Facturatiesoftware bouwsector

Verliest u tijd met uw administratie?

Probeer KMO - Facturatie!

Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

facturatieprogramma ondernemer

De bouwsector is een dynamische en veeleisende bedrijfstak, waar efficiëntie en nauwkeurigheid enorm belangrijk zijn voor succes. Het beheren van financiële aspecten, zoals facturatie en boekhouding, kan een complexe en tijdrovende taak zijn. De facturatiesoftware bouwsector van KMO-Facturatie kan hierin een grote hulp zijn bij uw facturatieprocessen. Onze software is specifiek ontworpen om bouwbedrijven te helpen bij het stroomlijnen van de financiële processen, het genereren van nauwkeurige, professionele facturen en het beheren van projectkosten. 

KMO-Facturatie biedt een scala van diverse modules aan in de facturatiepakketten, elk ontworpen om specifieke behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen aan te pakken. Deze modules zijn op maat gemaakt om bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënte te verhogen.  Zo kan u onder meer gebruik maken van modules als projectbeheer, voorraadbeheer en rapportage en analyse. Zo biedt KMO-Facturatie een uitgebreide oplossing voor financieel beheer en zakelijke optimalisatie voor kleine en middelgrote ondernemingen. 

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Facturatiesoftware bouwsector

Facturatiesoftware bouwsector - Maak vlot facturen

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

 

Met de facturatiesoftware voor de bouwsector verstuurt u snel en eenvoudig uw facturen met uw logo en bedrijfsgegevens standaard al voorzien op alle documenten. 

Al uw klanten en hun gegevens kan u raadplegen in het gedetailleerde klantenbestand, alle gegevens zijn overzichtelijk verzameld op één plaats. 

Verstuur een gemaakte factuur direct per e-mail in PDF en UBL of via het PEPPOL-netwerk naar uw klant. 

Als de betalingstermijn verstreken is en de klant heeft nog niet betaald, verstuurt u snel een betalingsherinnering. 

Met de facturatiesoftware bouwsector van KMO-Facturatie maakt u in slechts enkele klikken een professionele offerte, bestelbon, digitale werkbon of factuur. Alle documenten worden veilig opslagen in uw cloudomgeving, u hoeft zich niet langer zorgen te maken over back-ups en beveiliging van uw IT – infrastructuur.

Daarnaast biedt de facturatiesoftware bouwsector tal van extra functionaliteiten om uw dagelijkse workflow te vereenvoudigen. Denk hierbij onder meer aan de overzichtelijke prijslijst met mogelijkheid tot het aanmaken van prijzengroepen en artikelnummers, digitaal bevestigen en ondertekenen van offertes, stockbeheer, verwerking aankoopfacturen, templates en meer.

Uw gegevens overbrengen naar uw boekhouder / account, ook dat gaat supersnel met de facturatiesoftware bouwsector van KMO-Facturatie. Via de exportfunctie kan u aanduiden op welke manier u de documenten wenst te exporteren, UBL of Excel. De export omvat alle aan -en verkoopfacturen van toepassing voor de opgegeven periode.  

De facturatie software is geschikt voor ieder type zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of voor een KMO In de bouwsector, denk hierbij bv aan: aannemers, schilders, installateurs, loodgieters, …

 

Facturatiesoftware bouwsector - Offertes digitaal laten goedkeuren en ondertekenen

Offertes opstellen met een professionele uitstraling in de facturatiesoftware bouwsector. 

Maak uw offerte, stuur ze door naar uw klant en laat ze digitaal goedkeuren en ondertekenen.  

Uw klant krijgt uw e-mail met daarin een link waar ze de offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren. Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van deze offerte in de facturatie software bouwsector. Uw klant krijg ook nog bevestiging van deze aanvaarding. 

Offertes opvolgen is zeer belangrijk, daarom voorzien we in de facturatiesoftware bouwsector een duidelijk gedetailleerd overzicht dat u eenvoudig kan raadplegen: 
Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke stap werd er laatst genomen? 
Is deze offerte al geaccepteerd of geweigerd? 
En als ze geweigerd is, om welk reden? 

Al deze informatie kan u in één oogopslag zien in uw overzicht van offertes. 

Meer informatie over offerte opmaken. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Facturatiesoftware bouwsector - Digitale werkbonnen

digitale werkbonnen

 

 Professioneel, snel en eenvoudig aan de slag met de digitale werkbonnen! 

Met de digitale werkbonnen van KMO-Facturatie kan u ieder project de baas! 

Door onze uitgebreide interface kan u uw digitale werkbonnen volledig naar eigen wensen inrichten. U kunt vanuit een offerte een digitale werkbon aanmaken of beginnen vanuit een lege werkbon. 

Ter plaatse bij uw klant kan u de werkbon invullen, voegt u materialen of uren toe. De werkbon kan u invullen op uw telefoon, ipad, … net na de uitvoering van de werken.

U kan de werkbon digitaal laten ondertekenen, hier een pdf van creëren en doormailen naar uw klant.

Ook uw personeel kan deze werkbon aanpassen, invullen en laten tekenen. 
Hiervoor zijn beperkte toegangsmogelijkheden voorzien. Uw personeel ziet enkel de hoogstnodige informatie uit het systeem. 

Daarenboven behoudt u een overzicht van alle werkbonnen per klant. Wil u nakijken wat u de vorige keer juist bij een klant heeft gedaan of welke materialen u heeft gebruikt? Alles kan u zeer snel terugvinden in de klantenfiche of in het overzicht van uw werkbonnen. 

Offerte -> Werkbon -> Factuur, met juist 1 klik… Professioneel, snel en eenvoudig met de facturatie software voor de bouwsector.  

 

De ervaring van één van onze klanten: 

“Superhandig om de klanten ter plaatse de werkbon te laten ondertekenen met bv een tablet. Daarna je snel door naar facturatie en het admin werk blijft beperkt”

Projecten en nacalculatie in facturatiesoftware bouwsector

De projectmodule binnen facturatiesoftware voor de bouwsector vertegenwoordigt een belangrijke stap in het beheer van bouwprojecten. Deze module opent de deur naar een nieuwe werkwijze van eenvoud en precisie in projectbeheer, waardoor het hele proces gestroomlijnd wordt. Met tal van geavanceerde functionaliteiten biedt de projectmodule een schat aan voordelen voor bouwbedrijven, waaronder de mogelijk om moeiteloos offertes, aankoopfacturen en verkoopfacturen te koppelen aan specifieke projecten, en zelfs de optie om nacalculaties uit te voeren. 

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de projectmodule is de mogelijkheid om in realtime de financiële gezondheid van elk project te monitoren. Dit geeft u direct inzicht in de gemaakte kosten, gegenereerde opbrengsten, het verschil tussen de oorspronkelijke offerte en de daadwerkelijke kosten, en de uiteindelijke bruto resultaten van elk project. Het stellen van financiële doelen en het bewaken van de voortgang wordt daarmee zeer eenvoudig. 

facturatieprogramma airco-installateur facturatiesoftware bouwsector facturatieprogramma brugge

De projectmodule biedt een allesomvattende overzichtspagina die in één oogopslag cruciale projectinformatie weergeeft. Dit omvat niet alleen de naam van de klant, maar ook de projecttitel, een beknopte beschrijving van het project en de actuele status ervan. Deze gestroomlijnde weergave vormt de kern van effectief projectbeheer en maakt het mogelijk om op elk gewenst moment de voortgang en financiële status van uw projecten te controleren. Dit geeft u de flexibiliteit om tijdig bij te sturen en eventuele problemen snel op te lossen, waardoor de kans op vertragingen en budgetoverschrijdingen aanzienlijk wordt verminderd. 

Samengevat, de projectmodule biedt niet alleen een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie in financieel beheer, maar legt ook de basis voor een nauwgezette projectoplossing en het optimaliseren van uw financiële prestaties. Het stelt u in staat om met vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen en projecten met succes af te ronden. 

5/5
"Het programma is een verrijking voor ons bedrijf.
Vanaf nu leveren wij professionele offertes en facturen af dankzij het programma.

De werkbonnen zijn zeer handig en eenvoudig in gebruik om meteen een oplijsting te maken van het werk.
Nadien heb je een mooi overzicht van notities of uitgevoerde werken die je dan eenvoudig kan omzetten naar een factuur.
Alles valt mooi te raadplegen per klant of globaal voor je bedrijf.
De ingebouwde functies besparen je veel tijd.

Een enorme meerwaarde is de persoonlijke en vlotte aanpak.
Bij KMO - Facturatie ben je niet gewoon een nummer in het klantenbestand.

Wij zijn heel blij met KMO - Facturatie in ons team!"
facturatieprogramma aannemer facturatieprogramma gent
Berckmans All services
Airco & Elektriciteit


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma