Rexel

Rexel, elektro groothandel voor alle elektrisch materiaal

Rexel is een groothandel met een uitgebreid elektronisch productaanbod, hoogwaardige producten en expertise voor al uw projecten. 

Dankzij de integratie met de webshop van Rexel, heeft u de actuele prijzen uit Rexel meteen bij de hand bij het opstellen van uw documenten en hoeft u deze niet langer manueel toe te voegen in KMO-Facturatie.  Hierdoor kan u nog sneller offertes en en facturen opstellen. 

U kan deze prijzen rechtstreeks opzoeken uit de webshop en toevoegen aan uw documenten. De meest recente prijzen worden automatisch opgehaald.

Als u een verkoopmarge hanteert, kan u uw verkoopprijzen automatisch laten verhogen met het door u gewenste percentage.  

Rexel groothandel

Koppelen met Rexel e-shop en winstmarge instellen

  1. Ga naar Instellingen – Overige Instellingen 
  2. Ga hier naar het tabblad ‘Integraties’. Onderaan ziet u de mogelijkheid om uw account te koppelen met de Webshop van Rexel. Wanneer u een account heeft bij de webshop van Rexel dient u bij uw filiaalmanager een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen om toegang te krijgen tot de Rexel webshop en deze account te kunnen koppelen aan KMO-Facturatie. Van zodra u deze gegevens ontvangen heeft, kan u deze in onderstaand scherm ingeven en kan u klikken op ‘Opslaan en testen’, waarna uw account gekoppeld is. 
Rexel groothandel

3. Van zodra uw account gekoppeld is, kan u een standaard winst % ingeven. De prijs vanuit de Rexel webshop wordt dan vermenigvuldigd met dit winstpercentage (100%+ winst%).

rexel webshop

Prijzen opzoeken en toevoegen vanuit Rexel webshop

  1. Maak een nieuw document aan
  2. In het tabblad lijnen kiest u bovenaan voor ‘+ Invoegen’ en kiest u voor ‘Rexel webshop’
Rexel

3. U komt nu in een zoekscherm, waarin u op basis van een artikelcode of zoekterm het artikel uit de Rexel webshop kan opzoeken en later kan invoegen in uw document. 

Rexel groothandel

4. In dit scherm kan u verschillende artikelen gaan selecteren en de selectie invoegen. Of u kan via de knop ‘Opties’ een detail van het artikel naar keuze bekijken of deze lijn apart invoegen in uw document. 

Rexel

5. Na het invoegen van de selectie artikelen, komen deze in uw document te staan. De volledige omschrijving, artikelnummer en prijs (incl. uw winstmarge ) wordt geïmporteerd in de invoicer. Tot slot kan u het document afwerken en overmaken aan uw klant.  

Rexel


Probeer KMO-Facturatie!

Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.