Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma

Aankoopfacturen verwerken hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Met ons geavanceerde facturatieprogramma wordt het scannen en digitaal opslaan van uw aankoopfacturen eenvoudig. Creëer een gestroomlijnd digitaal archief voor snelle toegang, verminder complexiteit en richt u volledig op de groei van uw bedrijf. 

Ontdek de voordelen van digitalisering, automatisering en georganiseerde archivering voor een soepelere ervaring. 

Facturatieprogramma - Prijzen en functionaliteiten per pakket

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Aankoopfacturen efficiënt verwerken in KMO-Facturatie

Het beheer van aankoopfacturen is een cruciaal onderdeel van een gezonde bedrijfsadministratie. Bij KMO-Facturatie begrijpen we het belang van nauwkeurigheid en efficiëntie in dit proces en bieden we u een geavanceerd facturatieprogramma waarmee u niet alleen aankoopfacturen kunt beheer, maar dit proces ook kunt optimaliseren. 

In plaats van de traditionele, soms tijdrovende handeling, bieden wij u een innovatieve oplossing: UBL (Universal Business Language). Dit gestandaardiseerde XML-formaat stelt bedrijven in staat om elektronische zakelijke documenten, waaronder facturen, op een gestroomlijnde en geautomatiseerde manier uit te wisselen. 

Bij KMO-Facturatie heeft u de flexibiliteit om uw aankoopfacturen op verschillende manieren in te voeren. Of u nu de voorkeur geeft aan handmatige invoer, het koppelen van uw PDF-bestanden, of het importeren van UBL-bestanden, ons programma biedt u de verschillende mogelijkheden. Het werken met UBL-bestanden biedt niet alleen aanzienlijke tijdsbesparing, maar minimaliseert ook de kans op handmatige fouten. De gestructureerde digitale uitwisseling van informatie verhoogt de efficiëntie van uw verwerking. 

De voordelen van ons programma reiken verder dan snelle verwerking. Uw maandelijkse inkomsten en uitgaven worden overzichtelijk bijgehouden, wat u een betere financiële rapportage geeft. Bovendien worden uw aankoopfacturen veilig opgeslagen in de cloud, met regelmatige automatisch back-ups. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de beveiliging van uw documenten. 

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

Export van uw aankoopfacturen

Het verwerken van UBL facturen met KMO-Facturatie betekent niet zomaar een stap, maar een sprong in de richting van een geautomatiseerd, nauwkeurig en uiterst efficiënt factuurproces. Ons programma neemt automatisch relevante gegevens op en voert deze in het systeem in, waardoor de noodzaak van tijdrovende handmatige gegevensinvoer volledig geëlimineerd wordt. 

Dankzij de geavanceerde exportfuncties van KMO-Facturatie kan u met slechts enkele klikken uw aankoopfacturen en verkoopfacturen exporteren in diverse formaten, waaronder ZIP, PDF, CSV of het gestandaardiseerde UBL-formaat. Deze exportfunctionaliteiten zijn niet slechts een bijkomstigheid, ze zijn specifiek ontworpen om uw samenwerking met uw boekhouder te vergemakkelijken. 

Wanneer u UBL-bestanden gebruikt, gaat de verwerking nog een stap verder in snelheid en efficiëntie voor uw boekhouder. Deze gestandaardiseerde bestanden vereenvoudigen het importproces en verminderen de kans op fouten, waardoor uw boekhoudteam nog sneller en nauwkeuriger kan werken.  

Verbeter uw financieel inzicht

aankoopfacturen

De software van KMO-Facturatie biedt u een direct en gedetailleerd overzicht van uw omzet, waarmee u snel inzicht krijgt in uw bedrijfsprestaties. Op kwartaalbasis presenteert de software uw omzet en kosten, daarnaast worden de cijfers per maand visueel weergegeven in een helder staafdiagram voor optimale interpretatie. 

Wilt u uw resultaten vergelijken met voorgaande periodes? KMO-Facturatie maakt dit eenvoudig mogelijk. Of het nu gaat om een maandelijkse evaluatie of een vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, u kiest zelf welke tijd u wenst te analyseren. 

Voor de lopende maand biedt het overzicht ook gedetailleerde informatie over alle gemaakte verkoopfacturen. Vanuit dit centrale punt kunt u tevens doelgerichte acties ondernemen. Wil u een betaalherinnering versturen of een betaling verwerken? Met KMO-Facturatie kan u deze acties voor individuele documenten of in bulk uitvoeren, waardoor u ook hier tijd en moeite bespaart. 

Het financiële overzicht dient niet alleen als informatieve hub, maar biedt ook nog andere praktische functionaliteiten. Download en exporteer moeiteloos lijsten vanuit het overzicht, waardoor u snel toegang heeft tot de gegevens die u nodig heeft. KMO-Facturatie plaatst de kracht van financieel beheer in uw handen, waardoor u efficiënt en doelgericht kan werken. 

 

Koppeling van aankoopfacturen met stockbeheer en prijzen

U heeft de mogelijkheid om de verwerking van uw aankoopfacturen direct te koppelen aan uw stockbeheer, waardoor uw operationele processen naadloos samenkomen. Bij het invoeren van een aankoopfactuur en het selecteren van een artikel of voorraaditem, en het aanduiden van de juiste hoeveelheid, zal het programma automatisch uw voorraad bijwerken.

De voorraadbeheermodule biedt een eenvoudige en krachtige oplossing om uw voorraad te beheren en te koppelen aan uw prijslijsten. Het stelt u in staat om belangrijke vragen te beantwoorden, zoals welke artikelen zijn gereserveerd? Welke artikelen zijn verkocht? En aan welke bestelbon of factuur is een specifiek artikel gelinkt?

Uw voorraad wordt real-time bijgewerkt bij het verwerken van aankoopfacturen, bestelbonnen of verkoopfacturen. Deze geautomatiseerde synchronisatie verhoogt niet alleen de nauwkeurigheid van uw stockbeheer, maar zorgt er ook voor uw operationele informatie altijd up-to-date is.

Bij de verwerking van aankoopfacturen voert u de aankoopprijs per artikel in. Deze prijs kan u direct koppelen aan het artikel in uw prijslijst. Dit geeft u de mogelijkheid om uw verkoopprijs dynamisch te berekenen op basis van uw aankoopprijs, met inbegrip van winst of winstmarge. Zo heeft u altijd controle over uw prijsbeleid en maximaliseert u uw winstpotentieel.

offertes online
5/5
"Via via kwam ik voor mijn man zijn zoektocht naar een facturatieprogramma terecht bij KMO-Facturatie.

Ik wil iedereen deze service echt aanraden. KMO-Facturatie levert een topservice!
Ze zijn super vlot bereikbaar, geven duidelijk en uitgebreide uitleg als je een vraag hebt,
doen hun best om met de feedback aan de slag te gaan, ...

Als het goed is mag het zeker ook gezegd worden!
Bij deze KMO-Facturatie, een super dikke pluim voor jullie!
We zijn meer dan tevreden als klant!
Jonas Naeyaert - Ergin BVBA
aankoopfacturen
Jonas Naeyaert
zaakvoerder


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma