Facturatiesoftware eenmanszaak.

Verliest u tijd met uw administratie?
Probeer KMO-Facturatie!

Facturatiesoftware eenmanzaak

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Facturatie is een essentieel onderdeel bij het runnen van uw eenmanszaak. Het zorgt ervoor dat u betalingen ontvangt voor uw producten of diensten en speelt een cruciale rol in het beheer van uw financiën. Als eenmanszaak is het belangrijk om een efficiënt en goed georganiseerd facturatieproces te hebben om uw bedrijf goed te laten draaien. 

Dankzij de facturatie software van KMO-Facturatie stelt u snel, eenvoudig en nauwkeurig uw facturen op. U kan uw logo en bedrijfsgegevens toevoegen om een consistente en professionele uitstraling te creëren. Dit draagt bij aan de geloofwaardigheid van uw bedrijf en wekt vertrouwen bij uw klanten. 

Een van de belangrijkste voordelen van facturatie software voor eenmanszaken is de tijdbesparing die het biedt. Facturen kan u automatisch genereren aan de hand van vooraf ingestelde sjablonen. Daarnaast kan u uw facturen snel overmaken aan uw boekhouder in UBL formaat, waardoor deze de gegevens kan importeren in uw boekhouding en ook hier tijd bespaart. 

Ook menselijke fouten, zoals het vergeten van belangrijke informatie of rekenfouten, kan u dankzij facturatie software tot een minimum herleiden. 

Met de software van KMO-Facturatie bieden we u verschillende functionaliteiten en mogelijkheden aan, alles in functie van wat u en uw bedrijf nodig heeft. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Prijslijst
 • E-mail integratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatiesoftware eenmanszaak - KMO-Facturatie heeft alle functionaliteiten die u zoekt

De facturatiesoftware van KMO-Facturatie is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO. Afhankelijk van de grootte en het type van uw bedrijf, kiest u het pakket met zijn functionaliteit dat het best bij u en uw bedrijf past.

 U kan professionele offertes opstellen in de facturatiesoftware en deze via een digitale link aan uw klanten overmaken. Zo kan deze verwerking volledig digitaal verlopen, waardoor u ook op dit vlak tijd kan besparen.  Wanneer een offerte is aanvaard, kan u deze eenvoudig omzetten in een factuur. 

Ook het opvolgen van openstaande facturen gaat vlot in KMO-Facturatie. Indien u de koppeling ligt via Ponto met uw bankrekening, ziet u de ontvangen betalingen in het programma. Deze betalingen zal het programma voor u toekennen aan de facturen in kwestie. U ziet in het overzicht van uw facturen in 1 oogopslag welke facturen vervallen zijn, voor welke facturen er reeds een herinnering werd gestuurd of voor welke facturen u een incassokantoor heeft ingeschakeld. 

Naast facturatie, offertes en betalingsopvolging kan u ook een module voorraadbeheer, digitale werkbonnen, verwerking aankoopfacturen en … toevoegen. 
Een overzicht van alle functionaliteiten kan u hier bekijken. 

Facturatiesoftware eenmanszaak - Eenvoudig factureren

facturatiesoftware installateur

 

Met de facturatiesoftware van KMO-Facturatie verstuurt u snel en eenvoudig uw facturen met uw logo en bedrijfsgegevens standaard al voorzien op alle documenten. 

Al uw klanten en hun gegevens kan u raadplegen in het gedetailleerde klantenbestand, alle gegevens zijn overzichtelijk verzameld op één plaats. 

Verstuur een gemaakte factuur direct per e-mail in PDF, UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klant. 

Als de betalingstermijn verstreken is en de klant heeft nog niet betaald, verstuurt u snel een betalingsherinnering. 

Met de facturatie software eenmanszaak van KMO-Facturatie maakt u in slechts enkele klikken een professionele offertes, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.


Daarnaast biedt de facturatiesoftware tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. Denk hierbij onder meer aan de overzichtelijke prijslijst met mogelijkheid tot het aanmaken van prijzengroepen en artikelnummers, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen, templates en meer.

Uw gegevens overbrengen naar uw boekhouder / account, ook dat gaat supersnel met de facturatie software van KMO-Facturatie. Via de exportfunctie kan u aanduiden op welke manier u de documenten wenst te exporteren, UBL of Excel. De export omvat alle aan -en verkoopfacturen van toepassing voor de opgegeven periode.  

De facturatiesoftware is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO in bv. de bouwsector, denk hierbij aan bv. schrijnwerkers, schilders, koeltechniekers, …

 

Facturatiesoftware eenmanszaak - Offertes digitaal laten goedkeuren en ondertekenen

Offertes opstellen met een professionele uitstraling in de facturatiesoftware voor uw eenmanszaak

Maak uw offerte, stuur ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  

Uw klant krijgt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in de facturatiesoftware. Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Offertes opvolgen is zeer belangrijk, daarom voorzien we in de facturatiesoftware een duidelijk gedetailleerd overzicht dat u eenvoudig kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

KMO-Facturatie, de geschikte partner voor facturatiesoftware eenmanszaak!

Meer informatie over offerte opmaken. 

facturatieprogramma hvac installateur

Facturatiesoftware eenmanszaak - Voorraadbeheer

eenvoudig factureren

Beheer en koppel uw voorraad op een eenvoudige manier aan uw bestelbonnen en verkoopfacturen. 

Welke artikelen zijn gereserveerd? 
Welke artikelen zijn verkocht? 
Aan welke bestelbon of factuur is dit artikel gelinkt? 

Bij het ingeven van aankoopfacturen past de facturatiesoftware onmiddellijk uw voorraad aan in het voorraadbeheer

Wenst u een overzicht te exporteren vanuit uw voorraadbeheer? Ook dat kan eenvoudig, u kan kiezen voor een globaal of een gedetailleerd overzicht. Bij het gedetailleerd overzicht ziet u alle verwerkingen m.b.t. een bepaald artikel. 

Ten allen tijde behoudt u een mooi overzicht van uw voorraad met de module voorraadbeheer van KMO-Facturatie, facturatiesoftware eenmanszaak

5/5
"Sinds ik samenwerk met KMO-Facturatie gaat mijn facturatie vlotter.
Offertes en betalingen kan ik eenvoudig opvolgen,
waardoor ik me ten volle kan focussen op mijn klanten en diensten.

Aan mijn facturatie spendeer ik nu slechts de helft zoveel tijd.
Zit ik met een probleem of twijfel ik aan iets,
KMO-Facturatie staat steeds paraat om mij terug op weg te helpen.

De service is zeer goed!"