd? Welke artikelen zijn verkocht? Aan welke bestelbon of factuur is dit artikel gelinkt?

Planningsysteem

U kan facturen op voorhand inplannen zodat de klant deze een vaste dag in de maand ontvangt of u plant deze in volgens een periodiek systeem waarbij u zelf het aantal dagen kan selecteren. Tevens is er de mogelijkheid om het facturatiebedrag te spreiden en via deelfacturen het totaal bedrag in te plannen.

Projecten en nacalculatie

U kan eenvoudig offertes, aankoop -en verkoopfacturen verzamelen en een nacalculatie laten berekenen. Zo heeft u een compleet overzicht van alle gemaakte kosten, opbrengsten, verschil ten opzichte van offertes en bruto resultaten.

Werkbonnen

De beschikbare velden van de werkbon zijn volledig aanpasbaar naargelang uw wensen. U kunt vanuit een offerte een werkbon aanmaken, of beginnen vanuit een lege werkbon. U kan de werkbon digitaal laten ondertekenen, hier een pdf van creëren en doormailen naar uw klant. Ook uw personeel kan deze werkbon aanpassen, invullen, laten tekenen en afsluiten. Hiervoor zijn beperkte toegangsmogelijkheden voorzien. Uw personeel ziet enkel de hoogstnodige informatie uit het systeem.

Bestandsopslag

Met deze module kan u eenvoudig allerlei documenten uploaden en koppelen aan een klant, leverancier, project of werkbon. Zo blijven al uw documenten veilig op een centrale plek, altijd binnen handbereik.

Het belang van een goed facturatieprogramma voor zelfstandigen en ondernemers

Als zelfstandige of ondernemer weet u hoe belangrijk het is om uw financiële administratie op orde te hebben. Een goed facturatieprogramma kan hierin het verschil maken. Het handmatig opstellen en beheren van facturen is vaak tijdrovend en foutgevoelig. Gelukkig kan het facturatieprogramma van KMO-Facturatie dit proces automatiseren en vereenvoudigen. 

Met de software van KMO-Facturatie kunt u professioneel ogende facturen generen, betalingen bijhouden, klantgegevens beheren en gedetailleerde rapporten maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de efficiëntie en nauwkeurigheid van uw financiële administratie.

KMO-Facturatie is een facturatieprogramma dat specifiek is ontworpen voor zelfstandigen en kleine tot middelgrote ondernemingen. Het biedt een allesomvattende oplossing voor uw facturatiebehoeften, met extra functionaliteiten die aansluiten bij de unieke uitdagingen waarmee zelfstandigen en KMO’s te maken hebben.

De belangrijkste voordelen van het facturatieprogramma KMO-Facturatie

facturatieprogramma

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de onderscheidende kenmerken van KMO-Facturatie is de gebruiksvriendelijkheid. De intuïtieve interface maakt het eenvoudig voor iedereen, zelfs zonder technische achtergrond, om met het programma te werken.  Van het maken van facturen tot het beheren van klantgegevens, elke interactie is moeiteloos en efficiënt. 

Efficiëntie en tijdbesparing

Met ons facturatieprogramma kunnen facturen snel en nauwkeurig worden opgesteld. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten die vaak voorkomen bij handmatige facturatie. Automatische factuurgeneratie, betalingsherinneringen en real-time updates van financiële gegevens stellen u in staat om minder tijd te besteden aan administratieve taken en meer tijd vrij te maken voor het laten groeien van uw bedrijf. 

Professionele uitstraling

Als ondernemer wil u dat uw bedrijf altijd een goede indruk maakt op klanten en partners. Met behulp van het facturatieprogramma van KMO-Facturatie kunt u gebruik maken van diverse sjablonen en uw eigen stijl toepassen, inclusief uw logo en bedrijfskleuren. Elke factuur ziet er zo uniform en professioneel uit, wat meerdere voordelen met zich meebrengt. 

Betalingstracering

Een van de belangrijkste functies van een facturatieprogramma is de mogelijkheid om betalingen bij te houden. Dit helpt u om uw financiële administratie efficiënt en overzichtelijk te beheren. Dankzij de koppeling met Ponto Connect, heeft u de mogelijkheid om banktransacties te synchroniseren met uw facturatieprogramma. 

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Elk bedrijf is uniek, en KMO-Facturatie begrijpt dit. Ons programma biedt een breed scala aan aanpasbare functies, zodat u het kunt afstemmen op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om factuurindelingen, rapportage of integraties met andere zakelijke tools, KMO-Facturatie biedt een flexibele oplossing die meegroeit met uw bedrijf.

Veiligheid en gegevensbescherming

Met de groeiende bezorgdheid over gegevensveiligheid biedt KMO-Facturatie geavanceerde beveiligingsprotocollen om de vertrouwelijkheid van uw bedrijfsinformatie te waarborgen. Van gegevensversleuteling tot veilige opslag, het programma zorgt ervoor dat uw gegevens beschermd zijn tegen inbreuken, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder zorgen. 

Uitstekende klantenservice

Het succes van KMO-Facturatie gaat verder dan de software zelf; het omvat ook een toegewijd klantenserviceteam. U kunt rekenen op snelle en effectieve ondersteuning, waardoor eventuele vragen of problemen direct worden aangepakt. Zo kunt u met vertrouwen het volledige potentieel van het programma kunnen benutten.

Facturatieprogramma

Probeer KMO-Facturatie vandaag nog

Als u nog twijfelt aan de voordelen van het werken met een facturatieprogramma, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende demo. Of vraag een gratis account aan en test de software zelf gedurende 14 dagen. Ontdek hoe KMO-Facturatie uw werkprocessen kan optimaliseren en uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. 


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma