Facturatieprogramma bouw

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Als ondernemer draagt u niet alleen de last van uw hoofdactiviteit, maar ook de verantwoordelijkheid voor tal van bijkomende taken, waaronder de administratieve kant van uw bedrijf. Facturatie en het opvolgen van offertes spelen hierin een cruciale rol. Hoewel u misschien gewend bent om handmatig facturen en offertes te maken met programma’s als Word of Excel, brengt dit aanzienlijk meer tijd met zich mee en verhoogt het het risico op fouten.

KMO-Facturatie biedt een verademing in deze situatie. Geen gedoe meer met nummering of berekeningen. Ons geautomatiseerde facturatieprogramma neemt deze processen over. Terwijl u documenten opstelt, vult het systeem automatisch het volgende factuurnummer in, samen met de factuurdatum en vervaldatum. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen voor uw bedrijf, maar minimaliseert ook de kans op fouten.

Maar dat is nog niet alles. Ons systeem biedt extra functionaliteiten die uw bedrijfsvoering nog efficiënter maken. U kunt digitaal werken, waardoor u papierwerk achterwege laat en alles in een gestroomlijnde digitale omgeving afhandelt. Dit omvat onder meer digitale verwerking van offertes, die uw klanten digitaal kunnen aanvaarden. Bovendien bieden we opties zoals digitale werkbonnen en toegangsmogelijkheden voor uw personeel.

KMO-Facturatie is meer dan alleen een facturatieprogramma; het is een allesomvattende oplossing die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Door tijd te besparen, kosten te verminderen en de kans op fouten te minimaliseren, stelt het u in staat om u volledig te concentreren op de groei van uw onderneming. Maak vandaag nog de overstap en ontdek hoe KMO-Facturatie uw administratieve lasten verlicht en uw bedrijf laat bloeien.

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma bouw

Facturatieprogramma bouw - Ontdek onze efficiënte facturatie oplossing

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

In de wereld van bouwondernemingen draagt u niet alleen de last van uw projecten, maar ook van uw administratie. Facturatie en het beheer van klantgegevens zijn cruciale aspecten die vaak tijdrovend kunnen zijn. Gelukkig biedt het facturatieprogramma bouw van KMO-Facturatie een uitweg uit deze complexiteit, waardoor u zich volledig kunt richten op uw vakmanschap.

Ons geavanceerde facturatieprogramma automatiseert niet alleen uw facturatieprocessen, maar tilt ook uw bedrijfsbeheer naar een hoger niveau. Met slechts enkele klikken creëert u professionele facturen, waarbij uw logo en bedrijfsgegevens standaard geïntegreerd zijn. Het gedetailleerde klantenbestand geeft u altijd toegang tot alle benodigde klantgegevens.

Verstuur uw facturen snel en efficiënt per e-mail in zowel PDF- als UBL-formaat, of maak gebruik van het PEPPOL-netwerk voor een nog vlottere verzending. Bovendien kunt u bij overschrijding van betalingstermijnen snel betalingsherinneringen versturen of onbetaalde facturen doorgeven ter incasso.

Maar ons programma biedt meer dan alleen facturatie. Het stelt u ook in staat om moeiteloos professionele offertes, bestelbonnen en digitale werkbonnen te maken. Alle documenten worden veilig opgeslagen in uw cloudomgeving, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over back-ups en IT-beveiliging.

Daarnaast kunt u met KMO-Facturatie nacalculaties van uw projecten uitvoeren en uw projectkosten nauwlettend volgen. Dit geeft u een accuraat beeld van de rendabiliteit van uw projecten en helpt u om uw bedrijf efficiënt te leiden.

Met functionaliteiten zoals het digitaal bevestigen van offertes, overzichtelijke prijslijsten, prijzengroepen, voorraadbeheer, aankoopfactuurverwerking en gebruiksvriendelijke templates, biedt ons programma u de tools om volledige controle te behouden en efficiënt te werken in de complexe wereld van de bouw.

KMO-Facturatie is een allesomvattende oplossing die perfect aansluit bij diverse beroepen in de bouwsector. Of u nu aannemer, schilder, installateur of loodgieter bent, ons programma biedt de nodige tools om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en volledige controle te behouden. Vereenvoudig uw administratie, verhoog de efficiëntie en maak uw dagelijkse werkzaamheden in de bouwsector soepeler met KMO-Facturatie. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en voordelen die ons programma te bieden heeft.

Facturatieprogramma bouw - Stroomlijn uw offerteproces

In een sector waar efficiëntie en professionaliteit van cruciaal belang zijn, biedt ons facturatieprogramma een uitstekende oplossing voor het beheer van uw offertes.

Met ons geavanceerde systeem kunt u niet alleen moeiteloos professionele offertes opstellen, maar ook digitaal laten goedkeuren en ondertekenen door uw klanten. Dit bespaart niet alleen waardevolle tijd, maar versterkt ook de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Wanneer u een offerte verstuurt, ontvangt uw klant een e-mail met een directe link naar de offerte, waar ze deze kunnen bekijken en digitaal kunnen goedkeuren en ondertekenen. Automatisch wordt de aanvaarding van de offerte vastgelegd in het facturatieprogramma, en uw klant ontvangt ook een automatische bevestiging. Deze digitale interactie zorgt voor een gestroomlijnde ervaring voor uw klanten en verhoogt de kans op succesvolle deals.

Een nauwkeurig offerteproces vereist gedetailleerd beheer en opvolging. Ons facturatieprogramma biedt een overzichtelijke dashboard waarin u in real-time de status van al uw offertes kunt bekijken. Van verzenddatum tot goedkeuringsstatus, u heeft alle essentiële informatie direct bij de hand. Dit stelt u in staat om snel te reageren op ontwikkelingen en uw offerteproces nauwlettend te volgen.

Bovendien biedt ons programma niet alleen tijdsbesparing en transparantie, maar ook de mogelijkheid om met klasse offertes op te stellen. Uw klanten worden verwend met een gestroomlijnde ervaring, van digitale goedkeuring tot automatische meldingen bij acceptatie. Deze professionele aanpak onderscheidt uw bedrijf in de competitieve markt.

Ontdek zelf de voordelen van geautomatiseerd en professioneel offertebeheer met KMO-Facturatie. Maak uw offerteproces efficiënter en verhoog uw succes in de bouwsector. Meer informatie over het opstellen van offertes vindt u hier

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Stroomlijn uw projecten met digitale werkbonnen

facturatieprogramma bouw facturatiesoftware bouw

Ontdek de kracht van digitale werkbonnen in het facturatieprogramma van KMO-Facturatie, waar efficiëntie en professionaliteit samenkomen om uw projecten te optimaliseren.

Met onze geavanceerde interface bent u in staat om digitale werkbonnen volledig aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu begint vanuit een offerte of een blanco werkbon, ons systeem biedt ongeëvenaarde flexibiliteit voor een naadloze workflow.

Ter plaatse bij uw klant vult u moeiteloos de werkbon in op uw favoriete apparaat, waarbij u eenvoudig materialen en uren toevoegt. Na voltooiing van de werkzaamheden kunt u de werkbon direct digitaal laten ondertekenen, waarna het systeem automatisch een PDF genereert die u naar uw klant kunt mailen.

Ook uw personeel kan de werkbon aanpassen, invullen en ondertekenen, met beperkte toegang tot alleen de essentiële informatie. Zo blijft uw bedrijfsinformatie veilig en georganiseerd.

Bovendien behoudt u volledig overzicht van alle werkbonnen per klant, waardoor u snel toegang heeft tot eerdere werkzaamheden en gebruikte materialen. Dankzij onze intuïtieve interface vindt u alle benodigde informatie in een handomdraai.

Van offerte tot werkbon en vervolgens naar factuur, met slechts één klik kunt u uw projecten professioneel, snel en eenvoudig beheren met het facturatieprogramma bouw van KMO-Facturatie.

Ervaar zelf de voordelen van digitale werkbonnen en optimaliseer uw projectmanagement. Ontdek hoe ons geavanceerde systeem uw bedrijfsprocessen verbetert en uw administratieve taken minimaliseert, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van uw projecten.

Ontdek KMO-Facturatie gratis

Bij het kiezen van nieuwe software is zorgvuldigheid essentieel. Daarom introduceren wij ons facturatieprogramma met een vrijblijvende proefperiode van 14 dagen. Geen financiële verplichtingen, enkel de kans om onze software te ontdekken. Na deze periode bent u vrij om te beslissen of u een abonnement wil afsluiten op één van onze pakketten. We streven ernaar dat onze software en service aan uw verwachtingen voldoen.

Bij KMO-Facturatie staat service altijd centraal. Ons toegewijde team staat paraat om u deskundig en persoonlijk te begeleiden. We bieden heldere demonstraties, specifiek afgestemd op de bouwsector, assisteren bij een vlotte opstart en garanderen een grondige opvolging van al uw vragen. Onze communicatie is snel en duidelijk, want uw tevredenheid is onze prioriteit.

Heeft u nog vragen of wilt u een demonstratie plannen om te ontdekken hoe KMO-Facturatie uw bouwbedrijf kan verbeteren? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen en u te laten zien hoe onze facturatiesoftware uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen in de bouwsector.

5/5
"Het programma is een verrijking voor ons bedrijf.
Vanaf nu leveren wij professionele offertes en facturen af dankzij het programma.

De werkbonnen zijn zeer handig en eenvoudig in gebruik om meteen een oplijsting te maken van het werk.
Nadien heb je een mooi overzicht van notities of uitgevoerde werken die je dan eenvoudig kan omzetten naar een factuur.
Alles valt mooi te raadplegen per klant of globaal voor je bedrijf.
De ingebouwde functies besparen je veel tijd.

Een enorme meerwaarde is de persoonlijke en vlotte aanpak.
Bij KMO - Facturatie ben je niet gewoon een nummer in het klantenbestand.

Wij zijn heel blij met KMO - Facturatie in ons team!"
facturatieprogramma aannemer facturatieprogramma gent
Berckmans All services
Airco & Elektriciteit


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma