Met KMO-Facturatie

Offertes Online Maken

werkbon aanmaken

Offertes online maken. Het creëren en beheren van offertes vormt een onmisbare schakel voor bedrijven op zoek naar succes. Een goed doordachte offerte kan het verschil maken in het aantrekken van nieuwe klanten en het veiligstellen van waardevolle projecten. Het is van uiterst belang om klantgerichtheid en nauwgezette opvolging als prioriteit te stellen. Ontdek hoe de KMO-Facturatie software u in staat stelt om dit gehele proces te stroomlijnen en te vereenvoudigen, zodat u zich kan concentreren op het bouwen van duurzame zakelijke relaties en het behalen van uw doelen. 

Facturatieprogramma - Prijzen en functionaliteiten per pakket

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

Offertes online maken - Verover nieuwe klanten

In de hedendaagse zakelijke arena is het cruciaal om op te vallen en klanten te overtuigen. Het samenstellen van doeltreffende offertes speelt hierbij een sleutelrol, waarbij het winnen van vertrouwen en nieuwe klanten centraal staat. Het creëren van offertes is een kunst die aandacht, zorg en tijd vergt. Met het online software programma van KMO-Facturatie kan u echter op een efficiënte en effectieve manier hoogwaardige offertes online maken. In enkele klikken voegt u klantinformatie toe, voegt u producten en prijzen toe, terwijl uw voorwaarden automatisch worden ingevoegd bij elk document.

Door gebruik te maken van dit programma, waarbij u uw offertes aanpast aan de specifieke behoeften van uw klanten en leads opvolgt, vergroot u aanzienlijk uw kansen op het winnen van nieuwe klanten en het laten bloeien van uw bedrijf.

Maak online offertes waar en wanneer u maar wilt met KMO-Facturatie. Ontdek de gebruiksvriendelijke facturatiesoftware die u op elk moment op elk apparaat kan gebruik, waardoor u flexibel kan werken.

offertes online

Het belang van professionele offertes

facturatieprogramma eenmanszaak facturatieprogramma sint-niklaas facturatieprogramma gent

Het belang van offertes overstijgt simpelweg het verstrekken van prijsinformatie. Ze zijn het eerste contactpunt met uw potentiële klanten, waardoor een eerste indruk van uw bedrijf ontstaat. Een professioneel samengestelde offerte spreekt niet alleen van uw expertise en professionaliteit, maar toont ook oog voor detail. Het biedt klanten het vertrouwen dat u hun behoeften begrijpt en in staat bent aan hun verwachtingen te voldoen.

Dankzij het online offerteprogramma van KMO-Facturatie kan u nu met een snelle en doeltreffende aanpak offertes online maken en versturen. Onze software geeft u de mogelijkheid om op maat gemaakte offertes samen te stellen en snel te reageren op de wensten van uw klanten, wat u een concurrentievoordeel oplevert.

Het online offerteprogramma van KMO-Facturatie kan u nu snel en efficiënt offertes maken en verzenden. Deze software telt u in staat om offertes op maat te maken en snel te reageren op klantverzoeken, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt.

Het online offerteprogramma van KMO-Facturatie biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Met sjablonen en automatisering kan u herhaalde taken stroomlijnen, zodat u meer tijd kunt besteden aan het opbouwen van relaties met klanten. Bovendien stelt het u in staat om offertes op te volgen en te zien wanneer klanten deze openen en bekijken, waardoor u waardevolle inzichten krijgt in hun interesse en betrokkenheid.

Efficiënt offertes online maken

Een overtuigende offerte begint met het helder beschrijven van uw producten of diensten en het benadrukken van alle relevante informatie, zoals prijzen, levertijden en eventuele voordelen die uw aanbod onderscheiden. Maar bij KMO-Facturatie gaan we verder dan alleen het verstrekken van informatie, we bieden u een online offerteprogramma dat niet alleen efficiëntie garandeert, maar ook een persoonlijke aanpak mogelijk maakt. 

In slechts enkele klikken kunt u met ons geavanceerde platform een professionele offerte samenstellen en deze rechtstreeks naar uw klant sturen via uw eigen e-mailadres. Maar wat echt het verschil maakt, is de mogelijkheid om uw offerte digitaal te laten goedkeuren en ondertekenen. 

In de e-mail die uw klant ontvangt, vinden ze een link waarmee ze de offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren. Hierdoor kunnen ze hun handtekening digitaal plaatsen en hun naam toevoegen als ze de offerte accepteren. El alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt u automatisch een e-mailmelding zodra de offerte is geaccepteerd. 

De naadloze integratie van offerte, goedkeuring en ondertekening in ons software programma biedt niet alleen gemak, maar versterkt ook uw professionaliteit. Het toont aan u dat u een extra stap zet om het proces soepel en persoonlijk te maken. 

Met KMO-Facturatie gaat het niet alleen om het maken van offertes, het gaat erom indruk te maken, persoonlijk contact te leggen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven

Offertes online maken en opvolgen

 

 Het maken van offertes is slechts de eerste stap, de opvolging ervan is net zo belangrijk voor het sluiten van deals en het behouden van klantrelaties. Bij KMO-Facturatie begrijpen we dit belang en bieden we u geavanceerde tools om uw opvolgingsproces te optimaliseren. Een van de krachtige functies die onze software biedt, is het automatiseren en personaliseren van uw e-mails aan uw klanten.

 

Een essentieel aspect van een goede opvolging is snelle en professionele respons op vragen of verzoeken om wijzigingen. Onze software is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en snelheid, waardoor u moeiteloos kunt reageren op de behoeften van uw klanten. 

 

Om uw offertes nauwgezet op te volgen, biedt KMO-Facturatie een duidelijk en gedetailleerd overzicht. U kunt direct zien wanneer uw offerte is verstuurd, hoeveel dagen deze nog geldig is, welke stappen zijn ondernomen en of de offerte reeds geaccepteerd of geweigerd is. Dit alles is beschikbaar in het overzicht van uw opgestelde offertes en wordt ook weergegeven in het logboek van uw offerte. 

In het logboek vindt u niet alleen specifieke details over uw offerte, maar ook de naam en handtekening van uw klant als de offerte is geaccepteerd. Als de offerte is omgezet naar een factuur of een werkbon, kunt u dit ook eenvoudig zien in uw overzicht en direct naar het document in kwestie gaan. 

 

Ons dashboard biedt een maandelijks overzicht van het bedrag aan offertes dat u heeft opgesteld en voor welk bedrag er al gefactureerd is. 

 

Ontdek hoe onze software uw opvolgingsproces kan versterken en uw zakelijk succes kan vergroten. 

offerte maken

Offertes online maken - Versnel en standaardiseer uw processen met documenttemplates

projectopvolging

 Het gebruik van templates is een krachtige tool om uw zakelijke processen te optimaliseren en te stroomlijnen. Bij KMO-Facturatie bieden we u de mogelijkheid om vooraf gedefinieerde templates te creëren, waarmee u snel en consistent documenten kan maken, zowel voor online offertes als facturen.

Enkele voordelen van het gebruik van templates:

 • Efficiëntie: Met onze templates genereert u snel en gemakkelijk nieuwe documenten door eenvoudig de benodigde gegevens in te vullen, zoals klantinformatie, producten of diensten en bedragen. Dit versnelt uw opstelproces aanzienlijk.  
 • Consistentie: Templates waarborgen een uniforme uitstraling van uw documenten, wat professionaliteit uitstraalt naar uw klanten. Een consistente opmaak en structuur zorgen voor een betrouwbare indruk van uw bedrijf. 
 • Tijdsbesparing: Het hergebruiken van templates bespaart u kostbare tijd, vooral bij het opstellen van herhaaldelijke documenten. Dit is bijzonder handig wanneer u regelmatig facturen verstuurt naar dezelfde klanten voor vergelijkbare producten of diensten. 
 • Nauwkeurigheid: Doordat factuurgegevens in te vullen invult op basis van een template, verkleint u het risico op typfouten en verkeerde berekeningen.
 
Bij KMO-Facturatie kan u eenvoudig uw documenttemplates op voorhand aanmaken, waardoor het proces van het maken en verwerken van offertes en facturen nog sneller en efficiënter wordt. Deze functionaliteit resultaat in aanzienlijke tijdwinst voor uw bedrijf. 

Offertes online maken - Transformeer uw offertes efficiënt naar facturen of digitale werkbonnen

Met het geavanceerd software programma van KMO-Facturatie wordt het omzetten van uw offertes naar facturen of digitale werkbonnen een moeiteloze handeling. 

 

Al uw offertes zijn overzichtelijke te vinden in specifieke klantenfiches of het algemene overzicht van alle offertes voor verschillende klanten. Dit geeft u direct inzicht in de status en de recente acties van elk document. 

 

Wanneer u besluit een offerte om te zetten naar een factuur, volstaat een eenvoudige klik op de knop ‘Factuur maken’. U heeft de mogelijkheid om het volledig bedrag, een percentage als voorschot, of een absoluut voorschot te factureren. Zodra uw keuze is gemaakt, wordt de factuur snel gegenereerd. 

 

Naast facturatie biedt KMO-Facturatie ook de mogelijkheid om offertes om te zetten naar digitale werkbonnen. Alle nodige informatie, inclusief goederen, diensten en uren, wordt automatisch overgenomen vanuit uw offerte. Ter plaatse bij uw klant of op kantoor kan u extra materialen, werkuren of andere details toevoegen. U heeft de flexibiliteit om de werkbon op elk gewenst moment en vanaf elk appartaat in te vullen. 

 

U kunt uw klant vragen de werkbon digitaal te ondertekenen, en zelfs een kopie als PDF via e-mail sturen. Indien gewenst, kan u zelfs ter plaatse factureren. 

 

De werkbonnenfunctie kan ook worden opengesteld voor uw personeel, waardoor ze kunnen inloggen op het systeem en werkbonnen kunnen aanvullen, evenals digitaal laten ondertekenen door uw klant. 

digitale werkbonnen


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma