Met KMO-Facturatie

Offertes maken en opvolgen

werkbon aanmaken

In het streven naar zakelijk succes is het creëren en opvolgen van offertes van essentieel belang. Een doordachte offerte vormt vaak het doorslaggevende element bij het aantrekken van nieuwe klanten en het succesvol binnenhalen van waardevolle projecten. Het belang van klantgerichtheid en effectieve opvolging mag daarbij niet onderschat worden. Hier komt de waarde van de geavanceerde software van KMO-Facturatie naar voren. Met onze innovatieve tool wordt het proces van offertebeheer vereenvoudigd, waardoor u zich kunt concentreren op het overtreffen van de verwachtingen van uw klanten en het behalen van succesvolle projecten. Ontdek hoe KMO-Facturatie uw offerteproces optimaliseert en bijdraagt aan het versterken van uw zakelijk succes. 

Facturatieprogramma - Prijzen en functionaliteiten per pakket

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Offertes maken - Het belang van overtuigende offertes

Het opstellen van overtuigende offertes is van cruciaal belang voor uw bedrijf. Een professionele offerte heeft vaak het vermogen om het verschil te maken tussen het winnen of verliezen van een project. Het document bevat gedetailleerde informatie over de aangeboden producten of diensten, heldere prijsbepalingen, voorwaarden en relevante aanvullende details. 

Een doordachte en professioneel vormgegeven offerte heeft het potentieel om uw klanten te overtuigen om voor uw bedrijf te kiezen. Het gaat verder dan louter een zakelijke overeenkomst, het helpt bij het opbouwen van vertrouwen, biedt transparantie en toont aan dat u de specifieke behoeften van uw klanten begrijpt. 

Met het geavanceerde software programma voor het opstellen van offertes van KMO-Facturatie wordt dit proces aanzienlijk vereenvoudigd. U heeft de mogelijkheid om bestaande producten en prijzen direct uit uw prijslijst te halen. Of de potentiële klant nu al bekend is in uw klantenbestand of een nieuwe zakelijke relatie betreft, de koppeling met de Kruispuntbank van Ondernemingen zorgt ervoor dat alle correcte gegevens snel beschikbaar zijn op basis van het ondernemingsnummer.

Het software programma suggereert automatisch het offertenummer, datum en geldigheidsduur op basis van de door u vooraf ingestelde termijnen. Dankzij de flexibiliteit van het programma kunt u offertes maken waar en wanneer u wilt, via elk programma. KMO-Facturatie biedt niet alleen facturatiesoftware, maar een volledige oplossing voor elk moment in uw zakelijke workflow.

offertes online

Vlot en professioneel offertes maken met KMO-Facturatie

werkbon maken facturatieprogramma genk

Het proces van offertes maken met een professionele uitstraling omvat verschillende cruciale stappen die zorgvuldig moeten worden gevolgd.

Voorafgaand aan offertes maken is het essentieel om alle relevante informatie te verzamelen, waaronder details over de klant, specifieke vereisten en eventuele deadlines.

Het bepalen van een prijs die concurrerend is en tegelijkertijd uw winstmarges beschermt, vormt een uitdaging op zich.

Het schrijven De daadwerkelijke offerte vereist een doordachte aanpak. Het document moet helder, overtuigend en volledig zijn om de klant te boeien. 

Een succesvolle offerte bevat specifieke elementen die de aandacht van de klant trekken en vertrouwen opwekken. Het is van essentieel belang dat klanten precies begrijpen wat ze kunnen verwachten van uw producten of diensten, daarom moet de beschrijving van uw aanbod helder zijn. Zorg ervoor dat de prijsstelling transparant en begrijpelijk is. 

Misverstanden worden voorkomen door duidelijk de voorwaarden van uw aanbod te vermelden, waaronder betalingsvoorwaarden, garanties en levertijden. 

Met het software programma offertes maken van KMO-Facturatie wordt het proces vereenvoudigd. Voeg eenvoudig uw logo en bedrijfsinfo toe en ga snel van start! Offertes krijgen automatisch een nummer, datum en vervaldatum. Zelfs uw voorwaarden worden automatisch toegevoegd bij het maken van uw offertes, wat u slechts één keer hoeft in te stellen in uw account. 

Wanneer uw offerte gemaakt is, kan u een voorbeeld bekijken en deze rechtstreeks vanuit het programma versturen met uw eigen e-mailadres. Met KMO-Facturatie wordt het proces van offertes maken eenvoudig en efficiënt. 

Efficiënt offertebeheer - digitaal goedkeuren en ondertekenen

In een wereld waar klanten vaak meerdere offertes van verschillende bedrijven ontvangen, is een effectieve opvolging van cruciaal belang. Het maakt het verschil in het sluiten van waardevolle deals en laat zien dat u toegewijd bent aan het succes van het project.

Met de geavanceerde mogelijkheden van KMO-Facturatie kan u het proces van offertes maken en opvolgen transformeren. Automatisering tilt uw offertestrategie naar een hoger niveau, waardoor de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot.

De ingebouwde functies in de software van KMO-Facturatie stellen u in staat om moeiteloos offertes te creëren, deze via uw eigen e-mailadres naar klanten te verzenden en digitaal te laten goedkeuren en ondertekenen.

Zodra uw klanten de e-mail ontvangen, kunnen ze de offerte downloaden, accepteren of weigeren via de verstrekte link. Ze plaatsen hun handtekening en naam bij de aanvaarding, wat automatisch wordt bijgewerkt in het programma.

U ontvangt onmiddellijk een melding via e-mail zodra de offerte is geaccepteerd. Bovendien wordt de aanvaarding van de offerte automatisch weergegeven in het overzichtelijke dashboard van KMO-Facturatie. 

Als extra service krijgt uw klant een bevestiging van de aanvaarding van de offerte, waardoor het hele proces transparant en professioneel verloopt. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

In een oogopslag volledig inzicht krijgen in uw lopende offertes? Met het handige en gedetailleerde overzicht van KMO-Facturatie wordt dat een fluitje van een cent. Hier ziet u niet alleen welke offertes nog actief zijn, maar ook welke stappen u recentelijk heeft genomen in de opvolging ervan.

Ontvang inzichtelijke antwoorden op vragen als: Wanneer werd de offerte verstuurd? Hoeveel dagen is deze nog geldig? Wat was de laatst genomen stap? Is de offerte al geaccepteerd of geweigerd? En als er een afwijzing is, wat was dan de reden? 

Als deze cruciale informatie is te vinden in het logboek van uw offerte. Bij geaccepteerde offertes ziet u de naam en handtekening van uw klant. Ook kan u meteen zien of de offerte is omgezet naar een factuur of werkbon en rechtstreeks naar het desbetreffende document gaan. 

Op het gebruiksvriendelijke dashboard krijgt u per maand een overzicht van het bedrag aan opgestelde offertes en het reeds gefactureerde bedrag. Zo houdt u controle over uw financiën en offerte statussen. 

offerte maken

Vlot werkbonnen genereren en digitaliseren met KMO-Facturatie

Vanaf het moment dat u een offerte maakt tot het genereren van een werkbon, biedt KMO-Facturatie een naadloze en efficiënte workflow. In plaats van simpelweg offertes te creëren, gaat onze software verder door u de mogelijkheid te bieden om uw offerte om te zetten naar een werkbon, volledig volgens uw voorkeuren.

In uw account heeft u de vrijheid om één of meerdere werkbonnen naar keuze in te stellen en te gebruiken. Het programma neemt automatisch alle relevante informatie over van uw offerte naar uw werkbon, waardoor u tijd bespaart en fouten minimaliseert.

Of u nu ter plaatse bij uw klant bent of later, u kan gemakkelijk extra materialen, werkuren of andere details toevoegen aan uw werkbon. Op eender welk moment en via elk toestel kan u de specificaties van uw werkbon invullen. 

De werkbonfunctionaliteit kan ook toegankelijk zijn voor uw personeel. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid om in te loggen op het systeem, de desbetreffende werkbon aan te vullen en te laten ondertekenen door uw klant. 

Ervaar net als vele andere tevreden klanten de mogelijkheden van KMO-Facturatie en beperk uw administratieve werkzaamheden terwijl u klanttevredenheid bevordert. 

digitale werkbonnen

Offertes omzetten in facturen in één klik

Uw gemaakte offertes omzetten naar facturen is een eenvoudige klus met de software van KMO-Facturatie. Met slechts één klik worden alle relevante gegevens van uw offerte overgedragen naar een professionele factuur, zonder dat u handmatig gegevens hoeft in te voeren. 

Deze vlekkeloze overgang minimaliseert de kans op fouten en bespaart u kostbare tijd. Het resultaat is een soepele en efficiënte overgang van potentiële verkoop naar daadwerkelijke inkomsten, en dat allemaal met slechts één muisklik. 

Ontdek vandaag nog hoe onze software u kan helpen om uw offertes met gemak om te zetten in facturen en vereenvoudig uw zakelijke processen. 

Offertes maken


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma