Facturatieprogramma tuinaannemer.

Op zoek naar een handige tool voor facturatie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze facturatie software beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf.  Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma tuinaannemer

Facturatieprogramma voor tuinaannemer:
KMO-Facturatie heeft alle functionaliteiten die u zoekt

Op zoek naar een facturatiesoftware voor tuinaannemers?

Als tuinaannemer weet u dat het facturatieproces essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Het facturatieprogramma van KMO-facturatie kan u hierbij helpen door het vereenvoudigen en automatiseren van verschillende facturatie gerelateerde taken.   

De software stelt u in staat om gemakkelijk en efficiënt facturen te generen, offertes op te stellen en klantgegevens te beheren. 


De facturatie software van KMO-Facturatie is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met eenmanszaak of voor een KMO in bv. de tuinsector of de bouw, denk hierbij bv. aan aannemers, schilders, installateurs, loodgieters, …  

Afhankelijk van de grootte en noden van uw bedrijf, kiest u het pakket dat het best bij u en uw bedrijf past. 
Onze software kan u 14 dagen vrijblijvend uitproberen. 

Facturatiesoftware tuinaannemer - Factureren in slechts enkele klikken

Een goed facturatieproces is van cruciaal belang voor tuinaannemers om een gezonde financiële positie te behouden en een professionele uitstraling naar hun klanten te hebben. 

U zou ervoor kunnen kiezen om facturen  en offertes handmatig te maken met Word of Excel, maar dit neemt meer tijd in beslag. Ook fouten worden hierbij vaak gemaakt, denk maar aan de verplichte unieke oplopende factuurnummering die men al eens vergeet aan te passen of een fout in de berekening van de btw. 

Het facturatieprogramma voor tuinaannemers van KMO-Facturatie kan u hierbij helpen. Geen zorgen meer over nummering of berekening. Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch. De facturatie software stelt u in staat om uw diensten en producten correcte te factureren, betalingen te innen en een overzicht te behouden van uw financiële transacties. Zo bespaart u tijd en dus geld! Bovendien kan een gestroomlijnd facturatieproces de cashflow verbeteren en de winstgevendheid verhogen.   

In slechts enkele klikken maakt u een professionele offerte, werkbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen. Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten. 

Naast het efficiënt factureren, opvolgen van betalingen en beheren van uw klantenbestand, biedt de facturatiesoftware voor tuinaannemers van KMO-Facturatie u nog tal van extra functies om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen, zoals het eenvoudig delen van uw facturen en offertes met uw klanten, digitaal bevestigen van en ondertekenen van offertes, digitale werkbonnen en meer. 

facturatiesoftware facturatieprogramma vilvoorde

Facturatieprogramma tuinaannemer: Offertes maken en opvolgen

De facturatie software van KMO-Facturatie biedt uitgebreide facturatie- en offertemogelijkheden. U kan professionele facturen en offertes maken in uw eigen huisstijl, logo en aangepaste informatie. 

Maak in slechts enkele klikken uw offerte, stuur ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  

Uw klant krijgt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in de facturatiesoftware tuinaannemer. Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Offertes opvolgen is zeer belangrijk, daarom voorzien we in de facturatiesoftware een duidelijk gedetailleerd overzicht dat u eenvoudig kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Facturatieprogramma tuinaannemer - Het gebruik van digitale werkbonnen

 Werkt u reeds met werkbonnen? In de facturatie software van KMO-Facturatie bieden we digitale werkbonnen aan! Deze werkbonnen kan u volledig naar eigen wensen configureren en aanpassen. Professioneel, snel en eenvoudig aan de slag! 

Met de digitale werkbonnen van KMO-Facturatie kan u ieder project de baas! 

Ter plaatse bij uw klant dient u aan zeer veel zaken te denken waardoor het al eens kan gebeuren dat u uw werkbon vergeet te laten tekenen of dat u uw papieren werkbon verliest. Hou behoudt u het overzicht van welke werkbonnen al gefactureerd zijn? 

De module werkbonnen maken in het facturatieprogramma tuinaannemer is hiervoor een grote hulp.  Ter plaatse vult u de werkbon in, voegt u uren of materialen toe en laat u deze ter plaatse tekenen door uw klant. 
U kan deze werkbon direct doormailen of factureren aan uw klant. Handig toch?! 

facturatieprogramma hvac installateur

De digitale werkbonnen kan u volledig naar eigen wensen inrichten, daarnaast kan u gebruik maken van verschillende werkbonnen. Indien u voor een specifiek soort werk een andere werkbon nodig heeft, kan dit dus perfect ingesteld worden.  U kan vanuit een offerte een digitale werkbon aanmaken of beginnen vanuit een lege werkbon. 

Er zijn tevens beperkte toegangsmogelijkheden voorzien voor uw personeel. Uw personeel kan de werkbon aanpassen, invullen en laten tekenen. 
Uw personeel ziet enkel de hoogstnodige informatie uit het systeem. 

U heeft op elk moment een duidelijk overzicht van alle werkbonnen, en de lopende of afgesloten werkbonnen per klant. Wil u nakijken wat u de vorige keer juist bij een klant heeft gedaan of welke materialen u heeft gebruikt? In de klantenfiche of in het overzicht van de werkbonnen vindt u alle informatie zeer snel terug.  

Offerte -> Werkbon -> Factuur, met juist 1 klik… Professioneel, snel en eenvoudig met het facturatieprogramma voor tuinaannemers.  

 

De ervaring van één van onze klanten: 

“Superhandig om de klanten ter plaatse de werkbon te laten ondertekenen met bv een tablet. Daarna je snel door naar facturatie en het admin werk blijft beperkt”

5/5
In begin is verandering van facturatie programma altijd wat zoeken en aanpassen ..... maar dan leer je ook meteen de aanbieder van het programma kennen..... en dit heeft alle verwachtingen overtroffen !

Ik stuurde in begin af en toe een vraag en meteen altijd antwoord of een telefoontje....met de nodige hulp....nu enkele maanden later bespaar ik veel tijd.

Werkbonnen en /of facturen worden direct gemaakt bij de klant in een handomdraai....

Ik heb maar van 1 ding spijt....dat ik niet eerder met kmo facturatie in zee ging ...


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma