Facturatieprogramma bouw

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Als ondernemer heeft u genoeg aan uw hoofd, en het regelen van administratie zaken zoals facturatie en offertes opvolgen kan behoorlijk tijdrovend zijn. Misschien heeft u tot nu toe handmatig facturen en offertes gemaakt met programma’s als Word of Excel, dit kost niet alleen veel tijd, het brengt ook het risico op fouten met zich mee. 

Met KMO-Facturatie bieden we u een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Ons geautomatiseerd facturatieprogramma neemt niet alleen het gedoe van nummering en data weg, het systeem vult automatisch het volgende factuurnummer in, samen met de factuurdatum en vervaldatum. Daarnaast biedt het programma u functionaliteiten aan u die uw bedrijf nog efficiënter maken. 

Het neemt niet alleen het handmatige werk uit handen, maar stelt u ook in staat om digitaal te werken. Zo hoeft u niet langer te worstelen met papierwerk, maar kan u alles in een gestroomlijnde digitale omgeving afhandelen. Zo kan u onder meer gebruik maken van digitale verwerking van uw offertes en deze digitaal laten aanvaarden door uw klanten. Ook digitale werkbonnen en toegangsmogelijkheden voor uw personeel behoort tot de opties. 

KMO-Facturatie is niet alleen een facturatieprogramma, het is een allesomvattende oplossing die uw bedrijf efficiënter maakt. Door tijd te besparen, kosten te verminderen en de foutmarge te minimaliseren, kunt u zich volledig concentreren op de groei van uw onderneming. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma bouw

Facturatieprogramma bouw - Vereenvoudig uw administratie

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

In de complexe wereld van bouwondernemingen is een geavanceerd facturatieprogramma van onschatbare waarde. Het facturatieprogramma bouw van KMO-Facturatie biedt niet alleen een efficiënte oplossing voor uw facturatieprocessen, maar gaat verder, waardoor uw bedrijfsbeheer naar een hoeger niveau wordt getild.

Maak vlot professioneel ogende facturen, uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard geïntegreerd op alle documenten. Met het gedetailleerde en overzichtelijke klantenbestand heeft u altijd toegang tot al uw klantgegevens.  

Verstuur gemaakte facturen razendsnel per e-mail in zowel PDF als UBL-formaat, of maak gebruik van het PEPPOL-netwerk voor een vlotte verzending naar uw klanten. 

Bij overschrijding van betalingstermijnen, kan u snel een betalingsherinnering versturen of uw onbetaalde factuur doorgeven ter incasso. 

Het facturatieprogramma bouw is meer dan alleen facturatie, u maakt ook in enkele klikken een professionele offerte, bestelbon of digitale werkbon. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, wat u de zorg over back-ups en IT-beveiliging bespaart.

Voer nacalculaties van uw projecten uit met het geïntegreerde systeem. KMO-facturatie biedt u de mogelijkheid om uw project en projectkosten nauwlettend te volgen, waardoor u een accuraat beeld krijgt van de rendabiliteit van uw projecten. 

Het facturatieprogramma bouw van KMO-Facturatie biedt niet alleen een degelijke oplossing voor uw facturatie, maar ook een uitgebreid scala aan functionaliteiten om uw dagelijkse bedrijfsvoering te optimaliseren. Door onder meer het digitaal bevestigen van offertes, overzichtelijke prijslijsten, prijzengroepen, vooraadbeheer, aankoopfactuurverwerking en gebruiksvriendelijke templates te integreren, stelt het programma u in staat om volledige controle te behouden en efficiënt te werken in de complexe wereld van de bouw. 

KMO-Facturatie is met zijn uitgebreide functionaliteiten niet slechts een facturatieprogramma, het is een allesomvattende oplossing die perfect aansluiten bij diverse beroepen in de bouwsector. Of u nu aannemer, schilder, installateur of loodgieter bent, ons programma biedt de nodige tools om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en volledige controle te behouden. Vereenvoudig uw administratie, verhoog de efficiëntie en maak uw dagelijkse werkzaamheden in de bouwsector soepeler met KMO-Facturatie. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en voordelen die ons programma te bieden heeft.

Facturatieprogramma bouw - Efficiënt offertes beheren

Ons facturatieprogramma biedt u de mogelijkheid om offertes op te stellen, te verzenden en efficiënt te beheren waardoor u waardevolle tijd bespaart en professioneel overkomt bij uw klanten. 

Een van de onderscheidende kenmerken van ons programma is de mogelijkheid om offertes digitaal te laten goedkeuren en ondertekenen. Uw klant ontvangt een e-mail met een directe link naar de offerte, van daaruit kunnen zij via een gebruiksvriendelijke interface de offerte bekijken en ook digitaal goedkeuren en ondertekenen. Automatisch ziet u de aanvaarding van uw offertes in het facturatieprogramma. Daarnaast krijgt uw klant ook een automatische bevestiging. Deze digitale interactie bespaart niet alleen tijd, maar versterkt ook de professionele uitstraling van uw bedrijf. 

Een effectief offerteproces vereist nauwkeurig beheer en opvolging. Ons facturatieprogramma biedt een gedetailleerd overzicht waarmee u essentiële informatie in real-time kunt raadplegen. Van het moment van verzending tot de status van goedkeuring of weigering. Dit overzicht geeft antwoord op cruciale vragen, zoals de verzenddatum, geldigheidsduur of laatst genomen stappen. 

Professionaliteit is in de bouwsector een sleutelwoord. Ons facturatieprogramma biedt niet alleen tijdsbesparing en transparantie, maar stelt u u ook in staat om met klasse offerte op te stellen. Uw klanten genieten van een gestroomlijnde ervaring, van digitale goedkeuring tot automatische meldingen bij acceptatie. Deze professionele aanpak onderscheidt uw bedrijf in de competitieve markt. 

Ontdek de voordelen van geautomatiseerd en professioneel offertebeheer. Meer informatie over offerte opmaken kan u hier bekijken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent

Optimaliseer uw projecten met digitale werkbonnen

facturatieprogramma bouw facturatiesoftware bouw

 Maak kennis met de professionele, snelle en eenvoudige wereld van digitale werkbonnen in de facturatie software van KMO-Facturatie! 

Onze digitale werkbonnen bieden u de controle over ieder project, met een uitgebreide interface die volledig aanpasbaar is aan uw wensen. Of u nu vertrekt vanuit een offerte of een blanco werkbon, ons systeem staat garant voor flexibiliteit. 

Ter plaatse bij uw klant vult u moeiteloos de werkbon in op uw telefoon, iPad of een ander apparaat naar keuze, waarbij u gemakkelijk materialen en uren toevoegt. Direct na de uitvoering van de werkzaamheden heeft u de mogelijkheid de werkbon digitaal te laten ondertekenen. Het systeem geneert een PDF die u direct naar uw klant kunt mailen. 

Ook uw personeel kan de werkbon aanpassen, invullen en laten ondertekenen, met beperkte toegangsmogelijkheden. Alleen de hoogstnoodzakelijke informatie is zichtbaar voor uw personeel. 

Bovendien behoudt u volledig overzicht van alle werkbonnen per klant. Wilt u snel terugkijken naar eerdere werkzaamheden of gebruikte materialen bij een specifieke klant? Met gemak vindt u alle benodigde informatie in de klantenfiche of het overzicht van de werkbonnen. 

Van offerte tot werkbon en vervolgens naar factuur, met slechts één klik… 
Professioneel, snel, en eenvoudig, mogelijk gemaakt door ons geavanceerde facturatieprogramma bouw. 

Hier is een ervaring van één van onze gewaarde klanten: 

“De mogelijkheid om klanten ter plaatse de werkbon te laten ondertekenen met bijvoorbeeld een tablet is superhandig. Daarna kan u snel overschakelen naar facturatie, waardoor het administratieve werk beperkt blijft.”

Probeer KMO-Facturatie gratis

We begrijpen dat de keuze voor nieuwe software weloverwogen dient te gebeuren. Daarom introduceren wij ons facturatieprogramma met een vrijblijvende gratis proefperiode van 14 dagen. Dit biedt u de kans om onze software te verkennen zonder enige financiële verplichting. Na deze periode heeft u alle vrijheid om te beslissen of u een abonnement wil afsluiten op één van onze pakketten. Wij hopen oprecht dat onze software en onze dienstverlening aan uw verwachtingen voldoet. 

Bij KMO-Facturatie staat service altijd centraal, en daarom voorzien we persoonlijke ondersteuning. Ons toegewijde team staat klaar om u deskundig en persoonlijk te begeleiden. We nemen hiervoor verschillende initiatieven:  

 • We bieden een heldere demonstratie van ons facturatieprogramma, specifiek afgestemd op de bouwsector.
 • We assisteren u bij een vlotte opstart.
 • We garanderen een grondige opvolging van al uw vragen.
 • Onze communicatie steeds snel en duidelijk. 

Heeft u nog onbeantwoorde vragen of bent u geïnteresseerd in het plannen van een demonstratie om te ontdekken hoe KMO-Facturatie uw bouwbedrijf aanzienlijk kan verbeteren? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan paraat om u te ondersteunen en u te laten zien hoe onze facturatie software uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen in de bouwsector. 

5/5
"Het programma is een verrijking voor ons bedrijf.
Vanaf nu leveren wij professionele offertes en facturen af dankzij het programma.

De werkbonnen zijn zeer handig en eenvoudig in gebruik om meteen een oplijsting te maken van het werk.
Nadien heb je een mooi overzicht van notities of uitgevoerde werken die je dan eenvoudig kan omzetten naar een factuur.
Alles valt mooi te raadplegen per klant of globaal voor je bedrijf.
De ingebouwde functies besparen je veel tijd.

Een enorme meerwaarde is de persoonlijke en vlotte aanpak.
Bij KMO - Facturatie ben je niet gewoon een nummer in het klantenbestand.

Wij zijn heel blij met KMO - Facturatie in ons team!"
facturatieprogramma aannemer facturatieprogramma gent
Berckmans All services
Airco & Elektriciteit


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma