Online facturatiesoftware

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

Ontdek de voordelen van online facturatiesoftware voor uw bedrijf. Met de opkomst van cloudprogramma’s is het beheren van facturen nog nooit zo eenvoudig en efficiënt geweest. Of u nu een zelfstandige professional, een kleine ondernemer of een groeiend bedrijf bent, online facturatiesoftware biedt u talloze voordelen.
Met online facturatiesoftware heeft u overal en altijd toegang tot uw facturatiesysteem. Of u nu op kantoor bent, onderweg of zelfs thuis werkt, u kunt eenvoudig inloggen op het platform via uw internetbrowser. Dit geeft u de flexibiliteit en vrijheid om uw facturen te beheren, ongeacht uw locatie.

Een ander voordeel van online facturatiesoftware is dat u geen zorgen hoeft te maken over software-installaties of -updates. Alles wordt centraal gehost en beheerd door de softwareprovider, waardoor u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten zonder tijd en middelen te verspillen aan IT-beheer.

 

Met KMO-Facturatie maakt u in slechts enkele klikken u een professionele offerte, bestelbon of factuur die veilig in uw cloudomgeving wordt opgeslagen.
Uw logo en bedrijfsgegevens zijn standaard al voorzien op alle documenten.
Afhankelijk van uw noden en wensen kan u de online facturatiesoftware kiezen dat het beste bij u en uw bedrijf past.

Werk waar en wanneer u wil, de online facturatiesoftware is altijd beschikbaar, via elk toestel.

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Online facturatiesoftware

Online facturatiesoftware - Van offerte naar factuur in één klik

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Met het online facturatieprogramma van KMO-Facturatie verstuurt u snel en eenvoudig uw facturen met uw logo en bedrijfsgegevens standaard al voorzien op alle documenten. 

Via het gedetailleerd klantenbestand kan u al uw klanten en hun gegevens raadplegen, alle gegevens overzichtelijk op één plaats.  

Gemaakte facturen kan u versturen per e-mail in PDF en UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klant. 

Is de betalingstermijn verstreken en ontving u nog geen betaling? Verstuur snel een eerste / tweede betalingsherinnering. Aan de hand van vooraf ingestelde templates verstuurt u deze zeer snel en kan u dit eenvoudig opvolgen. 

In slechts enkele klikken maakt u in de online facturatiesoftware een professionele offerte, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.

Ook kan u in het online facturatieprogramma rekenen op tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. Denk hierbij aan de overzichtelijke prijslijst met mogelijkheid tot het aanmaken van prijzengroepen en artikelnummers, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen, templates en meer.

U dient uw documenten over te maken aan uw boekhouder / account? Ook dat gaat supersnel met de online facturatiesoftware van KMO-Facturatie. Via de exportfunctie kan u aanduiden op welke manier u de documenten wenst te exporteren, UBL of Excel. De export omvat alle aan -en verkoopfacturen van toepassing voor de opgegeven periode.  

Het online facturatieprogramma is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO In de bouwsector, denk hierbij bv aan: aannemers, schilders, installateurs, loodgieters, …

Eenvoudig factureren? Het kan!

 

Online facturatiesoftware - Offertes digitaal laten goedkeuren en ondertekenen

Offertes opstellen met een professionele uitstraling in het online facturatieprogramma van KMO-Facturatie.   

Voeg uw logo en bedrijfsinfo toe en ga snel van start! 

Stel uw offerte op, mail ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  Offertes krijgen automatisch een nummer toegewezen en ook de data staan ineens ingevuld. Ook de voorwaarden worden automatisch toegevoegd bij het maken van uw offertes. Dit dient u slechts 1 maal in te stellen in uw account. 

Uw klant ontvangt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen bekijken, downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in de online facturatiesoftware. Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Offertes opvolgen is zeer belangrijk, daarom voorzien we in het online facturatieprogramma een duidelijk gedetailleerd overzicht dat u eenvoudig kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Nadien kan u uw offerte eenvoudig omzetten naar een werkbon of een factuur. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Online facturatiesoftware - E-mailintegratie

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

 

In de hedendaagse zakelijke wereld is communicatie van cruciaal belang, en het vermogen om snel en professioneel te interageren met uw klanten vormt de kern van een succesvolle onderneming. Onze online facturatiesoftware is ontworpen om deze communicatie soepen en effectief te laten verlopen. Met slechts een paar klikken kunt u uw facturen, offertes en herinneringen direct naar uw klanten mailen. 

Een opvallend kenmerk van ons platform is de mogelijkheid om uw eigen -emailadres aan uw account te koppelen. Elke e-mail die vanuit ons systeem wordt verzonden is afkomstig van uw eigen vertrouwde adres. 

Binnen elke klantenfiche in onze software heeft u een overzicht van alle verzonden e-mails, bijgevolg heeft u te allen tijde inzicht in uw communicatiegeschiedenis met elke klant. 

Om een persoonlijke tint toe te voegen aan uw communicatie, kan elk gebruiker binnen uw boekhouding een eigen e-mailhandtekening instellen. Hierdoor kunnen teamleden hun eigen stijl en contactgegevens toevoegen aan de berichten die ze verzenden. 

Bovendien bieden we de mogelijkheid om een e-mailhandtekening te genereren op basis van uw bedrijfs- en gebruikersgegevens. Hierdoor kunt u een consistente en professionele uitstraling behouden terwijl u toch de flexibiliteit behoudt om uw boodschap aan te passen aan de individuele behoeften van elke klant. 

Onze online facturatiesoftware gaat verder dan alleen het beheren van facturen. Het is een krachtige tool om uw zakelijke communicatie te verbeteren, waardoor u niet alleen efficiënter kunt werken, maar ook sterker en professioneler kunt communiceren met uw klanten. Het is een essentieel hulpmiddel om uw bedrijf te laten floreren in de moderne zakelijke omgeving. 

Online facturatiesoftware - Probeer KMO-Facturatie gratis

 

 Al onze online facturatieprogramma’s zijn voor een bepaalde periode gratis uit te proberen. 

Na afloop van deze periode hebt u geen enkele verplichting om een abonnement te nemen op één van onze pakketten. Al zal u dit wellicht wel willen doen. 

Het team van KMO-Facturatie vindt service zeer belangrijk. Bij ons kan u dan ook rekenen op een vlotte en persoonlijke ondersteuning. Wij streven ernaar onze klanten zo goed als mogelijk bij te staan, dit onder meer door: 

 • Een duidelijk demo van het online facturatieprogramma
 • Ondersteuning bij de opstart
 • Een degelijke opvolging bij vragen
 • Snelle en duidelijk communicatie

Hebt u nog vragen of wil u graag een demo inplannen? Contacteer ons vandaag nog! 

facturatieprogramma
5/5
"KMO-Facturatie biedt een heel persoonlijke service.

Ik kreeg een heel uitgebreide uitleg over deze online tool tijdens een videogesprek
zodat ik probleemloos van start kon gaan.

Al is het programma sowieso ook heel gebruiksvriendelijk opgemaakt waardoor
je zelfs zonder uitleg aan de slag zou kunnen gaan."


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma