Facturen maken met KMO-Facturatie

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Met de facturatie software van KMO-Facturatie beschikt u over een essentieel hulpmiddel om uw facturerings- en factuurbeheerprocessen te stroomlijnen. Het stelt u in staat om facturen efficiënter te maken, te verzenden en te beheren, waardoor u tijd bespaart en uw financiële porcessen optimaliseert. 

Al uw facturen kan u bekijken op één overzichtelijke verzamelplaats.
U kan filteren op betaalstatus of sorteren op datum, klantnaam, laatste actie , bedrag, … 
Tevens ziet u per document de reeds genomen acties en eventuele (deel)betalingen. 

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk facturatieprogramma en wenst u tijd te besparen in uw factureringsproces?  
Bekijk de mogelijkheden van KMO-Facturatie, facturatiesoftware voor eenmanszaken en KMO’s.  
Het programma is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met eenmanszaak of voor een KMO in bv. de tuinsector of de bouw, denk hierbij bv. aan aannemers, schilders, installateurs, loodgieters, …  
Onze gebruiksvriendelijke facturatieprogramma’s zijn aangepast aan de grootte en noden van uw bedrijf. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturen maken met facturatiesoftware

Eenvoudig en snel facturen maken

Het proces van facturen maken omvat verschillende cruciale stappen. Van het verzamelen van relevante gegevens tot het opstellen van een duidelijke en overzichtelijke factuur, elk detail is belangrijk. Een goed opgestelde factuur draagt bij aan een professioneel image van het bedrijf en helpt ook bij het verminderen van betalingsachterstanden. 

De facturatiesoftware van KMO-Facturatie biedt talloze voordelen voor uw bedrijf. Een van de belangrijkste voordelen is het automatiseren van het factureringsproces. Hierdoor kan u sneller en nauwkeuriger uw facturen verwerken, waardoor uw cashflow kan verbeteren. Bovendien draagt het gebruik van facturatiesoftware bij aan een betere financiële planning en transparantie voor zowel u als uw klanten. 

Indien u gebruik maakt van de facturatiesoftware facturen maken van KMO-Facturatie dient u zich geen zorgen meer te maken over nummering of berekening. Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch. Zo bespaart u tijd en dus geld!  

In slechts enkele klikken maakt u een professionele offerte, werkbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen. Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten.  Nadien kan u uw documenten snel overmaken aan uw klant in PDF of UBL formaat, of u kan opteren om uw factuur door te sturen via het PEPPOL-netwerk. 

Daarnaast zijn er in het softwareprogramma facturen maken van KMO-Facturatie tal van extra functies voorzien om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. U kan facturen en offertes eenvoudig delen met uw klanten, offertes digitaal laten bevestigen van en ondertekenen , digitale werkbonnen aanmaken en laten invullen door uw personeel, periodieke facturatie, factuurtemplates en meer. 

Het handige dashboard kan u zelf aanpassen aan uw voorkeuren. Wenst u bij inloggen in het facturatieprogramma facturen maken snelle acties te zien op uw dashboard? Wenst u een overzicht van de openstaande facturen? Weergave van uw omzet op jaarbasis of maandbasis? Algemene notities toevoegen? Stel het dashboard naar uw eigen wensen in, zodat u nog vlotter van start kan gaan. 

Met het facturatieprogramma facturen maken bespaart u tijd en gaat u snel aan de slag. 

facturatiesoftware facturatieprogramma vilvoorde

Facturatiesoftware facturen maken - E-mailintegratie

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

 

Met het softwareprogramma facturen maken van KMO-Facturatie maakt u snel en eenvoudig uw facturen, offertes, bestelbonnen, werkbonnen en (betaal) herinneringen over aan uw klant via uw eigen e-mailadres.

Nadat u uw eigen e-mailadres heeft gekoppeld aan de facturatiesoftware, kan u een e-mailhandtekening toevoegen en uw berichten personaliseren. 

Heeft u geen inspiratie? Dan is dat zeker geen probleem! KMO-Facturatie kan op basis van uw bedrijfs- en gebruikersgegevens een e-mailhandtekening genereren, daarnaast zijn ook reeds standaard e-mailberichten in het systeem voorzien. 

In de klantenfiche ziet u een overzicht van alle verzonden e-mails aan uw klant. 

Dankzij de bulkacties in ons facturatieprogramma facturen maken kan u meerdere e-mails versturen via 1 handeling. 

Softwareprogramma facturen maken - Facturen en offertes opvolgen

Offertes en facturen zijn essentiële documenten in elk zakelijk transactieproces. Een offerte, uw voorstel dat u aan uw potentiële klant overmaakt, met daarin de prijzen, producten of diensten en voorwaarden.
Facturen zijn een verzoek om betaling voor geleverde goederen of diensten aan een bestaande klant. 

Het opstellen van nauwkeurige en duidelijke offertes en facturen is van groot belang voor het opbouwen van vertrouwen met klanten en vermijden van geschillen.  

Met het softwareprogramma facturen maken van KMO-Facturatie stelt u snel en eenvoudig professionele documenten op in uw eigen huisstijl. 

Offertes en facturen vertegenwoordigen de professionaliteit en geloofwaardigheid van uw bedrijf. Een degelijke opvolging hiervan is dan ook zeer belangrijk. 

Met opvolgen bedoelen we het opvolgen van de status van offertes en facturen nadat u ze naar uw klant heeft overgemaakt. Het monitoren van de voortgang, het nemen van vervolgacties en het communiceren met uw klanten om misverstanden te voorkomen en te zorgen dat alles soepel verloopt. 

In het facturatieprogramma van KMO-Facturatie kan u gebruik maken van verschillende handige tools om het opstellen en opvolgen te vereenvoudigen. Zo kan u uw facturen digitaal doorsturen, in PDF of UBL formaat, of via het Peppol-network. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw offertes digitaal te laten bekijken en aanvaarden door uw klant. Bij een digitale verwerking ziet u direct de reactie van de klant in kwestie, is er een aanvaarding of weigering van de klant, hoelang is de offerte nog geldig, welke laatste actie werd genomen…  

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Via één klik kan u vanuit uw offerte een digitale werkbon of factuur maken. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Facturatieprogramma facturen maken- Probeer 14 dagen gratis!

factureren

Probeer onze software gratis, zonder verplichtingen. 

Facturatiesoftware vertegenwoordigt een waardevolle investering voor bedrijven die ernaar streven om de efficiëntie en nauwkeurigheid in hun financiële processen te verbeteren. Het is de motor achter vlotte zakelijke transacties en het stroomlijnen van uw facturatieproces kan een aanzienlijke impact hebben uw bedrijfsvoering. 

Overweegt u om de overstap te maken naar een geavanceerde facturatieoplossing? Weet dan dat ons facturatieprogramma niet alleen een kostenbesparing vertegenwoordigt, maar ook een investering in de toekomst van uw bedrijf. Hier is waarom: 

Tijdswinst: Onze software automatiseert tijdrovende taken die traditioneel handmatig worden uitgevoerd. Dit betekent dat u facturen, offertes, bestelbonnen en meer in een fractie van tijd kunt maken en verzenden. Dit geeft u waardevolle tijd terug die u kunt besteden aan andere belangrijke zakelijke taken. 

Minimale fouten: Menselijke fouten zijn helaas onvermijdelijk in handmatige processen. Onze software minimaliseert deze fouten aanzienlijk, wat niet alleen de nauwkeurigheid van uw financiële documenten verhoogt, maar ook uw reputatie als professionele ondernemer. 

Verhoogde efficiëntie: De mogelijkheid om gestandaardiseerde factureringssjablonen te gebruiken, maakt uw facturatieproces efficiënter en consistenter. Dit leidt tot een betere organisatie, minder verwarring, en een algemene stroomlijning van uw financiële operaties.  

Bent u nieuwsgierig hoe de software van KMO-Facturatie uw bedrijf kan ondersteunen bij deze uitdagingen? Wij nodigen u graag uit om onze software te proberen, zonder enige verplichting. Start vandaag nog en ervaar zelf hoe u als zelfstandige kostbare tijd kunt besparen met onze geavanceerde facturatie software. Dit is uw kans om de toekomst van uw bedrijf te optimaliseren en te ontdekken hoe efficiënt financieel beheer uw zakelijk succes kan vergroten. Aarzel niet en neem de eerste stap naar een geavanceerder en productiever facturatieproces.

5/5
“Sinds ik samenwerk met KMO-Facturatie gaat mijn facturatie vlotter.
Offertes en betalingen kan ik eenvoudig opvolgen, waardoor ik me ten volle kan focussen op mijn klanten en diensten.

Aan mijn facturatie spendeer ik nu slechts de helft zoveel tijd.
Zit ik met een probleem of twijfel ik aan iets, KMO-Facturatie staat steeds paraat om mij terug op weg te helpen.

De service is zeer goed!"


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma