Gratis facturatieprogramma

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer 14 dagen gratis!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Op zoek naar een eenvoudig facturatieprogramma?
Bekijk de mogelijkheden van KMO-Facturatie en probeer de software 14 dagen gratis. 

In slechts enkele klikken maakt u een professionele offerte, bestelbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen. 
De facturatiesoftware van KMO-Facturatie laat u tijd besparen. De programma’s zijn aangepast aan de grootte en noden van uw bedrijf. 

Uw logo en bedrijfsgegeven zijn standaard al voorzien op alle documenten. Geen zorgen meer over nummering of berekening. Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch. Zo bespaart u tijd en dus geld!  

KMO-Facturatie voorziet tal van extra functies om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen, zoals het eenvoudig delen van uw facturen, offertes en bestelbonnen met uw klanten, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, opvolging van betalingen en meer. 

Afhankelijk van uw noden en wensen kan u het facturatieprogramma kiezen dat het best bij u en uw bedrijf past. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Gratis facturatieprogramma

Gratis facturatieprogramma:
KMO-Facturatie heeft alle functionaliteiten die u zoekt

Naast het uitvoeren van uw hoofdactiviteit, heeft u als zelfstandige nog veel bijkomende verplichtingen, zo zal u ook uw administratie moeten doen. 
Facturatie en opvolging van offertes is hierin een belangrijk onderdeel. U zou ervoor kunnen kiezen om facturen  en offertes handmatig te maken met Word of Excel, maar dit neemt meer tijd in beslag. Ook fouten worden hierbij vaak gemaakt, denk maar aan de verplichte unieke oplopende factuurnummering die men al eens vergeet aan te passen of een fout in de berekening van de btw. 

Het facturatieprogramma van KMO-Facturatie kan u hierbij helpen. Geen zorgen meer over nummering of berekening. Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch. Zo bespaart u tijd en dus geld!  

In slechts enkele klikken maakt u een professionele offerte, werkbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen. Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten. 

De facturatiesoftware voorziet tal van extra functies om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen, zoals het eenvoudig delen van uw facturen en offertes met uw klanten, digitaal bevestigen van en ondertekenen van offertesdigitale werkbonnen en meer. 

Met het facturatieprogramma van KMO-Facturatie bespaart u tijd en gaat u snel aan de slag. 

Maak eenvoudig een account aan en ontdek zelf de voordelen van KMO-Facturatie. Probeer 14 dagen gratis!

facturatiesoftware facturatieprogramma vilvoorde

Gratis facturatieprogramma - Van offerte naar factuur in één klik

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Met de eenvoudige facturatiesoftware van KMO-Facturatie kiest u voor een programma waarmee u eenvoudig en snel kan factureren. Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten. 

Al uw klanten en hun gegevens kan u raadplegen in het gedetailleerde klantenbestand, alle gegevens zijn overzichtelijk verzameld op één plaats. 

Verstuur een gemaakte factuur direct per e-mail in PDF en UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klant. 

Als de betalingstermijn verstreken is en de klant heeft nog niet betaald, verstuurt u snel een betalingsherinnering. 

Maak in slechts enkele klikken een professionele offerte, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.

Daarnaast biedt het facturatieprogramma tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. Denk hierbij onder meer aan de overzichtelijke prijslijst met mogelijkheid tot het aanmaken van prijzengroepen en artikelnummers, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen, templates en meer.

Uw gegevens overbrengen naar uw boekhouder / account, ook dat gaat supersnel met het facturatieprogramma van KMO-Facturatie. Via de exportfunctie kan u aanduiden op welke manier u de documenten wenst te exporteren, UBL of Excel. De export omvat alle aan -en verkoopfacturen van toepassing voor de opgegeven periode.  

Het facturatieprogramma is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO In bv. de bouwsector, tuinsector, consultancy, marktonderzoekers, …

Gratis facturatieprogramma, Probeer 14 dagen gratis!

 

Facturatieprogramma KMO-Facturatie - factureren en offertes opvolgen

Met KMO-Facturatie wordt factureren en het opvolgen van offertes eenvoudig en efficiënt. We begrijpen dat een gestroomlijnd proces voor het maken van offertes en het opvolgen ervan van cruciaal belang is voor uw bedrijf. Het facturatieprogramma van KMO-Facturatie helpt u om dit proces moeiteloos te beheren: 

 • Offertes opstellen: Onze software stelt u in staat om snel en gemakkelijk professionele offertes te maken. U kunt alle benodigde details toevoegen en deze met een paar klikken naar uw klant sturen. 
 • Digitale goedkeuring en ondertekening: Zodra uw klant de offerte ontvangt, kunnen ze deze digitaal goedkeuren en ondertekenen. Ze ontvangen een e-mail met een link waar ze de offerte kunnen downloaden en accepteren. Bij acceptatie plaatsen ze hun handtekening en naam. U wordt onmiddellijk op de  hoogte gebracht dat de offerte is geaccepteerd. 
 • Automatische opvolging: In ons facturatieprogramma ziet u automatisch de status van de geaccepteerde offertes. Uw klant ontvangt ook een bevestiging van de aanvaarding. Dit bevorderd transparantie en vertrouwen in uw zakelijke transacties. 
 • Gedetailleerd overzicht: Het opvolgen van offertes is van essentieel belang, daarom hebben we een gedetailleerd overzicht in het facturatieprogramma geïntegreerd. Hier kunt u eenvoudig essentiële informatie raadplegen, zoals wanneer de offerte naar uw klant is verzonden, hoe lang deze nog geldig, welke stappen er zijn ondernomen, en of de offerte al is geaccepteerd of geweigerd, met de eventuele reden van weigering.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat onze software uw facturatie) en offerteprocessen zal verbeteren. Om dit zelf te ervaren, bieden wij u de mogelijkheid om ons facturatieprogramma 14 dagen gratis uit te proberen. 

Ontdek hoe onze software uw bedrijf kan helpen efficiënter te werken en uw klantrelaties te versterken. Neem de stap om uw facturatie en offertes naar een hoger niveau te tillen en start vandaag nog met uw gratis proefperiode. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Eenvoudig facturatieprogramma - E-mailintegratie

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

 

Onze geavanceerde facturatiesoftware, KMO-Facturatie, biedt u een naadloze en efficiënte manier om diverse zakelijke documenten zoals facturen, offertes, bestelbonnen, werkbonnen en betaalherinneringen snel en eenvoudig naar uw klanten te verzenden. We begrijpen hoe cruciaal deze communicatie is voor uw bedrijf en streven ernaar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Met ons systeem heeft u de mogelijkheid om uw eigen e-mailadres te koppelen, waardoor alle e-mails rechtstreeks vanuit uw eigen adres worden verstuurd. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat uw klanten duidelijk weten van wie de e-mails afkomstig zijn. 

Bovendien biedt KMO-Facturatie een overzichtelijke en gestructureerde klantenfiche, waarin u alle verzonden e-mails kunt volgen. Dit stelt u in staat om de communicatie met elke klant nauwkeurig bij te houden, zodat u altijd goed geïnformeerd bent over de verzonden documenten en de interactie met uw klanten. Op deze manier stelt onze software u in staat om uw zakelijke communicatie te stroomlijnen en te verbeteren, en zorgt het voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. 

5/5
“Sinds ik samenwerk met KMO-Facturatie gaat mijn facturatie vlotter.
Offertes en betalingen kan ik eenvoudig opvolgen, waardoor ik me ten volle kan focussen op mijn klanten en diensten.

Aan mijn facturatie spendeer ik nu slechts de helft zoveel tijd.
Zit ik met een probleem of twijfel ik aan iets, KMO-Facturatie staat steeds paraat om mij terug op weg te helpen.

De service is zeer goed!"


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma