Integraties

Ponto Connect

Met Ponto Connect kan u eenvoudig uw bankrekening koppelen met KMO-Facturatie, ongeacht de bank waarbij u aangesloten bent. 

Geef uw licentie van KMO-Facturatie een superboost met informatie over de rekeningen en betalingen van gebruikers – eenvoudig en zorgeloos. 

Na koppeling zullen banktransacties periodiek gesynchroniseerd worden en kunnen aankoop- en verkoopfacturen automatisch als betaald worden gemarkeerd indien de (gestructureerde) mededeling overeenkomt. 

Klik hier voor meer informatie over Ponto Connect en het koppelen van Ponto Connect aan KMO-Facturatie. 

Ponto Connect
Exact online

Exact Online

Exact Online, het meest gebruikte programma voor de boekhouding bij KMO’s. 

 De koppeling met Exact online vanuit KMO-Facturatie is een handige manier om een gegevens naadloos te exporteren. Factuurgegevens, klantinformatie en andere relevantie gegevens worden snel en eenvoudig overgedragen. 

Win tijd met de koppeling tussen Exact Online en KMO-Facturatie.

Peppol

PEPPOL is een door de Europese commissie opgericht digitaal netwerk. Via PEPPOL kunnen de aangesloten organisaties zakelijke documenten uitwisselen zoals verschillende elektronische formats. Enkele voorbeelden hiervan zijn elektronische orders, facturen, contracten, UBL facturen, …. 
Op deze manier kunnen UBL facturen veilig doorgestuurd worden door middel van unieke ID-nummers. Door middel van dit netwerk kan e-facturering makkelijker mogelijk gemaakt worden op grote schaal. 

E-factureren is de meest efficiënte manier om facturen digitaal te verwerken, het is een automatisering van het factureringsproces van A tot Z.  Automatisch bespaart u tijd en geld door aan e-facturering te doen.  Daarnaast zijn e-facturen zijn betrouwbaarder dan een gewone factuur.

In KMO-Facturatie is koppeling met het PEPPOL-netwerk gelegd, waardoor u eenvoudig facturen en creditnota’s via het PEPPOL-netwerk kan versturen. Hiervoor maken we gebruik van een veilige externe service provider die optreedt als gecertificeerd acces point. Dit netwerk wordt tevens gebruikt door overheidsinstanties en veelal is het een vereiste als u wil factureren aan de overheid. 

Klik hier voor meer informatie over Peppol en de koppeling in KMO-Facturatie. 

Peppol e-invoicing
Rexel webshop

Cebeo

Cebeo, elektro groothandel voor alle elektrisch materiaal.

Met de integratie met de webshop van Cebeo, heeft u de actuele prijzen uit Cebeo meteen bij de hand bij het opstellen van uw documenten. U kan deze prijzen rechtstreeks opzoeken uit de webshop en toevoegen aan uw documenten.

Bekijk hier meer informatie over de integratie met de Cebeo webshop.

Rexel

Rexel, elektro groothandel voor elektrisch materiaal.

Met de integratie met de webshop van Rexel, heeft u de actuele prijzen uit Rexel meteen bij de hand bij het opstellen van uw documenten. U kan deze prijzen rechtstreeks opzoeken uit de webshop en toevoegen aan uw documenten.

Bekijk hier meer informatie over de integratie met de Rexel webshop.

Rexel groothandel


Probeer KMO-Facturatie!

Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.