Eenvoudig facturatieprogramma

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Op zoek naar een eenvoudig facturatieprogramma?
Bekijk de mogelijkheden van KMO-Facturatie.

In slechts enkele klikken maakt u een professionele offerte, bestelbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen. 
De facturatiesoftware van KMO-Facturatie laat u tijd besparen. De programma’s zijn aangepast aan de grootte en noden van uw bedrijf. 

Uw logo en bedrijfsgegeven zijn standaard al voorzien op alle documenten. Geen zorgen meer over nummering of berekening. Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch. Zo bespaart u tijd en dus geld!  

KMO-Facturatie voorziet tal van extra functies om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen, zoals het eenvoudig delen van uw facturen, offertes en bestelbonnen met uw klanten, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, opvolging van betalingen en meer. 

Afhankelijk van uw noden en wensen kan u het facturatieprogramma kiezen dat het best bij u en uw bedrijf past.  

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Eenvoudig facturatieprogramma

Eenvoudig facturatieprogramma:
KMO-Facturatie heeft alle functionaliteiten die u zoekt

Naast het uitvoeren van uw hoofdactiviteit, heeft u als zelfstandige nog veel bijkomende verplichtingen, zo zal u ook uw administratie moeten doen. 
Facturatie en opvolging van offertes is hierin een belangrijk onderdeel. U zou ervoor kunnen kiezen om facturen  en offertes handmatig te maken met Word of Excel, maar dit neemt meer tijd in beslag. Ook fouten worden hierbij vaak gemaakt, denk maar aan de verplichte unieke oplopende factuurnummering die men al eens vergeet aan te passen of een fout in de berekening van de btw. 

Het eenvoudig facturatieprogramma van KMO-Facturatie kan u hierbij helpen. Geen zorgen meer over nummering of berekening. Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch. Zo bespaart u tijd en dus geld!  

In slechts enkele klikken maakt u een professionele offerte, werkbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen. Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten. 

De eenvoudige facturatiesoftware voorziet tal van extra functies om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen, zoals het eenvoudig delen van uw facturen en offertes met uw klanten, digitaal bevestigen van en ondertekenen van offertesdigitale werkbonnen en meer. 

Met het facturatieprogramma van KMO-Facturatie bespaart u tijd en gaat u snel aan de slag. 

facturatiesoftware facturatieprogramma vilvoorde

Eenvoudig facturatieprogramma - Van offerte naar factuur in één klik

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Met de eenvoudige facturatiesoftware van KMO-Facturatie kiest u voor een programma waarmee u eenvoudig en snel kan factureren. Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten. 

Al uw klanten en hun gegevens kan u raadplegen in het gedetailleerde klantenbestand, alle gegevens zijn overzichtelijk verzameld op één plaats. 

Verstuur een gemaakte factuur direct per e-mail in PDF en UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klant. 

Als de betalingstermijn verstreken is en de klant heeft nog niet betaald, verstuurt u snel een betalingsherinnering. 

Maak in slechts enkele klikken een professionele offerte, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.

Daarnaast biedt het facturatieprogramma tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. Denk hierbij onder meer aan de overzichtelijke prijslijst met mogelijkheid tot het aanmaken van prijzengroepen en artikelnummers, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen, templates en meer.

Uw gegevens overbrengen naar uw boekhouder / account, ook dat gaat supersnel met het eenvoudig facturatieprogramma van KMO-Facturatie. Via de exportfunctie kan u aanduiden op welke manier u de documenten wenst te exporteren, UBL of Excel. De export omvat alle aan -en verkoopfacturen van toepassing voor de opgegeven periode.  

Het facturatieprogramma is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO In bv. de bouwsector, tuinsector, consultancy, marktonderzoekers, …

 

Eenvoudig facturatieprogramma - factureren en offertes opvolgen

Eenvoudig factureren en offertes opvolgen met KMO-Facturatie.  

Maak uw offerte, stuur ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  

Uw klant krijgt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in het facturatieprogramma Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Offertes opvolgen is zeer belangrijk, daarom voorzien we in het eenvoudig facturatieprogramma een duidelijk en gedetailleerd overzicht dat u altijd kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Eenvoudig facturatieprogramma - E-mailintegratie

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

 

Met behulp van onze gebruiksvriendelijke facturatiesoftware, KMO-Facturatie, stroomlijnt u moeiteloos uw facturatie- en communicatieprocessen. De software biedt u een geïntegreerde oplossing om al uw documenten, zoals facturen, offertes, bestelbonnen, werkbonnen en herinneringen snel en efficiënt naar uw klanten te sturen. 

Een van de handige functies van KMO-Facturatie is de mogelijkheid om uw eigen e-mailadres te koppelen aan het systeem. Dit wil zeggen dat alle e-mails die via de software worden gegenereerd, worden verzonden vanuit uw eigen vertrouwde e-mailadres. Hierdoor wordt de professionele uitstraling van uw bedrijf behouden en uw klanten herkennen direct de afzender. 

Een bijkomend voordeel van het gebruik van KMO-Facturatie is het duidelijk overzicht dat u heeft in elke klantenfiche. In dit overzicht kunt alle verzonden e-mails met betrekking tot een specifieke klant bekijken. Zo kan u altijd snel en gemakkelijk teruggrijpen naar eerder verzonden documenten en berichten. Dit is vooral handig bij het opvolgen va offertes, het beheren van bestellingen en het herinneren van klanten aan openstaande betalingen. 

KMO-Facturatie is ontworpen om uw administratieve processen te vereenvoudigen en uw klantrelaties te verbeteren. Met de mogelijkheid om uw eigen e-mailadres te gebruiken en het overzichtelijke klantenbeheer, heeft u een krachtig instrument in handen om uw bedrijfsvoering effectiever te maken en de tevredenheid van uw klanten te verhogen. 

Probeer de software gratis

Het eenvoudig facturatieprogramma van KMO-Facturatie biedt een breed scala aan extra functies die niet alleen uw dagelijkse workflow vereenvoudigen, maar ook de algehele professionaliteit van uw bedrijfsprocessen versterken. Met deze software kunt u moeiteloos uw facturen en offertes delen met uw klanten, deze digitaal bevestigen en ondertekenen, en zelfs digitale werkbonnen met gemak genereren. Deze uitgebreide functionaliteiten vertalen zich niet alleen in verhoogde efficiëntie, maar ook in een indrukwekkend professioneel imago voor uw onderneming. Daarnaast bespaart u kostbare tijd, zodat u zich kan concentreren op wat er werkelijk toe doet: de groei en het succes van uw onderneming. 

U kunt vandaag nog beginnen met het ontdekken van de voordelen van KMO-Facturatie door ons programma vrijblijvend uit te proberen. Met onze proefperiode krijgt u de kans om zelf te ervaren hoe onze software uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren en verbeteren. Wacht dus niet langer en ervaar de voordelen van moeiteloze en efficiënte facturatie met de facturatie software van KMO-Facturatie.  

5/5
“Sinds ik samenwerk met KMO-Facturatie gaat mijn facturatie vlotter.
Offertes en betalingen kan ik eenvoudig opvolgen, waardoor ik me ten volle kan focussen op mijn klanten en diensten.

Aan mijn facturatie spendeer ik nu slechts de helft zoveel tijd.
Zit ik met een probleem of twijfel ik aan iets, KMO-Facturatie staat steeds paraat om mij terug op weg te helpen.

De service is zeer goed!"


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma