Onze partners

Kockel IT is dé IT partner voor uw KMO

Kockel IT staat u bij als de partner op weg naar de digitalisatie. Wij denken mee in functie van de noden van uw bedrijf en bieden een totaaloplossing op maat, overeenstemmend met uw budget.

Door het IT beheer aan Kockel IT uit te besteden, kan u zich volop focussen wat u graag doet binnen uw bedrijf: ondernemen!

Wij installeren, configureren en ondersteunen uw ICT infrastructuur ter plaatse of vanop afstand waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en service steeds centraal staan.

Wil u mee de digitale toekomst in? Neem contact op met Kockel IT voor een eerste kennismaking!

Be Paid, vorder eenvoudig onbetaalde facturen in

Een snelle en eenvoudige oplossing voor al uw onbetaalde facturen? Gedaan met lange procedures voor de rechtbank! 

Be Paid is de nummer 1 in online inningen in België. 

Dankzij de koppeling met KMO-Facturatie, start u eenvoudig een procedure om uw factuur te innen via de ‘no cure no pay’-methode. Dit betekent dat u dossiers steeds gratis opstart en dat u geen kosten betaalt wanneer Be Paid er niet in zou slagen uw onbetaalde factuur te innen. 

Meer info over het ‘no cure no pay’-traject, over de andere diensten en over de klantvriendelijke aanpak vindt u op de website www.bepaid.be

e-facturering, digitale facturatie binnen ieders handbereik

De laatste decennia doen de informatietechnologieën telkens weer een nieuwe wind waaien door ons dagelijks leven. Ze verlossen ons van vervelende taken, maken het mogelijk processen te optimaliseren door ze digitaal uit te voeren en vereenvoudigen de toegang tot informatie.

Elektronische facturering of e-facturering kadert in die evolutie. De algemene verspreiding van deze factureringsvorm is een echte uitdaging, zowel technologisch, economisch als maatschappelijk. Ze is de voorloper van het web 3.0, een nieuwe stap in de richting van de implementatie van collaboratieve, intelligentere en uiteindelijk ook nuttigere machines.

Op onze site vindt u complete, transparante, neutrale, actuele en relevante informatie over e-facturering. Deze site zal u helpen e-facturering beter te begrijpen, waarheid en mythen te onderscheiden en te beslissen hoe u er zelf het beste uit kunt halen.


Probeer KMO-Facturatie!

Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma verhuurbedrijf