Cebeo

Cebeo, elektro groothandel voor alle elektrisch materiaal

Cebeo is een groothandel voor onder andere elektrisch materiaal, (LED) verlichting, domotica, huishoudelektro, HVAC en tooling. 

Dankzij de integratie met de webshop van Cebeo, heeft u de actuele prijzen uit Cebeo meteen bij de hand bij het opstellen van uw documenten en hoeft u deze niet langer manueel toe te voegen in KMO-Facturatie.  Hierdoor kan u nog sneller offertes en en facturen opstellen. 

U kan deze prijzen rechtstreeks opzoeken uit de webshop en toevoegen aan uw documenten. De meest recente prijzen worden automatisch opgehaald.

Als u een verkoopmarge hanteert, kan u uw verkoopprijzen automatisch laten verhogen met het door u gewenste percentage.  

Rexel webshop

Koppelen met Cebeo e-shop en winstmarge instellen

  1. Ga naar Instellingen – Overige Instellingen 
  2. Ga hier naar het tabblad ‘Integraties’. Onderaan ziet u de mogelijkheid om uw account te koppelen met de Cebeo Webshop. Wanneer u een account heeft bij de webshop van Cebeo dient u bij hen een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen om toegang te krijgen tot de Cebeo e-shop en deze account te kunnen koppelen aan KMO-Facturatie. Van zodra u deze gegevens ontvangen heeft, kan u deze in onderstaand scherm ingeven en kan u klikken op ‘Opslaan en testen’, waarna uw account gekoppeld is. 
Cebeo

3. Van zodra uw account gekoppeld is, kan u een standaard winst % ingeven. De prijs vanuit de Cebeo webshop wordt dan vermenigvuldigd met dit winstpercentage (100%+ winst%).

cebeo webshop

Prijzen opzoeken en toevoegen vanuit Cebeo e-shop

  1. Maak een nieuw document aan
  2. In het tabblad lijnen kiest u bovenaan voor ‘+ Invoegen’ en kiest u voor ‘Cebeo webshop’
cebeo webshop

3. U komt nu in een zoekscherm, waarin u op basis van het zoekwoord en/of merk het artikel uit de Cebeo e-shop kan opzoeken en later kan invoegen in uw document. 

cebeo e-shop

4. In dit scherm kan u verschillende artikelen gaan selecteren en de selectie invoegen. Of u kan via de knop ‘Opties’ een detail van het artikel naar keuze bekijken of deze lijn apart invoegen in uw document. 

cebeo integratie

5. Na het invoegen van de selectie artikelen, komen deze in uw document te staan. De volledige omschrijving, artikelnummer en prijs (incl. uw winstmarge ) wordt geïmporteerd in de invoicer. Tot slot kan u het document afwerken en overmaken aan uw klant.  

cebeo integratie


Probeer KMO-Facturatie!

Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.