Facturatieprogramma Leuven

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Als ondernemer in Leuven heeft u genoeg aan uw hoofd. Het regelen van administratieve taken zoals facturatie en het opvolgen van offertes kan behoorlijk tijdrovend zijn. Gelukkig biedt KMO-Facturatie een eenvoudige oplossing. Ons geautomatiseerd facturatieprogramma neemt het gedoe van nummering en data weg en biedt functionaliteiten aan voor efficiënt digitaal werken. Zo kunt u zich volledig concentreren op de groei van uw onderneming. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatieprogramma Leuven

Efficiënt facturatieprogramma voor zelfstandigen en KMO's in Leuven

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

Als zelfstandige of KMO in Leuven is een efficiënt facturatieprogramma essentieel voor het beheer van uw bedrijfsactiviteiten. KMO-Facturatie biedt een geavanceerde oplossing die speciaal is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. 

Met ons facturatieprogramma kan u snel professionele facturen maken, automatisch met uw bedrijfslogo en -gegevens. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling bij al uw zakelijke communicatie. 

Daarnaast biedt ons systeem een overzichtelijk klantenbestand en de mogelijkheid om facturen snel per e-mail te versturen, in PDF als UBL-formaat, of maak gebruik van het PEPPOL-netwerk voor een vlotte verzending naar uw klanten. 

Maar ons facturatieprogramma gaat verder dan alleen facturatie. Het stelt u in staat om moeiteloos offertes op te stellen, bestelbonnen te genereren en digitale werkbonnen te maken, waardoor u uw projecten efficiënter kunt beheren. Bovendien biedt KMO-Facturatie veilige cloudopslag voor al uw documenten. 

Ons facturatieprogramma omvat ook functionaliteiten zoals: 

 • Automatische nummering en datavulling voor facturen
 • Mogelijkheid tot het versturen van herinneringen voor betalingsachterstanden
 • Integratie met e-mail voor het snel versturen van facturen
 • Genereren van offertes, bestelbonnen en digitale werkbonnen
 • Veilige cloudopslag voor al uw documenten
 • Projecten en nacalculatie
 • Voorraadbeheer

 

Laat KMO-Facturatie het zware werk voor u doen, zodat u zich kan concentreren op wat echt belangrijk is. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze software. 

Efficiënt offertebeheer voor professionele resultaten

Ons geavanceerde facturatieprogramma biedt een naadloze oplossing voor het opstellen, verzenden en beheren van offertes, waardoor u waardevolle tijd bespaart en een professionele uitstraling behoudt bij uw klanten.  

Een uniek kenmerk van ons programma is de mogelijkheid om offertes digitaal te laten goedkeuren en ondertekenen. Uw klant ontvangt een e-mail met een directe link naar de offerte, waar ze deze gemakkelijk kunnen bekijken en digitaal kunnen goedkeuren en ondertekenen. Dit zorgt niet alleen voor een vlotter proces, maar versterkt ook de professionele uitstraling van uw bedrijf. 

Het beheren van uw offertes wordt eenvoudig dankzij de gedetailleerde overzichten die het programma biedt. U heeft in real-time toegang tot cruciale informatie, zoals verzenddatums en goedkeuringsstatussen,  waardoor u altijd volledig op de hoogte bent. 

Professionaliteit is van essentieel belang en ons facturatieprogramma stelt u in staat om op een elegante manier offertes op te stellen en te beheren,. Uw klanten genieten van een gestroomlijnde ervaring, terwijl u volledige controle behoudt over het proces. 

Ontdek de voordelen van geautomatiseerd en professioneel offertebeheer. Meer informatie over offerte opmaken kan u hier bekijken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Optimaliseer uw werkbonnen met KMO-Facturatie

facturatieprogramma bouw facturatiesoftware bouw

 Stap binnen in de wereld van efficiënt werkbonnenbeheer met de facturatie software van KMO-Facturatie! Ons platform biedt een professionele, snelle en eenvoudige oplossing voor al uw projecten en werkbonnen. 

Met onze digitale werkbonnen heeft u de volledige controle over elke project. U kan de lay-out van uw werkbonnen zelf creëren en aanpassen, zodat deze perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en behoeften. Indien u meerdere activiteiten aanbiedt, kan u ook verschillende werkbonlay-outs voorzien. 

Op locatie bij uw klant vult u de werkbon eenvoudig in op uw telefoon, tablet of computer. Voeg materialen en uren toe en laat de werkbon digitaal ondertekenen. Het systeem maakt vervolgens een professionele PDF die u met één klik naar uw klant kunt mailen. 

Ook uw personeel kan de werkbon gemakkelijk aanpassen, invullen en laten ondertekenen, met beperkte toegangsmogelijkheden. Zo behoudt u de controle over wie welke informatie kan zien en bewerken. Alleen de hoogstnoodzakelijke informatie is zichtbaar voor uw personeel. 

Met ons overzichtelijke dashboard heeft u altijd een duidelijk beeld van alle werkbonnen per klant. Zo kan u snel eerdere werkzaamheden en gebruikte materialen raadplegen wanneer dat nodig is. 

Van het opstellen van offertes tot het afronden van een project en het genereren van facturen, ons facturatieprogramma maakt het proces snel, eenvoudig en professioneel. 

Lees hieronder een ervaring van één van onze klanten: “De mogelijkheid om klanten ter plaatse de werkbon te laten ondertekenen met bijvoorbeeld een tablet is superhandig. Daarna kan u snel overschakelen naar facturatie, waardoor het administratieve werk beperkt blijft.”

Probeer KMO-Facturatie gratis

We begrijpen dat de keuze voor nieuwe software weloverwogen dient te gebeuren. Daarom introduceren wij ons facturatieprogramma met een vrijblijvende gratis proefperiode van 14 dagen. Dit biedt u de kans om onze software te verkennen zonder enige financiële verplichting. Na deze periode heeft u alle vrijheid om te beslissen of u een abonnement wil afsluiten op één van onze pakketten. Wij hopen oprecht dat onze software en onze dienstverlening aan uw verwachtingen voldoet. 

Bij KMO-Facturatie staat service altijd centraal, en daarom voorzien we persoonlijke ondersteuning. Ons toegewijde team staat klaar om u deskundig en persoonlijk te begeleiden. We nemen hiervoor verschillende initiatieven:  

 • We bieden een heldere demonstratie van ons facturatieprogramma.
 • We assisteren u bij een vlotte opstart.
 • We garanderen een grondige opvolging van al uw vragen.
 • Onze communicatie steeds snel en duidelijk. 

Heeft u nog onbeantwoorde vragen of bent u geïnteresseerd in het plannen van een demonstratie om te ontdekken hoe KMO-Facturatie uw bouwbedrijf aanzienlijk kan verbeteren? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan paraat om u te ondersteunen en u te laten zien hoe onze facturatie software uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen in de bouwsector. 

5/5
"Als leek begonnen aan een administratieve job voor Wem BVBA
en ik kon mij geen beter online programma voorstellen.

Het is heel gebruiksvriendelijk,
alle hulp gekregen die nodig was en vooral de bereikbaarheid van KMO-Facturatie is geweldig.
Voor alles zoeken ze een oplossing en ze trachten steeds persoonlijke wensen te vervullen.
Topprogramma!"


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma