Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma

Aankoopfacturen verwerken kan soms een lastige taak lijken, maar met het juiste facturatieprogramma wordt dit proces eenvoudig en efficiënt. Met een facturatieprogramma kan u uw aankoopfacturen eenvoudig scannen en digitaal opslaan. Dit is als het creëren van een digitaal archief dat u snel kunt raadplegen. 

Het verwerken van aankoopfacturen in een facturatieprogramma maakt deze taak soepeler en overzichtelijker. Door te kiezen voor deze software en gebruik te maken van digitalisering, automatisering en georganiseerde archivering, kan u de complexiteit verminderen en u richten op de groei van uw bedrijf.  

Facturatieprogramma - Prijzen en functionaliteiten per pakket

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Aankoopfacturen verwerken in KMO-Facturatie

Aankoopfacturen verwerken speelt een cruciale rol in de complexe wereld van bedrijfsfinanciën en administratie. Bedrijven moeten nauwkeurig en efficiënt omgaan met deze aankoopfacturen om financiële stabiliteit te behouden en een gezonde cashflow te garanderen. 

Met het facturatieprogramma van KMO-Facturatie kan u uw aankoopfacturen effectief verwerken en beheren. 

Facturatie is een essentieel onderdeel van elke onderneming, maar het kan soms een tijdrovende en foutgevoelige taak zijn. Een innovatieve oplossing die het verwerken van aankoopfacturen aanzienlijk vereenvoudigt is UBL. UBL is een gestandaardiseerd XML-formaat dat wordt gebruikt voor het uitwisselen van elektronische zakelijke documenten, zoals bv facturen. Het belangrijkste voordeel van UBL aankoopfacturen is dat deze documenten op een gestroomlijnde en geautomatiseerde manier kunnen worden opgesteld, verzonden en ontvangen. 

In KMO-Facturatie geven we u de mogelijkheid om uw aankoopfacturen manueel in te geven en het PDF-bestand van uw aankoopfactuur te koppelen aan de ingave op kan u het UBL bestand van de aankoopfactuur importeren. 

Wanneer u werkt met UBL bestanden verkort dit de verwerkingstijd voor u. Doordat factuurinformatie gestructureerd en digitaal wordt uitgewisseld, dient u of uw medewerkers niet langer handmatig de gegevens over te typen, waardoor u ook minder kans op fouten heeft.  Het gebruik van UBL aankoopfacturen vermindert het aantal handmatige stappen, waardoor de efficiëntie toeneemt. Daarnaast leidt dit tot snellere factuurverwerking en betaling, waardoor uw relatie met uw leveranciers versterkt.  

U heeft altijd een duidelijk overzicht van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven, wat resulteert in een betere financiële tracking en rapportage. 

Uw aankoopfacturen worden veilig opgeslagen in uw cloud omgeving, met automatische back-ups. U hoeft zich dus ook geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw documenten.  

 

facturatieprogramma eenmanszaak

Export van uw aankoopfacturen

UBL facturen verwerken is een stap in de richting van een geautomatiseerd, nauwkeurig en efficiënt factuurproces. Automatisch kan het programma relevante gegevens opnemen en in het systeem invoeren, waardoor de noodzaak van handmatige gegevensinvoer wordt geëlimineerd. 

Daarnaast integreert KMO-Facturatie naadloos met bestaande boekhoudsystemen, zoals Yuki en Exact Online, waardoor de overdracht van gegevens en informatie moeiteloos verloopt. 

Door middel van de handige exportfuncties van KMO-Facturatie kan u uw aankoopfacturen en verkoopfacturen in enkele klikken exporteren in ZIP-, PDF-, CSV- of UBL-formaat. Klaar om verwerkt te worden door de software van uw boekhouder. Wanneer u gebruikt maakt van de UBL-bestanden verloopt de verwerking nog sneller en efficiënter voor uw boekhouder. 

Financieel overzicht

aankoopfacturen

In de software van KMO-Facturatie neemt u snel een overzicht van uw omzet. Per kwartaal ziet u het bedrag van uw omzet en kosten per maand, daarnaast is er een visuele weergave in een staafdiagram voorzien. 

Wenst u uw resultaat voor een bepaalde periode te bekijken of wenst u deze periode te vergelijken met dezelfde periode vorig jaar? Ook dat is mogelijk. 

Voor de maand die in behandeling is, ziet u tevens alle gemaakte verkoopfacturen staan, van hieruit kan u dan acties ondernemen per document. Wenst u een betaalherinnering te versturen of een factuur aanduiden als zijnde betaald? Dit kan u voor één document of in bulk voor verschillende documenten verwerken vanuit dit overzicht. 

Vanuit het financieel overzicht kan u snel en eenvoudig lijsten downloaden en exporteren. 

 

Koppeling van aankoopfacturen met voorraadbeheer en prijzen

 U kan de verwerking van uw aankoopfacturen tevens koppelen aan uw voorraadbeheer. Wanneer u een aankoopfactuur gaat ingeven en het artikel of voorraaditem gaat selecteren en de juiste hoeveelheid aanduidt, zal het programma uw voorraad bijwerken.

Met de voorraadbeheer module kan u uw voorraad op een eenvoudige manier beheren en koppelen aan uw prijslijsten.

Welke artikelen zijn gereserveerd? Welke artikelen zijn verkocht? Aan welk bestelbon of factuur is een artikel gelinkt?

Uw voorraad wordt bijgewerkt van zodra u een aankoopfactuur gaat verwerken, of wanneer een bestelbon of verkoopfactuur aanmaakt.

Bij de verwerking van uw aankoopfactuur geeft u de aankoopprijs per artikel in. Deze aankoopprijs kan u tevens koppelen aan het artikel uit uw prijslijst. Zo kan u uw verkoopprijs altijd laten berekenen op uw aankoopprijs, op basis van winst of winstmarge.

offertes online
5/5
"Via via kwam ik voor mijn man zijn zoektocht naar een facturatieprogramma terecht bij KMO-Facturatie.

Ik wil iedereen deze service echt aanraden. KMO-Facturatie levert een topservice!
Ze zijn super vlot bereikbaar, geven duidelijk en uitgebreide uitleg als je een vraag hebt,
doen hun best om met de feedback aan de slag te gaan, ...

Als het goed is mag het zeker ook gezegd worden!
Bij deze KMO-Facturatie, een super dikke pluim voor jullie!
We zijn meer dan tevreden als klant!
Jonas Naeyaert - Ergin BVBA
aankoopfacturen
Jonas Naeyaert
zaakvoerder


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!