Facturatieprogramma metser

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Zoekt u naar een toegankelijk facturatieprogramma dat perfect aansluit bij uw activiteiten en uw bedrijf?

Verken de veelzijdige mogelijkheden van KMO-Facturatie, een uitstekende keuze voor facturatiesoftware, ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van zowel eenmanszaken als KMO’s. Ons specifiek facturatieprogramma is ontwikkeld met oog op bedrijven in de bouwsector, zoals aannemersschildersinstallateurs, loodgieters, en metsers, die streven naar efficiëntie en gemak in hun facturatieprocessen. 

We begrijpen dat elk type ondernemer zijn unieke eisen heeft, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat ons gebruiksvriendelijk facturatieprogramma nauw aansluit bij de omvang en behoeften van uw bedrijf. Of u nu een zelfstandige werkende metser bent of een KMO in de bouwsector, ons programma biedt de functionaliteiten die u nodig heeft om uw facturatieproces moeiteloos te beheren. 

Ontdek vandaag nog hoe ons facturatieprogramma u kan helpen om uw zakelijke doelstellingen te bereiken. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma metser

Facturatieprogramma metser - Snel en eenvoudig factureren

Als zelfstandige weet u hoe belangrijk het is om een georganiseerd en efficiënt facturatieproces te hebben. Het gebruik van een facturatieprogramma kan een gamechanger zijn voor uw bedrijf, waardoor u tijd bespaart, nauwkeuriger werkt en een professionele uitstraling hebt. 

Het facturatieprogramma voor metsers van KMO-Facturatie kan u hierbij helpen en is speciaal ontwikkeld om het proces van facturatie te vereenvoudigen en te automatiseren. Geen zorgen meer over nummering of berekening. Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch. Zo bespaart u tijd en dus geld!  

De facturatie software helpt u om op een gestructureerde manier offertes te genereren, facturen op te stellen en betalingen te beheren. Het handmatig creëren van facturen kan tijdrovend zijn en kan leiden tot fouten, wat het lastig maakt om het overzicht te behouden. Een facturatieprogramma helpt u om het facturatieproces sneller, eenvoudiger en foutloos te laten verlopen. 

In slechts enkele klikken maakt u een professionele offerte, werkbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen. Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten. 

Daarnaast voorziet het facturatieprogramma voor metsers van KMO-Facturatie tal van extra functies om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen, zoals het eenvoudig delen van uw facturen en offertes met uw klanten, digitaal bevestigen van en ondertekenen van offertes, digitale werkbonnen en meer. 

Met het facturatieprogramma metser bespaart u tijd en gaat u snel aan de slag. 

facturatiesoftware facturatieprogramma vilvoorde

Facturatieprogramma metser: Eenvoudig uw offertes opvolgen

Eenvoudig factureren en offertes opstellen met een professionele uitstraling dankzij het facturatieprogramma metser van KMO-Facturatie. 

Maak uw offerte, stuur ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  

Uw klant krijgt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in het facturatieprogramma metser. Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Het opvolgen van offertes is een kunst die tijd, toewijding en de juiste strategie vereist. Door snelheid, personalisatie en relevantie communicatie te combineren, kunt u uw verkoopkansen vergroten en duurzame klantenrelaties opbouwen. 

In de facturatie software voorzien we een duidelijk gedetailleerd overzicht dat u eenvoudig kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Facturatieprogramma metser:
Verstuur snel, eenvoudig, online uw facturen

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Met het facturatieprogramma metser verstuurt u snel en eenvoudig uw facturen met uw logo en bedrijfsgegevens standaard al voorzien op alle documenten.  De facturatie software van KMO-Facturatie is een waardevol hulpmiddel voor ondernemers die tijd en moeite willen besparen bij het factureren. Door het automatiseren van het proces, het verbeteren van cashflow en het optimaliseren van klantrelaties, kan u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. 

Met het facturatieprogramma van KMO-Facturatie maakt u in slechts enkele klikken een professionele offertes, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.

Al uw klanten en hun gegevens kan u raadplegen in het gedetailleerde klantenbestand, alle gegevens zijn overzichtelijk verzameld op één plaats. 

Uw gemaakte facturen kan u per e-mail in PDF en UBL formaat versturen naar uw klant of u kan gebruik maken van het PEPPOL-netwerk en uw facturen via dit netwerk overmaken aan uw klant. 

Ook de opvolging van uw facturen is zeer belangrijk. Door middel van het overzicht, ziet u in één oogopslag welke facturen nog openstaan, welke vervallen zijn en welke facturen betaald zijn. 

Wanneer de betalingstermijn van een factuur verstreken is en u nog geen betaling ontving, verstuurt u snel een eerste, tweede of zelfs derde betalingsherinnering. Weigert uw klant alsnog over te gaan tot betaling, kan u uw factuur overmaken ter invordering aan het incassokantoor Be Paid. 

Dient u uw document over te maken naar uw boekhouder of accountant? Dankzij de exportfunctie kan u deze gegevens snel exporteren. U duidt aan welke documenten u wenst te exporteren, welke periode en in welk formaat. De export omvat alle documenten die u geselecteerd heeft. 

 

Facturatieprogramma metser - Digitale werkbonnen

 Voordat digitale werkbonnen hun intrede deden, vertrouwden vakmensen op papieren werkbonnen. Dit proces had echter zijn eigen nadelen en uitdagingen.
Het bijhouden van fysieke werkbonnen kon inefficiënt en tijdrovend zijn, daarnaast was het risico op verlies of beschadiging van deze documenten hoog. Bovendien vereiste het overhandigen van papieren werkbonnen aan verschillende partijen extra administratieve taken, wat de algehele workflow vertraagde. 

De digitale werkbonnen van KMO-Facturatie stellen vakmensen in staat om hun werkprocessen te optimaliseren. 

Wenst u direct na het uitvoeren van uw werken een werkbon op te stellen?
Dit kan met digitaal met het facturatieprogramma van KMO-Facturatie!
Professioneel, snel en eenvoudig aan de slag! 
Met de module werkbonnen maken in het facturatieprogramma metser  vult u de werkbon in, voegt u uren of materialen toe en laat u deze ter plaatse tekenen door uw klant.
U kan deze werkbon direct doormailen of factureren aan uw klant. 

Met de digitale werkbonnen van KMO-Facturatie kan u ieder project de baas! 

facturatieprogramma hvac installateur

De lay-out van uw digitale werkbon kan u volledig naar eigen wensen inrichten. Daarnaast kan u verschillende templates voorzien, afhankelijk van uw activiteiten.
U kunt starten vanuit een offerte bij het opstellen van uw digitale werkbonnen of u kan beginnen vanuit een lege werkbon, waarin de lay-out reeds voorgeprogrammeerd staat. 

Er zijn tevens beperkte toegangsmogelijkheden voorzien voor uw personeel. 
Uw personeel kan de werkbonnen, die voor hen bestemd zijn, invullen, aanpassen en laten tekenen door de klant. 
Uw personeel ziet enkel de hoogstnodige informatie uit het systeem. 

Wil u nakijken wat u de vorige keer juist bij een klant heeft gedaan of welke materialen u heeft gebruikt?
Alles kan u zeer snel terugvinden in de klantenfiche of in het overzicht van uw werkbonnen.
Daarenboven behoudt u een overzicht van alle werkbonnen per klant.  

Offerte -> Werkbon -> Factuur, met juist 1 klik… Professioneel, snel en eenvoudig met het facturatieprogramma voor metsers.  

 

De ervaring van één van onze klanten: 

“Superhandig om de klanten ter plaatse de werkbon te laten ondertekenen met bv een tablet. Daarna je snel door naar facturatie en het admin werk blijft beperkt”

5/5
Goed facturatieprogramma.

KMO facturatie biedt ook de module werkbonnen aan.
Superhandig om de klanten ter plaatse de werkbon te laten onderteken met bv een tablet.

Daarna ga je snel door naar facturatie en het admin werk blijft beperkt.
Daarenboven is de zaakvoerder Stephanie héél behulpzaam en luistert ze naar de klanten.
Kortom, ofwel kies je voor een online facturatiepakket waar je nummer zoveel bent,
ofwel shop je bij KMO Facturatie, en zal je geholpen en naar je geluisterd worden.


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma