Met KMO-Facturatie

Werkbon aanmaken

facturatieprogramma bouw facturatiesoftware bouw

In de steeds digitaler wordende zakelijke wereld evolueren de manieren waarop bedrijven hun facturatie- en werkbon processen beheren. Een van de meest opmerkelijke verschuivingen is de overgang naar digitale werkbonnen. Dit zijn elektronische versies van traditionele papieren werkbonnen. Ze bevatten alle nodige informatie over een specifieke taak of project en kunnen via de facturatie software van KMO-Facturatie worden aangemaakt, beheerd en opgeslagen.  Een werkbon aanmaken in KMO-Facturatie was nog nooit zo eenvoudig en doeltreffend. 

Facturatieprogramma - Prijzen en functionaliteiten per pakket

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 0.5GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Werkbon aanmaken - Voordelen van digitale werkbonnen

Waarom zou u kiezen voor digitale werkbonnen? 

Het aanmaken van werkbonnen, digitale werkbonnen, biedt diverse voordelen voor bedrijven. 

 • Vermindering van papierwerk en milieu-impact: Een werkbon aanmaken in KMO-Facturatie is volledig digitaal, het vermindert het papierverbruik, wat gunstig is voor het milieu en kostenbesparingen oplevert voor uw bedrijf. .
 • Verbeterde nauwkeurigheid en efficiëntie: Digitale werkbonnen verminderen het risico op menselijke fouten. Alle informatie wordt consistent en nauwkeurig vastgelegd, wat leidt tot betrouwbare gegevens en facturatie. 
 • Real-time toegang tot werkbonnen en gegevens: Medewerkers en managers hebben directe toegang tot alle werkbonnen en gerelateerde informatie. Dit helpt bij het plannen, coördineren en reageren op onverwachte situaties. 
 • Makkelijke facturatie: Gegevens van digitale werkbonnen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in het facturatieproces. Dit versnelt het facturatieproces en vermindert de kans op fouten. 
 • Online toegankelijkheid: Werknemers kunnen vanaf elke locatie met een internetverbinding toegang krijgen tot de benodigde informatie. Dit maakt het ideaal voor buitendienstmedewerkers en teams die onderweg zijn.  
 • Betere communicatie: Digitale werkbonnen stellen uw teams in staat om real-time informatie uit te wisselen. Dit verbetert de communicatie tussen medewerkers, managers en klanten, wat essentieel is voor een soepele uitvoering van projecten. 
 • Tijdsbesparing: Het proces van het aanmaken van digitale werkbonnen is aanzienlijk sneller dan het handmatig invullen van papieren bonnen. Dit bespaart waardevolle tijd voor zowel uw buitendienstmedewerkers als uw administratief personeel. 
 • Verbeterde klantenservice: Klanten waarderen snelle en efficiënte service. Met digitale werkbonnen kunt u klantverzoeken -en klachten sneller afhandelen, waardoor de klanttevredenheid wordt verhoogd. 
 • Kostenbesparingen: Aanzienlijke besparingen in termen van papier, administratieve uren en vermindering van fouten. 

 

In KMO-Facturatie behoudt u een overzicht van alle werkbonnen per klant.
Wil u nakijken wat u de vorige keer juist bij een klant heeft gedaan of welke materialen u heeft gebruikt? 
Alles kan u zeer snel terugvinden in uw klantenfiche of in het overzicht van uw werkbonnen. 

Offerte -> Werkbon aanmaken -> Factuur, met juist 1 klik…Professioneel, snel en eenvoudig.

Lees meer over de voordelen van digitale werkbonnen in onze blog

Werkbon aanmaken, invullen, laten tekenen en direct facturen

digitale werkbonnen

 

Met de digitale werkbonnen van KMO-Facturatie heeft u de volledige controle over ieder project! 

Ons platform is ontworpen met ultieme gebruiksvriendelijkheid in gedachten en vereist minimale training voor u en uw team. Uw werknemers kunnen moeiteloos inloggen met hun eigen aangemaakte accounts. Ze kunnen werkbonnen toegewezen krijgen en zelfs een nieuwe werkbon aanmaken, waarbij ze relevante informatie toevoegen. 

Voor de veiligheid en privacy van uw bedrijfsgegevens hebben we beperkte toegangsmogelijkheden voor uw werknemers ingesteld. Hierdoor krijgen ze alleen toegang tot de essentiële informatie die ze nodig hebben. 

Dankzij het naadloos delen en aanvullen van informatie in de digitale werkbonnen is de communicatie tussen u en uw team sterk verbeterd. Alle informatie is centraal beschikbaar, waardoor verschillende afdelingen moeiteloos kunnen samenwerken, wat resulteert in een betere coördinatie en efficiëntie in de taakuitvoering. 

Onze digitale werkbonnen zijn volledig aanpasbaar dankzij de uitgebreide interface. U kunt werkbon aanmaken vanuit een offerte of vanuit een blanco werkbon, helemaal zoals u dat wilt. 

Bovendien bieden we de mogelijkheid om de werkbon digitaal te laten ondertekenen en er een PDF van te genereren, die u gemakkelijk naar uw klant kunt sturen. 

Wanneer u na de voltooiing van een taak meteen wilt factureren, is dat geen enkel probleem. Met slechts één klik kunt u van uw werkbon een factuur maken. U heeft de vrijheid om te kiezen of u de werkbon al dan niet in de factuur wilt opnemen. Wenst u meerdere werkbonnen in één handeling te factureren? Ook dat is mogelijk met de facturatie software van KMO-Facturatie.  

De ervaring van één van onze klanten: 

“De gebruiksvriendelijkheid van het programma is uitmuntend. Het is zeer overzichtelijk en biedt talloze mogelijkheden. Bovenal bespaart het enorm veel tijd. Alles kan in slechts enkele klikken worden geregeld. Het is een toonaangevend programma met uitstekende service en opvolging. “

Werkbon aanmaken, invullen , laten tekenen en facturen in slechts enkele klikken. 

Facturatieprogramma - Prijslijsten, stockbeheer en aankoopfacturen

 

In ons geavanceerde facturatieprogramma kan u eenvoudig uw prijzen per categorie vastleggen in een gedetailleerde prijslijst, waardoor het opstellen van facturen, genereren van offertes en de werkbon aanmaken nog soepeler verloopt. 

Naast het beheren van prijzen, heeft u de flexibiliteit om gedetailleerde beschrijvingen, artikelnummers en BTW-percentages in te stellen voor elk afzonderlijk artikel of dienst. 

Daarnaast bieden we ook prijzengroepen binnen het programma, waardoor u snel en eenvoudig een verzameling van artikelen op uw documenten kunt weergeven. Dit is uiterst handig bij het opstellen van offertes en facturen voor verschillende klanten of projecten. 

Een van onze krachtige functies in ons programma is het geautomatiseerd stockbeheer. Hiermee kan u uw voorraad op een zeer eenvoudige en efficiënte manier beheren en koppelen aan uw prijslijsten. Dit stelt u in staat om direct antwoord te krijgen op belangrijke vragen:  

Welke artikelen zijn momenteel gereserveerd voor klanten?
Welke artikelen zijn reeds verkocht?
Aan welk bestelbonnen of facturen zijn deze artikelen gelinkt? 

Bovendien wordt uw voorraad automatisch bijgewerkt zodra een factuur of bestel wordt gegenereerd, waardoor u altijd een actueel overzicht heeft van uw beschikbare voorraad. 

Naast het beheren van verkoopfacturen, biedt ons facturatieprogramma ook de mogelijkheid om aankoopfacturen te verwerken. Dit zorgt voor een volledig inzicht in uw financiële situatie, met duidelijke rapportage van zowel inkomsten als uitgaven op maandelijkse basis. 

Met onze uitgebreide functies voor prijslijsten, voorraadbeheer en financiële rapportage, stelt ons facturatieprogramma u in staat om uw bedrijfsfinanciën op een georganiseerde en efficiënte manier te beheren, wat bijdraagt aan het succes van uw onderneming. 

werkbon maken facturatieprogramma genk

Werkbon aanmaken vanuit offerte: Eenvoud en efficiëntie gecombineerd

werkbon aanmaken

 

Het is onze missie bij KMO-Facturatie om uw bedrijfsprocessen naadloos en efficiënt te laten verlopen. Met ons toonaangevend facturatieprogramma kunt u in slechts enkele muisklikken professionele offertes, bestelbonnen, facturen genereren of een werkbon aanmaken. Het proces van een werkbon maken vanuit een offerte is nog nooit zo eenvoudig en doeltreffend geweest.

Elk document dat u in ons facturatieprogramma maakt, wordt veilig opgeslagen in uw cloudomgeving. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het maken van back-ups of het beveiligen van uw IT-infrastructuur. Uw bedrijfsgegevens zijn altijd binnen handbereik, ongeacht waar u zicht bevindt.

Ons facturatieprogramma gaat verder dan alleen het opstellen van facturen. We begrijpen dat uw dagelijkse workflow tal van uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we een reeks aanvullende functionaliteiten om uw zakelijke processen te vereenvoudigen.

Eenvoudig delen van documenten: Met onze software kunt u documenten eenvoudig delen met uw klanten. Dit versnelt de communicatie en bevordert een efficiënte samenwerking.

Digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes: Geen gedoe meer met papieren offertes. Uw klanten kunnen uw offertes eenvoudig digitaal bevestigen en ondertekenen, waardoor het goedkeuringsproces snelle verloopt. 

Opvolging van betalingen: Ons facturatieprogramma stelt u in staat om betalingen gemakkelijk op te volgen, zodat u altijd op de hoogte bent van de financiële status van uw onderneming. Dankzij de koppeling met Ponto kan dit zelfs automatisch verlopen. 

Wilt u meer te weten komen over essentiële elementen in een offerte, een voorbeeld van een offerte bekijken, en de voordelen van het online opmaken van offertes opmaken met KMO-Facturatie? Lees onze blog en ontdek hoe u met KMO-Facturatie de efficiëntie van uw onderneming kunt verbeteren.    

5/5
" Goed facturatieprogramma.

KMO-Facturatie biedt ook de module digitale werkbon aanmaken aan.
Superhandig om de klanten ter plaatse de werkbon te laten ondertekenen met bv een tablet.
Daarna ga je snel door naar facturatie en het admin werk blijft beperkt.

Daarenboven zijn de mensen van KMO-Facturatie héél behulpzaam en luisteren ze naar de klanten. "

Raphaël Lerno - LEC Energy Solutions


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma