Facturatieprogramma coach

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Wenst u snel en eenvoudig facturen te maken?
In slechts enkele klikken maakt u een professionele offerte, bestelbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen. 
Uw logo en bedrijfsgegeven zijn standaard al voorzien op alle documenten. Geen zorgen meer over nummering of berekening.
Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch.
Zo bespaart u tijd en dus geld!  

KMO-Facturatie voorziet tal van extra functies om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen, zoals het eenvoudig delen van uw facturen, offertes en bestelbonnen met uw klanten, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, opvolging van betalingen en meer. 

Afhankelijk van uw noden en wensen kan u het facturatieprogramma kiezen dat het best bij u en uw bedrijf past. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma coach

Facturatiesoftware coach - Klantenbestand

 

In het geavanceerde klantenbeheersysteem van Facturatieprogramma coach heeft u de mogelijkheid om een uitgebreide set van essentiële klantgegevens op een centrale locatie op te slaan. Deze uitgebreide database bevat niet alleen basisinformatie zoals de naam, adres, btw-nummer, telefoonnummer en e-mailadres van uw klanten, maar strekt zich ook uit tot de volledige geschiedenis van uw interacties met hen. 

Binnen deze uitgebreide klantendatabase heeft u inzicht in alle relevante gegevens, zoals welke offertes u voor hen heeft opgesteld, welke bedragen zijn gefactureerd en welke betalingen zijn ontvangen. Dit zorgt ervoor dat u altijd goed geïnformeerd bent over de voorgeschiedenis van elke klant, wat van onschatbare waarde is voor het efficiënt beheren van uw zakelijke relaties. 

Een bijkomend voordeel van dit alles-in-één klantenbestand is de naadloze integratie met ons e-mailsysteem. Hiermee kunt u met gemak communiceren met uw klanten, hen op de hoogte stellen van lopende acties en hen beter bedienen met gepersonaliseerde communicatie. Dit zorgt voor een verhoogde klanttevredenheid en helpt u uw zakelijke kansen te maximaliseren. 

Kortom, het klantenbeheer binnen het facturatieprogramma voor coaches is een krachtige tijdbesparende tool. Het centraliseert alle belangrijke informatie die u nodig heeft om uw klantrelaties effectief te beheren, terwijl het u de mogelijkheid biedt om snel en doelgericht met uw klanten te communiceren. 

facturatiesoftware coach facturatieprogramma coach facturatieprogramma antwerpen facturatieprogramma hasselt

Facturatieprogramma coach - Van offerte naar factuur in één klik

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Met KMO-Facturatie kan u eenvoudig facturen maken, uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten. 

Verstuur een gemaakte factuur direct per e-mail in PDF en UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klant. 

Als de betalingstermijn verstreken is en de klant heeft nog niet betaald, verstuurt u snel een betalingsherinnering. 

Maak in slechts enkele klikken een professionele offerte, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.

Daarnaast biedt het facturatieprogramma coach tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. Denk hierbij onder meer aan de overzichtelijke prijslijst met mogelijkheid tot het aanmaken van prijzengroepen en artikelnummers, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen, templates en meer.

Uw gegevens overbrengen naar uw boekhouder / account, ook dat gaat supersnel met de facturatiesoftware coach van KMO-Facturatie. Via de exportfunctie kan u aanduiden op welke manier u de documenten wenst te exporteren, UBL of Excel. De export omvat alle aan -en verkoopfacturen van toepassing voor de opgegeven periode.  

Het facturatieprogramma is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO In bv. de bouwsector, tuinsector, consultancy, marktonderzoekers, …

 

Facturatiesoftware coach - Eenvoudig offertes opvolgen

Eenvoudig offertes opvolgen met de facturatiesoftware coach van KMO-Facturatie.  

Maak uw offerte, stuur ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  

Uw klant krijgt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in het facturatieprogramma Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Offertes opvolgen is zeer belangrijk, daarom voorzien we in het facturatieprogramma coach een duidelijk gedetailleerd overzicht dat u eenvoudig kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Facturatieprogramma coach - E-mailintegratie

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

Met de gebruiksvriendelijke facturatiesoftware KMO-Facturatie optimaliseert u op een moeiteloze manier zowel uw facturatie- als communicatieprocessen. Deze allesomvattende software biedt u een geïntegreerde oplossing voor het snel en efficiënt verzenden van diverse zakelijke documenten naar uw klanten, zoals facturen, offertes en (betaling)herinneringen. 

 Een van de handige kenmerken die KMO-Facturatie te bieden heeft, is de mogelijkheid om uw eigen e-mailadres te integreren in het systeem. Hierdoor worden alle e-mails die via de software worden gegenereerd, verzonden vanuit uw vertrouwde e-mailadres. Dit waarborgt niet alleen de professionele uitstraling van uw bedrijf, maar zorgt er tevens voor dat uw klanten onmiddellijk de afzender herkennen. 

Een bijkomend voordeel van het gebruik van KMO-Facturatie is het transparante overzicht dat u verkrijgt in elke klantenfiche. In dit overzicht kunt u alle verzonden e-mails gerelateerd aan een specifieke klant inzien. Dit draagt bij aan een gestroomlijnde communicatie, aangezien u altijd eenvoudig kunt teruggrijpen naar eerder verzonden documenten en berichten. Dit is vooral waardevol bij het opvolgen van offertes, het beheren van bestellingen en het tijdig herinneren van klanten aan openstaande betalingen. 

KMO-Facturatie is ontworpen met het doel om uw administratieve processen te vereenvoudigen en tegelijkertijd uw klantrelaties te verbeteren. Dankzij de mogelijkheid om uw eigen e-mailadres te integreren en het overzichtelijke klantenbeheer, beschikt u over een krachtig hulpmiddel om uw bedrijfsvoering doeltreffender te maken en de tevredenheid van uw klanten te verhogen. KMO-Facturatie biedt u de middelen om deze doelen te verwezenlijken.   

Facturatiesoftware coach - Factuurplanning

Dient u regelmatige facturen op te stellen? Denk bijvoorbeeld aan het maandelijks factureren van uw coaching uren. Gelukkig biedt ons geavanceerde facturatieprogramma coach, een krachtig planningsysteem waarmee u deze taken moeiteloos kunt beheren. 

Dit planningsysteem stelt u in staat om facturen vooraf in te plannen, zodat ze automatisch op vaste datums worden gegeneerd en u ze naar uw klanten kan versturen. Bovendien biedt ons systeem de flexibiliteit om facturering in te plannen op basis van een vaste interval, zoals elke 30 dagen, waardoor uw facturatieproces naadloos en betrouwbaar verloopt. 

Wilt u het totaalbedrag van een factuur verdelen over meerdere deelfacturen? Ook dat is mogelijk met ons planningsysteem. Dit betekent dat u complexe factureringsvereisten kunt beheren en aanpassen aan uw specifieke zakelijke behoeften. U kunt bijvoorbeeld een groot bedrag opsplitsen in verschillende termijnen, waardoor zowel u als uw klant profiteren van een flexibele en haalbare betalingsstructuur. 

Het facturatieprogramma coach biedt u niet alleen de mogelijkheid om geautomatiseerde en geplande facturering te beheren, maar ook om uw facturatieproces aan te passen aan de eisen van uw bedrijf. Dit systeem bespaart u tijd en moeite, en verhoogt de efficiëntie van uw financiële administratie, zodat u zich kan richting op uw kernactiviteiten en groei. 

5/5

"Het programma van KMO-facturatie is heel eenvoudig en super overzichtelijk.

Zelfs als je niet van cijfers en papierwerk houdt, kost het geen moeite om je facturen binnen de kortste keren in orde te brengen.
Daarenboven is Stephanie een no-nonsense madam die van aanpakken weet en je meteen uit de nood helpt bij vragen.
Echt een verademing, zo'n service!"


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma