Verliest u tijd met uw administratie?

Facturatiesoftware van KMO-Facturatie

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Facturatie vormt een essentieel onderdeel van elk bedrijf, ongeacht de omvang. Het opstellen en beheren van facturen kan echter een tijdrovende taak zijn, vooral wanneer dit handmatig moet gebeuren. Gelukkig biedt KMO-Facturatie de perfecte oplossing door dit proces te automatiseren en te vereenvoudigen.

Onze facturatiesoftware tilt uw financiële administratie naar een hoger niveau door te automatiseren. Dit resulteert in een verbeterde efficiëntie en meer tijd voor u om te focussen op belangrijke aspecten van uw bedrijf. KMO-Facturatie ondersteunt u bij het moeiteloos genereren, verzenden en beheren van facturen. U kunt professioneel ogende facturen creëren, betalingen nauwgezet bijhouden en klantgegevens op een gestructureerde manier beheren.  

Onze software is niet alleen krachtig maar ook eenvoudig te implementeren en te gebruiken. U werkt veilig online in uw eigen vertrouwde omgeving, zonder gedoe.

Eenmanszaken en KMO’s komen in diverse vormen en maten. Daarom hebben wij KMO-Facturatie aangepast aan de grootte en noden van uw bedrijf. Met verschillende modules om uit te kiezen, kunt u de facturatiesoftware selecteren die het beste past bij uw specifieke eisen en bij de groei van uw onderneming. Kies voor KMO-Facturatie en ervaar de moeiteloze efficiëntie die uw bedrijf nodig heeft. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatiesoftware - Efficiëntie, professionaliteit en functionaliteit

KMO-Facturatie stelt u in staat om met slechts een paar klikken moeiteloos offertes en facturen aan te maken en te verzenden. Hiermee verdwijnt de noodzaak van tijdrovend handmatig papierwerk, waardoor u aanzienlijk minder tijd aan administratieve taken hoeft te besteden.

Met onze software kunt u uw facturen personaliseren naar uw huisstijl. Voeg gemakkelijk uw eigen logo toe en voeg persoonlijke berichten in om de professionaliteit van uw documenten te versterken. 

In onze facturatiesoftware ondersteunen we verschillende facturatiescenario’s, waaronder periodieke facturatie, abonnementsfacturatie en eenmalige facturatie. Voeg een QR-code toe aan uw facturen om de betalingen van uw klanten nog sneller te maken.

Achterstallige betalingen zijn verleden tijd met onze betalingsherinneringen, waarmee u klanten subtiel aanmoedigt om tijdig te betalen. Dit verbetert niet alleen de cashflow, maar versterkt ook uw klantrelaties door heldere communicatie te behouden.

Uitgaven bijhouden is essentieel voor budgettering en financiële planning. In onze facturatiesoftware kan u eenvoudig uw uitgaven monitoren en categoriseren, wat een uitgebreid overzicht biedt van de financiële situatie van uw bedrijf.  

Door het gebruik van onze software vereenvoudigt u uw facturatieprocessen, bespaart u tijd en geld, waarborgt u nauwkeurigheid en levert u professionele facturen af. 

De facturatiesoftware van KMO-Facturatie biedt daarnaast tal van bijkomende functionaliteiten, die u werk nog efficiënter maken en u kostbare tijd laten besparen. Bekijk hier u een overzicht van alle functionaliteiten.

Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface leert u snel en effectief werken met de facturatiesoftware van KMO-Facturatie. Maak van uw facturatieproces een gestroomlijnde en professionele ervaring.  

facturatiesoftware facturatieprogramma vilvoorde

Voordelen van facturatiesoftware KMO-Facturatie

De facturatiesoftware van KMO-Facturatie is een waardevol hulpmiddel voor zelfstandigen, kleine en middelgrote bedrijven, waarmee het factureringsproces wordt gestroomlijnd en geoptimaliseerd. Deze gebruiksvriendelijke software is een investering in efficiëntie, verbeterde klantrelaties en stimulatie van financiële prestaties. 

De software van KMO-Facturatie biedt u verschillende voordelen: 

 • Efficiëntie: Facturen kunnen snel en nauwkeurig worden gegenereerd, wat aanzienlijke tijdsbesparingen oplevert en de kans op fouten minimaliseert in vergelijking met handmatige facturatie
 • Tijd- en kostenbesparing: U bespaart aanzienlijk tijd door automatisering van uw facturatieproces. Minder tijd aan uw facturatie betekent meer tijd voor andere belangrijke taken, waardoor uw bedrijf efficiënter kan werken. 
 • Professionele uitstraling: Maak gebruik van sjablonen voor facturen met een professionele uitstraling. Voeg eenvoudig uw logo en persoonlijk berichten toe, waarmee u bijdraagt aan de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf. 
 • Betere cashflow: Snelle facturatie zorgt ervoor dat klanten sneller kunnen betalen, wat de cashflow van uw bedrijf verbetert en u in staat stelt om financiële verplichtingen op tijd na te komen. 
 • Betalingsopvolging: Facturatiesoftware bevat krachtige functies voor het bijhouden van betalingen. Identificeer gemakkelijk onbetaalde facturen en stuur herinneringen naar klanten die nog moeten betalen. 
 • Rapportage: Met diverse rapportage-opties heeft u direct inzicht in uw omzet, per klant en/of per periode, en uw uitgaven per leverancier en/of periode. Bekijk de evolutie van uw bedrijf per periode. 

De facturatiesoftware van KMO-Facturatie biedt een complete oplossing om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en uw financiële prestaties te verbeteren. Investeer vandaag nog in uw succes met KMO-Facturatie. 

Ontdek de kracht van KMO-Facturatie

werkbon aanmaken

Naast de eerder genoemde kenmerken biedt KMO-Facturatie een reeks functionaliteiten aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van zelfstandigen en KMO’s:

 • Digitaal ondertekenen van offertes:
  Versnel uw verkoopcyclus door het digitaal ondertekenen van offertes in KMO-Facturatie. Verstuur professionele offertes, laat klanten ze digitaal goedkeuren en ondertekenen en bespaar zo tijd. 
 • Digitale werkbonnen: 
  Vereenvoudig uw operationel processen met digitale werkbonnen. Koppel moeiteloos werkbonnen aan projecten, voeg materialen en uren toe, laat ze digitaal ondertekenen en stroomlijn uw workflow ter plaatse bij uw klant. 
 • Mobiele toegang: 
  KMO-Facturatie biedt mobiele toegang tot het platform, waardoor u en uw team altijd en overal toegang hebben tot uw zakelijke gegevens. Verbeter flexibiliteit en productiviteit. 
 • Projectmanagement: 
  Naadloos geïntegreerd in KMO-Facturatie is het projectmanagement, waarmee u eenvoudig projecten aanmaakt, opvolgt en koppelt aan specifieke facturen. Hierdoor heeft u een gedetailleerd overzicht van al uw zakelijke activiteiten, inclusief nauwkeurige nacalculatie voor een volledig inzicht in uw projectkosten. 
 • Voorraadbeheer: 
  Voor productgerichte bedrijven biedt KMO-Facturatie een uitgebreide voorraadbeheermodule. Beheer producten, bewaak voorraadniveaus en genereer automatisch facturen op basis van verkooptransacties. 
 • Rapportage en analyse: 
  Gedetailleerde rapportage- en analysehulpmiddelen stellen u in staat financiële overzichten te genereren, trends te identificeren en toekomstige prognoses te maken voor weloverwogen zakelijke beslissingen.

Met een sterke nadruk op een professionele uitstraling, geavanceerde betalingsopvolging, digitale werkbonnen, en het digitaal ondertekenen van offertes, bevestigt KMO-Facturatie zijn positie als dé oplossing voor zelfstandigen en KMO’s. Ontdek de kracht van KMO-Facturatie en maak de sprong naar een geoptimaliseerde toekomst van factureren en bedrijfsbeheer. 

Twijfelt u nog aan de voordelen van een facturatieprogramma? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo of vraag een gratis account aan om zelf 14 dagen lang de software te testen. Ontdek hoe KMO-Facturatie uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Maak uw zakelijke toekomst efficiënter en succesvoller met KMO-Facturatie!


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma