Factureren met KMO-Facturatie

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Factureren, in het bedrijfsleven, vormt een essentieel onderdeel van financiële transacties en speelt een cruciale rol bij het beheer van de interactie tussen u en uw klanten. Deze taak omvat het maken, versturen en effectief beheren van facturen voor de geleverde goederen en diensten. Het facturatieprogramma van KMO-Facturatie is speciaal ontwikkeld om u in dit proces te ondersteunen, waardoor u de mogelijkheid heeft om moeiteloos en efficiënt facturen te generen en te beheren. 

Wij zijn ervan overtuigd dat het facturatieprogramma van KMO-Facturatie u aanzienlijke voordelen kan bieden. En om u deze voordelen uitgebreid te laten ontdekken, stellen wij u in staat om ons facturatieprogramma volledig gratis en vrijblijvend gedurende een proefperiode van 14 dagen uit te proberen. Dit is uw kans om persoonlijke te ontdekken hoe onze software uw factureringsprocessen naar een hoger niveau kan tillen en uw financieel beheer efficiënter kan maken. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar een verbeterde factureringservaring door ons programma uit te proberen.

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Factureren met KMO-Facturatie

Eenvoudig factureren

Een goed opgestelde factuur is duidelijk en gedetailleerd. Het moet essentiële informatie bevatten, zoals de naam van uw bedrijf, contactgegevens, factuurnummer, datum, omschrijving van de geleverde goederen of diensten, kosten per eenheid, totale kosten en de betalingsvoorwaarden.

Duidelijke betalingsvoorwaarden vermelden op uw facturen is essentieel. Hierbij hoort de uiterste betaaldatum, geaccepteerde betaalmethoden en eventuele boetes of kortingen bij vroegtijdige betaling. 

De facturatiesoftware van KMO-Facturatie is cloud-based, hierdoor heeft u toegankelijk vanaf elke locatie en automatische back-ups van uw gegevens.
Met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van het softwareprogramma gaat u snel aan de slag en maakt u het facturatieproces efficiënter. 
Facturen stelt u in slechts enkele klikken op, verstuurt u aan uw klant vanuit uw eigen e-mailadres in PDF of UBL formaat of via het PEPPOL-netwerk. 

Het monitoren van openstaande facturen is van groot belang om ervoor te zorgen dat klanten tijdig betalen. In het facturatieprogramma van KMO-Facturatie heeft u een duidelijk overzicht van al uw opgestelde facturen, kan u filteren op facturen die nog openstaan, vervallen zijn en dergelijke. Proactief contact opnemen met klanten met achterstallige betalingen kan u helpen bij het verminderen van het aantal late betalingen. Hiervoor kan u in het programma gebruik maken van de functie om rappels te versturen naar uw klanten, deze berichten kan u tevens personaliseren.

Digitale verwerking van offertes, periodieke facturatie, templates, digitale werkbonnen nog meer zijn slechts enkele van de functies die u kan gebruiken wanneer u werkt met de software van KMO-Facturatie. 

Met het facturatieprogramma bespaart u tijd en gaat u snel aan de slag. Eenvoudig factureren in slechts enkele klikken.  

facturatiesoftware facturatieprogramma vilvoorde

Factureren met KMO-Facturatie - E-mailintegratie

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

 

In het geavanceerd softwareprogramma van KMO-Facturatie bieden we u de flexibiliteit om uw zakelijke e-mailcommunicatie te stroomlijnen en aan te passen aan uw specifieke behoeften. Hier zijn enkele van de krachtige functies die ons programma biedt om uw zakelijke correspondentie effectiever te maken: 

Persoonlijke e-mailintegratie: U heeft de mogelijkheid om uw eigen e-mailadressen te koppelen aan uw KMO-Facturatie account. Hierdoor kunt u direct uw facturen, offertes, bestelbonnen, werkbonnen en (betaal) herinneringen naar uw klanten sturen. Dit geeft een professionele uitstraling aan uw communicatie en verzekert uw klanten van de betrouwbaarheid van de afzender. 

E-mailpersonalisatie: Binnen ons programma kunt u e-mails aanpassen en personaliseren met behulp van vooraf ingestelde e-mailhandtekeningen. Bovendien kunt u per type document specifieke templates instellen en gebruiken bij het versturen. Dit geeft u de vrijheid om uw communicatie aan te passen aan de specifieke aard van elk document, waardoor uw zakelijke correspondentie nog professioneler en efficiënter wordt. 

Overzichtelijke klantenfiche: Alle e-mails die u naar een klant heeft verzonden, zijn eenvoudig toegankelijk in de overzichtelijke klantenfiche. U kunt snel nagaan welke documenten naar welke klanten zijn gestuurd, hierdoor bent u altijd goed geïnformeerd over uw communicatiegeschiedenis met uw klanten. 

Efficiëntie met bulkacties: Als u meerdere e-mails in één handeling wilt verzenden, biedt ons programma de handige mogelijkheid van bulkacties. Hiermee kan u meerdere documenten tegelijkertijd versturen, waardoor u kostbare tijd bespaart en uw productiviteit verhoogt. 

KMO-Facturatie stelt u in staat om uw zakelijke communicatie te beheren en aan te passen aan uw wensen, met de mogelijkheid om snel en eenvoudig contact te onderhouden met uw klanten. Deze functies maken uw bedrijfsprocessen efficiënter en professioneler, wat uiteindelijk bijdraagt aan het versterken van uw zakelijke relaties en het succes van uw onderneming. 

Factureren en offertes opvolgen

Het tijdig versturen van facturen draagt bij aan een snellere betaling. Zorg ervoor dat facturen direct na het voltooien van het werk of leveren van de goederen worden verstuurd. Met behulp van het facturatieprogramma KMO-Facturatie kan u snel en eenvoudig factureren en offertes eenvoudig opstellen met een professionele uitstraling. 

Een effectieve opvolging van uw offertes en facturen kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit bij uw klanten. Klanten zullen eerder terugkeren naar een bedrijf dat zorg en aandacht besteedt aan het opvolgingsproces. Opvolging biedt u de kans om eventuele zorgen of klachten van klanten aan te pakken. Maak uw offerte, stuur ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen

In de facturatiesoftware van KMO-Facturatie heeft u de mogelijkheid om al uw documenten digitaal aan uw klanten of potentiële klanten over te maken, in PDF of UBL formaat. 

Daarnaast kan u uw potentiële klanten offertes digitaal laten tekenen. Deze digitale verwerking levert u tijd en bespaart u heel wat administratie. Daarnaast heeft u een duidelijk gedetailleerd overzicht van al uw opgestelde offertes, waarin u duidelijk ziet wanneer de offerte werd overgemaakt aan uw klant, hoeveel dagen deze nog geldig is, of deze offerte reeds is geaccepteerd of geweigerd. Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Via één klik gaat u over naar de volgende stap en maakt u vanuit uw offerte een digitale werkbon of factuur. 

Klanten verwachten snelle reacties, een tijdige follow-up kan hun interesse behouden en het sluiten van deals bevorderen. Een effectieve opvolging van offertes en facturen is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf. Het draagt bij aan het verbeteren van klantenrelaties, het versnellen van betalingen en het versterken van de reputatie van uw bedrijf. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Factureren met KMO-Facturatie - Probeer 14 dagen gratis!

factureren

Ontdek de kracht van onze geavanceerde facturatiesoftware zonder enige verplichting door onze software volledig gratis te proberen. In de moderne zakelijke wereld is facturatie software een onmisbare tool geworden, zowel voor zelfstandigen als voor KMO’s. 

Ons programma biedt geautomatiseerde facturatie en efficiënt beheer, waarmee u aanzienlijke voordelen kunt behalen: 

Verbeterde productiviteit: Dankzij geautomatiseerde processen kunt u sneller en nauwkeuriger factureren en offertes opstellen, wat u kostbare tijd bespaart. Dit stelt u in staat om meer te bereiken in minder tijd. 

Verhoogde klanttevredenheid: Door professionele en tijdige facturatie en offertes kunt u de tevredenheid van uw klanten verbeteren. Snelle reactietijden en duidelijke communicatie dragen bij aan positieve klantenrelaties, wat kan leiden tot herhaalde zakelijke kansen en aanbevelingen. 

Tijdbesparing: Onze software maakt het mogelijk om met slechts enkele klikken professionele facturen en offertes op te stellen en direct naar uw klanten te verzenden. Dit elimineert het gedoe van handmatige processen en minimaliseert de kans op fouten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze gebruiksvriendelijke KMO-Facturatie software? Wij bieden u de kans om het volledige facturatieprogramma gratis uit te proberen, zodat u zelf kunt ervaren hoe het uw bedrijf ten goede kan komen. Waarom wachten? Begin vandaag nog met het optimaliseren van uw facturatieprocessen en het verbeteren van uw bedrijfsprestaties. 

Probeer onze software gratis, zonder verplichtingen. 

5/5
“Sinds ik samenwerk met KMO-Facturatie gaat mijn facturatie vlotter.
Offertes en betalingen kan ik eenvoudig opvolgen, waardoor ik me ten volle kan focussen op mijn klanten en diensten.

Aan mijn facturatie spendeer ik nu slechts de helft zoveel tijd.
Zit ik met een probleem of twijfel ik aan iets, KMO-Facturatie staat steeds paraat om mij terug op weg te helpen.

De service is zeer goed!"


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma