Facturatiesoftware bouw

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

De bouwsector is een dynamische en veeleisende sector, waarin efficiëntie, nauwkeurigheid en tijdig factureren zeer belangrijk zijn. Naast het uitvoeren van uw hoofdactiviteit als vakman, heeft u als ondernemer nog veel bijkomende verplichtingen. Facturatie software is een krachtig hulpmiddel, speciaal ontworpen om de facturatieprocessen te stroomlijnen en de administratieve lasten te verminderen. Het gebruik van facturatie software biedt verschillende voordelen om deze uitdagingen aan te pakken. 

Facturatie en opvolging van offertes is een belangrijk onderdeel in uw administratie. U zou ervoor kunnen kiezen om facturen  en offertes handmatig te maken met Word of Excel, maar dit neemt meer tijd in beslag. Ook fouten worden hierbij vaak gemaakt, denk maar aan de verplichte unieke oplopende factuurnummering die men al eens vergeet aan te passen of een fout in de berekening van de btw. 

De facturatiesoftware van KMO-Facturatie kan u hierbij helpen. Geen zorgen meer over nummering of berekening. Bij het opstellen van documenten wordt het volgend nummer automatisch ingevuld, ook de factuurdatum en vervaldatum verschijnen automatisch. Zo bespaart u tijd en dus geld!  

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatiesoftware bouw

Facturatiesoftware bouw - Maak vlot facturen

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Efficiënte facturatie en betalingsprocessen zijn essentieel voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. Met de facturatiesoftware bouw stelt u snel en nauwkeurig uw facturen op met uw logo en bedrijfsgegevens standaard al voorzien op alle documenten. Bovendien kan u deze facturen snel versturen in PDF, UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klant. 

Bovendien kunnen betalingsherinnering snel worden gegenereerd, waardoor het risico op achterstallige betalingen wordt verminderd. 

Al uw klanten en hun gegevens kan u raadplegen in het gedetailleerde klantenbestand, alle gegevens zijn overzichtelijk verzameld op één plaats. 

Met de facturatiesoftware bouw van KMO-Facturatie maakt u in slechts enkele klikken een professionele offerte, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.


Daarnaast biedt de facturatie software bouw tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. Denk hierbij onder meer aan de overzichtelijke prijslijst met mogelijkheid tot het aanmaken van prijzengroepen en artikelnummers, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen, templates en meer.

Uw gegevens overbrengen naar uw boekhouder / account, ook dat gaat supersnel met de facturatie software bouw van KMO-Facturatie. Via de exportfunctie kan u aanduiden op welke manier u de documenten wenst te exporteren, UBL of Excel. De export omvat alle aan -en verkoopfacturen van toepassing voor de opgegeven periode.  

De facturatiesoftware is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO In de bouwsector, denk hierbij bv aan: aannemers, schilders, installateurs, loodgieters, …

 

Facturatiesoftware bouw - Offertes digitaal laten goedkeuren en ondertekenen

Offertes opstellen met een professionele uitstraling in de facturatiesoftware bouw van KMO-Facturatie. 

Maak uw offerte, stuur ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  

Uw klant krijgt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in de facturatie software bouw. Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Offertes opvolgen is zeer belangrijk, daarom voorzien we in de facturatie software bouw een duidelijk gedetailleerd overzicht dat u eenvoudig kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Facturatiesoftware bouw - Digitale werkbonnen

facturatieprogramma bouw facturatiesoftware bouw

 

 Professioneel, snel en eenvoudig aan de slag met de digitale werkbonnen! 

Met de digitale werkbonnen van KMO-Facturatie kan u ieder project de baas! 

Door onze uitgebreide interface kan u uw digitale werkbonnen volledig naar eigen wensen inrichten. U kunt vanuit een offerte een digitale werkbon aanmaken of beginnen vanuit een lege werkbon. 

Ter plaatse bij uw klant kan u de werkbon invullen, voegt u materialen of uren toe. De werkbon kan u invullen op uw telefoon, ipad, … net na de uitvoering van de werken.

U kan de werkbon digitaal laten ondertekenen, hier een pdf van creëren en doormailen naar uw klant.

Ook uw personeel kan deze werkbon aanpassen, invullen en laten tekenen. 
Hiervoor zijn beperkte toegangsmogelijkheden voorzien. Uw personeel ziet enkel de hoogstnodige informatie uit het systeem. 

Daarenboven behoudt u een overzicht van alle werkbonnen per klant. Wil u nakijken wat u de vorige keer juist bij een klant heeft gedaan of welke materialen u heeft gebruikt? Alles kan u zeer snel terugvinden in de klantenfiche of in het overzicht van uw werkbonnen. 

Offerte -> Werkbon -> Factuur, met juist 1 klik… Professioneel, snel en eenvoudig met de facturatiesoftware bouw.  

 

De ervaring van één van onze klanten: 

“Superhandig om de klanten ter plaatse de werkbon te laten ondertekenen met bv een tablet. Daarna je snel door naar facturatie en het admin werk blijft beperkt”

Projecten en nacalculatie in facturatiesoftware bouw

Binnen onze facturatiesoftware bouw is de module voor projectbeheer een krachtig hulpmiddel om uw werkzaamheden naadloos te beheren en uw financiële stromen te optimaliseren. Met deze module kunt u gemakkelijk offertes, aankoop- en verkoopfacturen toewijzen aan specifieke bouwprojecten en automatisch een nacalculatie uitvoeren. Hierdoor krijgt u onmiddellijk een diepgaand inzicht in de kosten, opbrengsten en afwijkingen ten opzichte van oorspronkelijke schattingen en bruto winst voor elk afzonderlijk project. 

In de projectweergave vindt u essentiële informatie met betrekking tot uw bouwprojecten, waaronder de klantgegevens, de projectnaam en een uitgebreide projectbeschrijving. Bovendien heeft u direct zicht op de actuele status van elk project, wat u helpt bij het effectief beheren en plannen van uw projecten, en u in staat stelt om tijdig en nauwkeurig te factureren.  

facturatieprogramma airco-installateur facturatiesoftware bouwsector facturatieprogramma brugge

Bestandsopslag

De geavanceerde module bestandopslag biedt u de mogelijkheid om eenvoudig een breed assortiment aan documenten te uploaden en deze te koppelen aan specifieke klanten, leveranciers, projecten of werkbonnen. Hierdoor worden al uw belangrijke documenten veilig opgeslagen op één centrale locatie, waardoor ze ten allen tijde binnen handbereik zijn. Dit stelt u in staat om uw documentatieproces te verfijnen en zorgt voor een georganiseerde en efficiënte benadering van documentbeheer. Het resultaat is een verbeterde toegankelijkheid en beveiliging van uw waardevolle informatie, wat uw productiviteit en zakelijke operaties ten goede komt. 

Projecten Bestandsopslag

Probeer KMO-Facturatie gratis

Facturatieprogramma

Bij KMO-Facturatie begrijpen we dat u weloverwogen de juiste facturatiesoftware wil kiezen. Daarom bieden we onze facturatiesoftware aan voor een kosteloze proefperiode. Op de manier krijgt u de kans om onze software te verkennen zonder enige financiële verplichtingen. Na deze periode bent u volledig vrij om te beslissen of u een abonnement wil nemen op één van onze pakketten. We hopen van harte dat onze service u dusdanig bevalt dat u deze kans met open armen omarmt. 

Service staat bij KMO-Facturatie voorop. Daarom voorzien we altijd persoonlijke ondersteuning. Ons team staat paraat en wij bieden u ondersteuning op volgende manieren: 

 • Een heldere demonstratie van ons facturatieprogramma
 • Begeleiding bij de opstart
 • Grondige opvolging bij vragen
 • Snelle en duidelijke communicatie

 

Heeft u nog vragen of wil u graag een demonstratie inplannen om te ontdekken hoe KMO-Facturatie uw bedrijf kan helpen? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en te laten zien hoe onze facturatiesoftware uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.  

5/5
"Het programma is een verrijking voor ons bedrijf.
Vanaf nu leveren wij professionele offertes en facturen af dankzij het programma.

De werkbonnen zijn zeer handig en eenvoudig in gebruik om meteen een oplijsting te maken van het werk.
Nadien heb je een mooi overzicht van notities of uitgevoerde werken die je dan eenvoudig kan omzetten naar een factuur.
Alles valt mooi te raadplegen per klant of globaal voor je bedrijf.
De ingebouwde functies besparen je veel tijd.

Een enorme meerwaarde is de persoonlijke en vlotte aanpak.
Bij KMO - Facturatie ben je niet gewoon een nummer in het klantenbestand.

Wij zijn heel blij met KMO - Facturatie in ons team!"
facturatieprogramma aannemer facturatieprogramma gent
Berckmans All services
Airco & Elektriciteit


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma