Facturatieprogramma Genk

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Bent u een ondernemer in Genk op zoek naar een geavanceerd online facturatieprogramma dat perfect is afgestemd op de behoeften van KMO’s en zelfstandigen? Stop met zoeken, want KMO-Facturatie biedt precies wat u nodig heeft. Met ons innovatieve platform creëert u in slechts enkele klikken professionele offertes, bestelbonnen, facturen en digitale werkbonnen, waardoor u kostbare tijd bespaart en uw bedrijfsprocessen optimaliseert.   

Wat kan u verwachten van KMO-Facturatie?

 • Breed scala aan functionaliteiten: Of u nu een kleine zelfstandige bent of een groeiende KMO in Genk, ons facturatieprogramma biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Van het beheren van klantgegevens tot het bijhouden van voorraden en het genereren van financiële rapporten, u heeft alles binnen handbereik om uw bedrijfsprocessen efficiënt te beheren.
 • Professionele uitstraling: Uw bedrijfslogo en -gegevens worden automatisch toegevoegd aan al uw documenten, waardoor u direct een professionele uitstraling maakt op uw klanten en partners. 
 • Altijd en overal toegankelijk: Of u nu onderweg bent, in uw kantoor in Genk werkt of thuis ontspant, onze online facturatie software staat altijd voor u klaar. Met toegang op elke apparaat met internetverbinding hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over beperkingen in uw productiviteit door uw locatie.

 

Bij KMO-Facturatie streven we ernaar om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en uw administratieve taken te automatiseren. Ons intuïtieve facturatieprogramma is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf in Genk en daarbuiten. Zet vandaag nog de eerste stap naar een slimmere manier van zakendoen met KMO-Facturatie. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma Genk

Vereenvoudig uw facturatieproces met KMO-Facturatie

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Bij KMO-Facturatie begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en uw facturatieproces vlekkeloos moet verlopen. Daarom bieden we een uitgebreid online facturatieprogramma dat perfect is afgestemd op uw behoeften als zelfstandig ondernemer of KMO in Genk. 

Met onze intuïtieve software kan u snel en eenvoudig professionele facturen versturen, compleet met uw logo en bedrijfsgegevens standaard op alle documenten. Dankzij ons gedetailleerd klantenbestand heeft u alle klantgegevens overzichtelijk op één plaats, wat uw communicatie en opvolging vereenvoudigt.  

Of u nu facturen wilt versturen per e-mail in PDF en UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klanten, bij KMO-Facturatie heeft u de keuze en de flexibiliteit om aan uw specifieke eisen te voldoen. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om snel betalingsherinneringen te versturen via vooraf ingestelde templates, waardoor u uw cashflow effectief kunt beheren. 

Onze online facturatiesoftware biedt niet alleen gemak en efficiëntie, maar ook gemoedsrust als het gaat om gegevensopslag en beveiliging. Alle documenten worden veilig opgeslagen in uw cloudomgeving, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over back-ups en IT-beveiliging. 

Daarnaast bieden we tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen, zoals een overzichtelijke prijslijst, digitaal ondertekening van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen en meer. En als u uw documenten aan uw boekhouder of account moet overmaken, kan dat snel en efficiënt via onze exportfunctie, waarbij u kunt kiezen tussen UBL of Excel. 

Of u nu een aannemer, schilder, loodgieter of een andere zelfstandig ondernemer bent, ons online facturatieprogramma is geschikt voor elke type bedrijf in Genk en daarbuiten. Vereenvoudig uw facturatieproces vandaag nog met KMO-Facturatie en ontdek hoe eenvoudig factureren kan zijn!

 

Efficiënt offertes opstellen en opvolgen

Het opstellen en opvolgen van offertes wordt eenvoudig met het online facturatieprogramma van KMO-Facturatie. Voeg uw logo en bedrijfsinformatie toe en ga snel van start met het creëren van offertes die indruk maken.  

Ins ons facturatieprogramma worden offertes automatisch voorzien van een uniek nummer en ingevulde data, samen met uw voorwaarden die slechts één keer hoeven te worden ingesteld in uw account. Zo bespaart u tijd en minimaliseert u fouten. 

Zodra u uw offerte heeft opgesteld, kan u deze eenvoudig naar uw klant mailen voor digitale goedkeuring en ondertekening. Uw klant ontvangt een e-mail met een link naar de offerte, waar ze deze kunnen bekijken, downloaden, accepteren of weigeren. Zodra ze akkoord gaan, plaatsen uw klanten hun handtekening en naam, en u ontvangt automatisch een melding dat de offerte is geaccepteerd.

In de facturatie software heeft u direct zicht op de status van uw offertes. U kan gemakkelijk zien wanneer de offerte is verzonden, hoe lang deze geldig is, welke actie er recentelijk is genomen, en of de offerte is geaccepteerd of geweigerd, inclusief de reden voor eventuele weigering. 

Met een duidelijk gedetailleerd overzicht in ons platform heeft u alle informatie die u nodig heeft om uw offertes effectief op te volgen. En zodra uw offerte is geaccepteerd, kan u deze moeiteloos omzetten naar een werkbon of factuur. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Vereenvoudig uw zakelijke correspondentie

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

 

Met ons uitgebreide online facturatieprogramma kan u snel en eenvoudig uw zakelijke correspondentie afhandelen. Of het nu gaat om het opstellen en versturen van facturen, offertes, bestelbonnen, werkbonnen of betaalherinneringen naar uw klanten, ons platform biedt naadloze integratie om uw workflow te verbeteren en de communicatie met uw klanten te optimaliseren. 

Efficiëntie met één klik: Ons facturatieprogramma maakt het mogelijk om met slechts één klik uw documenten rechtstreeks naar uw klanten te mailen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat uw documenten snel bij de juiste ontvangers aankomen. 

Persoonlijke afzender: U heeft de mogelijkheid om uw eigen e-mailadres te koppelen aan uw account, waardoor alle e-mails vanuit uw vertrouwde adres worden verstuurd. Dit geeft uw communicatie een professionele uitstraling en versterkt het vertrouwen van uw klanten in uw bedrijf. 

Volledig overzicht: Binnen elk klantendossier heeft u een duidelijk overzicht van alle verzonden e-mails. Hierdoor kunt u gemakkelijk de historiek met elke klant bekijken, wat u helpt bij het opvolgen van openstaande facturen, het beheren van offertes en het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. 

De integratie van communicatie binnen ons facturatieprogramma biedt u niet alleen meer gemak en efficiëntie, maar het stelt u ook in staat om zakelijke relaties te verbeteren en klanttevredenheid te vergroten. Kies voor KMO-Facturatie en ontdek hoe onze software uw facturatie- en communicatieprocessen naar een hoger niveau kan tillen.  

Ontdek KMO-Facturatie - gratis proefperiode

 

Bij KMO-Facturatie begrijpen we de impact van softwarekeuzes op uw bedrijf. Daarom nodigen we u uit om ons facturatieprogramma te verkennen met een gratis proefperiode. Tijdens deze periode kan u de software uitgebreid testen, zonder enige financiële verplichting. Ons doel is uw tevredenheid en succes. 

We hechten veel waarde aan service. We staan dan ook voor u klaar met persoonlijke ondersteuning via verschillende kanalen, zoals:  

 • Een duidelijke en uitgebreide demonstratie van onze software
 • Begeleiding bij de opstart, zodat u direct aan de slag kunt 
 • Opvolging bij vragen en ondersteuning bij uitdagingen 
 • Snelle en heldere communicatie voor een vlotte respons.

 

Wilt u meer weten of een demo plannen? Neem vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om u te helpen uw bedrijf te laten groeien met KMO-Facturatie. 

werkbon maken facturatieprogramma genk
5/5
"KMO-Facturatie biedt een heel persoonlijke service.

Ik kreeg een heel uitgebreide uitleg over deze online tool tijdens een videogesprek
zodat ik probleemloos van start kon gaan.

Al is het programma sowieso ook heel gebruiksvriendelijk opgemaakt waardoor
je zelfs zonder uitleg aan de slag zou kunnen gaan."


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma