Projectopvolging

Eenvoudige opvolging van uw projecten?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze software volgt u snel en eenvoudig uw projecten op. 
Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

Projecten

Verken de mogelijkheden van projectopvolging binnen de facturatiesoftware van KMO-Facturatie, waarbij u uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau kan tillen. Deze software is ontwikkeld voor ondernemers, managers en professionals die streven naar diepgaande inzichten om hun processen te versterken. 

Bent u klaar om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en het volledig potentieel van uw facturatiesoftware te benutten? Ontdek hier hoe u, door strategisch gebruik van alle functionaliteiten, niet alleen de efficiënte verhoogt maar ook kosten beheerst en de tevredenheid van uw klanten verbetert.  

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Projectopvolging

Projectopvolging in KMO-Facturatie

projectopvolging

Stap binnen in de geavanceerde wereld van projectopvolging, doeltreffend taakbeheer en innovatieve facturatie, allemaal verwezen in het vooruitstrevende facturatieprogramma van KMO-Facturatie. Hier gaat het niet simpelweg om het bewaken van projecten, het is een dynamisch proces dat actieve betrokkenheid vraagt gedurende alle fasen, vanaf de initiële stappen tot een succesvolle afronding. Tegelijkertijd biedt ons geïntegreerd taakbeheer een gestructureerde aanpak voor plannen, volgen en beheren van individuele taken binnen deze projecten. 

De zorgvuldige observatie en registratie van ontwikkelingen zorgen ervoor dat uw bedrijf niet alleen op koers blijft, maar ook de flexibiliteit behoudt om aanpassingen te maken indien nodig. De implementatie van projectopvolging en taakbeheer opent de deur naar diverse voordelen die de operationele efficiëntie van uw bedrijf naar ongekende hoogten kunnen tillen.

Deze geïntegreerde aanpak biedt niet alleen diepgaand inzicht in de voortgang van projecten, maar fungeert ook als een proactief instrument voor het identificeren en oplossen van mogelijke obstakels. Door potentiële hindernissen vroegtijdig te signaleren, kunnen teams soepeler samenwerken, deadlines effectiever beheren en individuele taken gestructureerd volgen.

Een waardevolle aanvulling op projectopvolging en taakbeheer is de naadloze integratie van werkbonnen binnen het facturatieprogramma. Werkbonnen bieden een gedetailleerd overzicht van uit te voeren taken en kunnen zowel door het personeel worden ingevoerd als aangevuld. Op deze manier dragen medewerkers actief bij aan het bijhouden van de projectvoortgang en individuele taken door direct hun werkzaamheden en eventuele complicaties in het systeem aan te vullen.

Samengevat biedt de combinatie van projectopvolging, taakbeheer en gekoppelde werkbonnen in het facturatieprogramma niet alleen transparantie in de voortgang van projecten, maar stimuleert het ook een samenwerkingsgerichte omgeving waarin zowel de zaakvoerder als het personeel actief betrokken is bij het optimaliseren van operationele processen.

Projectopvolging - Nacalculatie

Nacalculatie, een cruciaal aspect binnen facturatiesoftware, vertegenwoordigt een doordachte strategie waarbij bedrijven na de succesvolle afronding van een project een analyse maken van de daadwerkelijke kosten.

Het verwerken van inzicht in de werkelijke kosten van een project is niet enkel waardevol maar vormt de sleutel tot een verfijnde bedrijfsvoering. De integratie van nacalculatie in het facturatieproces biedt bedrijven niet alleen de mogelijkheid om winstgevendheid te maximaliseren, maar opent ook de deur naar een proactieve benadering bij het voorbereiden op toekomstige projecten.  

Binnen de geavanceerde facturatiesoftware van KMO-Facturatie is het mogelijk om een veelheid aan documenten te koppelen aan een specifiek project. U heeft de flexibiliteit om niet alleen aankoopfacturen te selecteren maar ook specifieke lijnen binnen deze facturen die relevant zijn voor het desbetreffende project. Bovendien kan u de originele offerte en verkoopfacturen eveneens integreren in dit systeem. De software neemt deze informatie als basis en genereert vervolgens een grondige berekening, rekening houdend met eventuele extra kosten en opbrengsten. Het resultaat is een overzicht van uw bruto resultaat, inclusief een heldere weergave van het verschil met de oorspronkelijke offerte.

facturatieprogramma

Projectopvolging - Taakbeheer

Binnen het kader van projectopvolging neemt taakbeheer een centrale positie in. Het vormt de ruggengraat van een efficiënt projectbeheer en draagt bij aan het succesvol afronden van taken en projecten. 

In de facturatiesoftware van KMO-Facturatie wordt taakbeheer naadloos geïntegreerd, waardoor bedrijven niet alleen de financiële aspecten van een project kunnen volgen, maar ook de operationele taken die bijdragen aan het behalen van de projectdoelen. Met deze functie kunnen gebruikers individuele taken plannen, toewijzen en volgen, wat de algehele projectefficiëntie verhoogt.

Het systeem biedt flexibiliteit door taken specifiek te koppelen aan relevante projecten. Dit betekent dat niet alleen financiële evaluaties, zoals nacalculatie, kunnen worden uitgevoerd, maar ook dat de voortgang van afzonderlijke taken in real-time kan worden gevolgd. Door deze integratie ontstaat een diepgaand begrip van zowel de financiële als operationele aspecten van het project.

Projectopvolging - Digitale werkbonnen

facturatieprogramma bouw facturatiesoftware bouw

 Digitale werkbonnen vormen een belangrijk instrument  in projectmanagement, en de voordelen die ze bieden, zoals tijdsbesparing, foutreductie en verbeterde communicatie dragen bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Het groeiende gebruik van digitale werkbonnen bevestigt hun status als onmisbare tools voor moderne bedrijven.

Met de geavanceerde digitale werkbonnen van KMO-Facturatie heeft u volledige controle over ieder project! Het platform is ontworpen met een focus op gebruiksvriendelijkheid, waardoor minimale training vereist is voor uw werknemers om het effectief te kunnen benutten. Het inloggen op het systeem is eenvoudig, dankzij persoonlijke accounts voor uw werknemers. Zij kunnen toegewezen werkbonnen bekijken, nieuwe werkbonnen aanmaken en relevante informatie toevoegen met minimale toegang tot het systeem.

De online aanvulling van informatie in digitale werkbonnen bevordert de communicatie tussen u en uw werknemers. Doordat alle informatie centraal toegankelijk is, kunnen verschillende afdelingen moeiteloos samenwerken en informatie delen, wat leidt tot betere coördinatie en uitvoering van taken.

De aanpasbare interface van de digitale werkbonnen stelt u in staat om deze volledig naar uw eigen wensen in te richten. Of u nu vanuit een offerte een werkbon wilt genereren of vanuit een blanco werkbon wilt beginnen, de flexibiliteit is aanwezig.

De mogelijkheid om de werkbon digitaal te laten ondertekenen, een PDF te genereren en deze naar uw klant te e-mailen, bevordert niet alleen de efficiëntie maar ook de professionaliteit van uw bedrijfsprocessen.

Een opmerkelijke functie is de naadloze overgang van een voltooide taak naar het facturatieproces. Met slechts één klik kunt u van uw werkbon een factuur maken, waarbij u de vrijheid heeft om te beslissen of u de werkbon al dan niet wilt opnemen in de factuur.

Projectopvolging - Bestandsopslag

Versterk uw projectopvolging met onze bestandsopslagmodule, waarbij de essentie van doeltreffend projectmanagement schuilt in het moeiteloos organiseren, beheren en direct toegankelijk maken van documenten.

Onze geavanceerde bestandsopslagmodule biedt een krachtige oplossing om deze cruciale aspecten te optimaliseren.

Deze module geeft u de mogelijkheid om diverse documenten gemakkelijk te uploaden en te koppelen aan specifieke entiteiten, zoals klanten, leveranciers, projecten of werkbonnen. Hierdoor ontstaat een centrale opslagplaats waar al uw belangrijke bestanden veilig worden bewaard. Of het nu gaat om contracten, ontwerpen of andere documenten gerelateerd aan uw project, alles wordt overzichtelijk geordend op één plek.

Deze aanpak bevordert niet alleen een georganiseerde benadering van documentbeheer, maar verbetert ook de toegankelijkheid tot cruciale informatie. U hoeft niet langer eindeloos te zoeken door verschillende mappen of servers. Met slechts een paar klikken heeft u direct toegang tot de benodigde documenten. Hierdoor wordt niet alleen de efficiëntie van uw projectopvolging vergroot, maar kunt u ook meer tijd besteden aan essentiële taken en minder aan het zoeken naar belangrijke informatie.

Projecten Bestandsopslag
5/5
"Sinds we dit facturatieprogramma gebruiken gaat alles veel gestructureerder en winnen we echt veel tijd.

Het is ook heel gebruiksvriendelijk en het team van KMO-Facturatie staat je goed bij wanneer je hulp nodig hebt.

Een echte aanrader!"


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma