Projecten en nacalculatie

Eenvoudige opvolging van uw projecten?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze software volgt u snel en eenvoudig uw projecten op. 
Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

Projecten

Ontdek hoe projecten, projectopvolging en nacalculatie binnen de facturatiesoftware van KMO-Facturatie uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau kan tillen. Onze software is ontwikkeld voor ondernemers, managers en professionals die op zoek zijn naar inzichten om hun financiële processen te versterken. 

Bent u klaar om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en de volledige potentie van uw facturatiesoftware te benutten? Ontdek hier hoe u met doordachte integratie en strategisch gebruik van functies niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook kosten beheerst en klanttevredenheid verbetert. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Projecten

Projecten in KMO-Facturatie

digitale werkbonnen

Projectopvolging, als onderdeel binnen facturatiesoftware,  gaat verder dan slechts het monitoren van projecten. Het is een dynamisch proces waarmee gedurende het hele traject proactief betrokken blijven, vanaf het allereerste begin tot aan de succesvolle voltooiing ervan. Deze nauwgezette observatie en registratie van ontwikkelingen zorgen ervoor dat uw bedrijf niet alleen op koers blijft, maar dat u ook de flexibiliteit heeft om tijdig bij te sturen wanneer dat nodig zou zijn. 

De implementatie van projectopvolging binnen facturatiesoftware opent de deur naar diverse voordelen die de operationele efficiëntie van uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Het biedt niet alleen een gedetailleerd inzicht in de voortgang van projecten, maar fungeert ook als proactief hulpmiddel voor probleemoplossing. Teams kunnen potentiële hindernissen identificeren en oplossen voordat ze kritiek worden, waardoor het project soepeler verloopt en deadlines beter gehandhaafd kunnen worden. 

Een waardevolle aanvulling op projecten en projectopvolging is de koppeling met werkbonnen binnen de facturatiesoftware. Werkbonnen dienen als een gedetailleerd overzicht van de taken die uitgevoerd moeten worden. Deze kunnen tevens door het personeel worden ingevoerd of aangevuld. Uw medewerkers kunnen bijgevolg actief bijdragen aan het bijhouden van projectvoortgang door direct hun werkzaamheden en eventuele complicaties aan te vullen in het systeem. Deze wisselwerking tussen projecten en werkbonnen bevordert een gestroomlijnde communicatie tussen teams en draagt bij aan een nauwkeurige registratie van de daadwerkelijke verrichte werkzaamheden.

Kortom, de combinatie van projecten en gekoppelde werkbonnen in facturatiesoftware biedt niet alleen een transparante blik op de voortgang van projecten, maar stimuleert ook een samenwerkingsgerichte omgeving waarin zowel de zaakvoerder als het personeel actief betrokken zijn bij het optimaliseren van operationele processen.  

 

Projecten - Nacalculatie

Nacalculatie, binnen het domein van facturatiesoftware, is een strategische benadering waarbij bedrijven na voltooiing van een project de werkelijke kosten zorgvuldig evalueren. 

Het inzicht in de daadwerkelijke kosten van een project is van onschatbare waarde voor bedrijven. De integratie van nacalculatie in het facturatieproces opent de deur naar niet alleen het maximaliseren van winstgevendheid, maar ook naar het proactief anticiperen op toekomstige projecten. 

In de facturatiesoftware van KMO-Facturatie kan u verschillende documenten koppelen aan een specifiek project. U selecteert de aankoopfacturen of de specifieke lijnen van een aankoopfactuur die van toepassing zijn op het project, u koppelt de oorspronkelijk offerte en de verkoopfacturen. Nadien gaat de software u een berekening geven op basis van uw gekoppelde documenten en eventueel losse kosten en opbrengsten. Uw totalen worden berekend en krijgt een opgave van uw bruto resultaat en het verschil ten op zicht van uw offerte. 

facturatieprogramma

Projecten - Digitale werkbonnen

facturatieprogramma bouw facturatiesoftware bouw

Digitaliseer en vereenvoudig uw projecten met digitale werkbonnen, professioneel, snel en gebruiksvriendelijk! 

Met onze uitgebreide interface heeft u de volledige vrijheid om uw digitale werkbonnen aan te passen naar uw specifieke behoeften. Of u nu start vanuit een offerte of een lege werkbon, onze flexibile mogelijkheden passen zich aan uw workflow aan.

Ter plaatse bij uw klant vult u eenvoudig de werkbon in op uw telefoon, iPad of een ander apparaat naar keuze. Voeg moeiteloos materialen en uren toe direct na de uitvoering van uw werkzaamheden.

U kan ter plekke een digitale handtekening plaatsen en een professionele PDF-versie creëren die u direct naar uw klant kan doorsturen.

En het beste van alles? Uw team kan ook gemakkelijk de werkbonnen aanpassen, invullen en laten ondertekenen door de klant. We bieden hiervoor beperkte toegangsmogelijkheden tot de software aan voor uw personeel, zodat uw personeel alleen de essentiële informatie ziet. 

In de software van KMO-Facturatie behoudt u altijd een overzicht van alle werkbonnen per klant. Wil u snel terugkijken op wat u vorige keer heeft gedaan bij een klant of welke materialen u heeft gebruikt? Alles is eenvoudig terug te vinden in de klantenfiche of het werkbonnenoverzicht. 

Van offerte tot werkbon en uiteindelijk factuur – met slechts één klik. Ervaar het gemak van onze facturatiesoftware voor uw bedrijf!   

Projecten - Bestandsopslag

Optimaliseer uw projecten met onze geavanceerde bestandsopslagmodule. 

In de kern van doeltreffend projectmanagement staat de mogelijkheden om documenten moeiteloos te organiseren, beheren en snel toegankelijk te maken. Onze geavanceerde bestandsopslagmodule biedt een krachtige oplossing om deze uitdaging aan te gaan. 

Met deze module kunt u verschillende document eenvoudig uploaden en koppelen aan specifieke entiteiten, zoals klanten, leveranciers, projecten of werkbonnen. Hierdoor ontstaat er een gecentraliseerde opslagplaats waar al uw belangrijke bestanden veilig worden bewaard. Of het nu gaat om contracten, ontwerpen of andere project gerelateerde documenten, alles is netjes geordend op één plek. 

Dit bevordert niet alleen een georganiseerde aanpak van documentbeheer, maar verbetert ook de toegankelijkheid tot cruciale informatie. Geen eindeloos zoeken meer door verschillende mappen of servers. Met een paar klikken heeft u direct toegang tot de benodigde documenten.  

Projecten Bestandsopslag

Ontdek KMO-Facturatie

Bij KMO-Facturatie begrijpen we de zorgvuldige overweging die komt kijken bij het kiezen van nieuwe software, en daarom nodigen we alle zelfstandigen en KMO’s uit om vrijblijvend kennis te maken met ons krachtig facturatieprogramma. Met onze gratis proefperiode krijgt u de kans om de functionaliteit van onze software te verkennen zonder enige financiële verplichting. Na afloop van deze periode bent u volledig vrij om te beslissen of u een abonnement op een van onze pakketten aansluiten bij uw behoeften. We hopen van harte dat onze dienstverlening aan uw verwachtingen voldoet. 

Service staat altijd centraal bij KMO-Facturatie, ons toegewijde team staat paraat om u persoonlijk te begeleiden. We biederen verschillende vormen van ondersteuning: 

 • Een heldere demonstratie van ons facturatieprogramma
 • Hulp bij een vlotte opstart
 • Grondige opvolging voor al uw vragen
 • Snelle en duidelijke communicatie  

Heeft u nog onbeantwoorde vragen of wilt u een demo inplannen om te ontdekken hoe KMO-Facturatie uw bedrijf kan verbeteren? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te ondersteunen en u te laten zien hoe onze facturatiesoftware uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau kan tillen. 

5/5
"Het programma is een verrijking voor ons bedrijf.
Vanaf nu leveren wij professionele offertes en facturen af dankzij het programma.

De werkbonnen zijn zeer handig en eenvoudig in gebruik om meteen een oplijsting te maken van het werk.
Nadien heb je een mooi overzicht van notities of uitgevoerde werken die je dan eenvoudig kan omzetten naar een factuur.
Alles valt mooi te raadplegen per klant of globaal voor je bedrijf.
De ingebouwde functies besparen je veel tijd.

Een enorme meerwaarde is de persoonlijke en vlotte aanpak.
Bij KMO - Facturatie ben je niet gewoon een nummer in het klantenbestand.

Wij zijn heel blij met KMO - Facturatie in ons team!"
facturatieprogramma aannemer facturatieprogramma gent
Berckmans All services
Airco & Elektriciteit


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma