Online facturatieprogramma

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Bent u op zoek naar een geavanceerd online facturatieprogramma waarmee u in slechts enkele klikken professionele offertes, bestelbonnen, facturen en digitale werkbonnen kan maken? Zoek niet verder, want KMO-Facturatie biedt u de perfecte oplossing. Met ons platform kan u eenvoudig en efficiënt werken terwijl uw documenten veilig in de cloud worden opgeslagen.  

Wat kan u verwachten van KMO-Facturatie?

 • Professionele documenten: Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al toegevoegd aan al uw documenten, zodat u direct een professionele uitstraling heeft. 
 • Toegankelijkheid overal en altijd: Of u nu onderweg bent of op kantoor werkt, onze online facturatie software is altijd beschikbaar. U kunt er gebruik van maken op elk apparaat met internettoegang, waardoor uw productiviteit niet wordt beperkt door uw locatie. 
 • Meer informatie: Als u meer wilt weten over de voordelen van online factureren, raden we u aan ons blogartikel te lezen waarin we dieper ingaan op dit onderwerp en de voordelen ervan belichten. 

Bij KMO-Facturatie streven we ernaar om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en uw administratieve taken te automatiseren. Ons online facturatieprogramma is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog een eerste stap naar een slimmere manier van zakendoen met KMO-Facturatie. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Online facturatieprogramma

Online facturatieprogramma - Van offerte naar factuur in één klik

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Met het online facturatieprogramma van KMO-Facturatie verstuurt u snel en eenvoudig uw facturen met uw logo en bedrijfsgegevens standaard al voorzien op alle documenten. 

Via het gedetailleerd klantenbestand kan u al uw klanten en hun gegevens raadplegen, alle gegevens overzichtelijk op één plaats.  

Gemaakte facturen kan u versturen per e-mail in PDF en UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klant. 

Is de betalingstermijn verstreken en ontving u nog geen betaling? Verstuur snel een eerste / tweede betalingsherinnering. Aan de hand van vooraf ingestelde templates verstuurt u deze zeer snel en kan u dit eenvoudig opvolgen. 

In slechts enkele klikken maakt u in de online facturatiesoftware een professionele offerte, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.

Ook kan u in het online facturatieprogramma rekenen op tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. Denk hierbij aan de overzichtelijke prijslijst met mogelijkheid tot het aanmaken van prijzengroepen en artikelnummers, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen, templates en meer.

U dient uw documenten over te maken aan uw boekhouder / account? Ook dat gaat supersnel met de online facturatiesoftware van KMO-Facturatie. Via de exportfunctie kan u aanduiden op welke manier u de documenten wenst te exporteren, UBL of Excel. De export omvat alle aan -en verkoopfacturen van toepassing voor de opgegeven periode.  

Het online facturatieprogramma is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO In de bouwsector, denk hierbij bv aan: aannemers, schilders, installateurs, loodgieters, …

Eenvoudig factureren? Het kan!

 

Online facturatieprogramma - Offertes digitaal laten goedkeuren en ondertekenen

Offertes opstellen met een professionele uitstraling in het online facturatieprogramma van KMO-Facturatie.   

Voeg uw logo en bedrijfsinfo toe en ga snel van start! 

Stel uw offerte op, mail ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  Offertes krijgen automatisch een nummer toegewezen en ook de data staan ineens ingevuld. Ook de voorwaarden worden automatisch toegevoegd bij het maken van uw offertes. Dit dient u slechts 1 maal in te stellen in uw account. 

Uw klant ontvangt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen bekijken, downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in de online facturatiesoftware. Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Offertes opvolgen is zeer belangrijk, daarom voorzien we in het online facturatieprogramma een duidelijk gedetailleerd overzicht dat u eenvoudig kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Nadien kan u uw offerte eenvoudig omzetten naar een werkbon of een factuur. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Online facturatieprogramma - E-mailintegratie

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

 

Met ons uitgebreide online facturatieprogramma kan u snel en eenvoudig uw zakelijke correspondentie afhandelen. Vanuit het platform heeft u directe toegang tot het opstellen en versturen van facturen, offertes, bestelbonnen, werkbonnen en zelfs (betaal) naar uw klant. Deze naadloze integratie van communicatie en facturatie stelt u in staat om efficiënter te werken en de communicatie met uw klanten te verbeteren. 

Eén klik verzending: Ons online facturatieprogramma maakt het mogelijk om met slechts één klik uw documenten rechtstreeks naar uw klanten te mailen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat uw documenten snel bij de juiste ontvangers aankomen. 

Persoonlijke afzender: U heeft de mogelijkheid om uw eigen e-mailadres te koppelen aan uw account. Hierdoor worden alle e-mails vanuit uw eigen vertrouwde e-mailadres verstuurd. Dit geeft een professionele uitstraling en versterkt het vertrouwen van uw klanten in uw bedrijf. 

Volledig overzicht: Binnen elk klantendossier heeft u een duidelijk overzicht van alle verzonden e-mails. Hierdoor kunt u gemakkelijk de historiek met elke klant bekijken, wat u helpt bij het opvolgen van openstaande facturen, het beheren van offertes en het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. 

De integratie van communicatie binnen ons online facturatieprogramma biedt u niet alleen meer gemakt en efficiëntie, maar het stelt u ook in staat om zakelijke relaties te verbeteren en klanttevredenheid te vergroten. Kies voor KMO-Facturatie en ontdek hoe onze software uw facturatie- en communicatieprocessen naar een hoger niveau kan tillen.  

Online facturatieprogramma - Probeer KMO-Facturatie gratis

 

We begrijpen dat de keuze voor nieuwe software een belangrijke beslissing is voor uw bedrijf. Daarom nodigen we u graag uit om ons online facturatieprogramma te ontdekken via een volledig kosteloze proefperiode. Deze proefperiode geeft u de gelegenheid om onze software grondig te verkennen zonder enige financiële verplichtingen. Na afloop van deze periode heeft u volledige vrijheid om te beslissen of u al dan niet een abonnement wenst te nemen op één van onze uitgebreide pakketten. We hopen van harte dat onze service u bevalt dat u deze kans met enthousiasme omarmt. 

Bij KMO-Facturatie staat service voorop in ons bedrijfsbeleid. Daarom bieden we persoonlijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat u het beste uit onze software haalt. Ons toegewijd team staat paraat om u te voorzien van vlotte en persoonlijke ondersteuning. Dit beden we aan via verschillende wegen, waaronder: 

 • Een heldere en uitgebreide demo van het online facturatieprogramma.
 • Begeleiding bij de opstart van het ons systeem, zodat u meteen optimaal van start kunt gaan.
 • Grondige follow-up bij eventuele vragen en ondersteuning bij eventuele uitdagingen die zich kunnen voordien.
 • Snelle en duidelijke communicatie, zodat u altijd kunt rekenen op een vlotte respons.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in het plannen van een uitgebreide demonstratie om te ontdekken hoe KMO-Facturatie uw bedrijf kan optimaliseren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en te laten zien hoe onze geavanceerde software uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij uw zakelijke groei en succes! 

werkbon maken facturatieprogramma genk
5/5
"KMO-Facturatie biedt een heel persoonlijke service.

Ik kreeg een heel uitgebreide uitleg over deze online tool tijdens een videogesprek
zodat ik probleemloos van start kon gaan.

Al is het programma sowieso ook heel gebruiksvriendelijk opgemaakt waardoor
je zelfs zonder uitleg aan de slag zou kunnen gaan."


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma