Met KMO-Facturatie

Offertes online maken

offerte maken

Offertes online maken - snel, eenvoudig en online offertes maken met KMO-Facturatie

Offertes online maken met KMO-Facturatie. In de moderne zakenwereld is het belangrijker dan ooit om aandacht te trekken en klanten te overtuigen. Het creëren van professionele offertes is een essentieel onderdeel in het veroveren van nieuwe klanten en het winnen van hun vertrouwen. Het maken van offertes is een kunst die tijd, aandacht en zorg vereist. Dankzij het online software programma van KMO-Facturatie kan u efficiënter en effectiever offertes maken. In slechts enkele klikken voegt u uw klant toe, voegt u producten en prijzen toe. Uw voorwaarden stelt u standaard in uw instellingen, waardoor deze automatisch bij elk document worden ingevoegd. Dit alles laat u tijd besparen en elimineert fouten.   

Door gebruik te maken van dit programma, het aanpassen van uw offertes aan de behoeften van uw klanten en het opvolgen van leads, vergroot u uw kansen op het winnen van nieuwe klanten en het laten groeien van uw bedrijf.

Online offertes maken waar en wanneer u het wil met KMO-Facturatie. Gebruiksvriendelijke facturatiesoftware voor elk moment, via elk toestel.

offertes online

Offertes online - Het belang van een professionele offerte

facturatiesoftware installateur

 

Het belang van offertes kan niet genoeg worden benadrukt. Ze dienen als eerste contactpunt met uw potentiële klant en geven hen een eerste indruk van uw bedrijf. Een professioneel opgestelde offerte toont niet alleen uw expertise en professionaliteit, maar ook uw aandacht voor detail. Het geeft klanten het vertrouwen dat u hun behoeften begrijpt en in staat bent om aan hun verwachtingen te voldoen.

Met het online offerteprogramma van KMO-Facturatie kan u nu snel en efficiënt offertes maken en verzenden. Deze software telt u in staat om offertes op maat te maken en snel te reageren op klantverzoeken, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt.

Het online offerteprogramma van KMO-Facturatie biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Met sjablonen en automatisering kan u herhaalde taken stroomlijnen, zodat u meer tijd kunt besteden aan het opbouwen van relaties met klanten. Bovendien stelt het u in staat om offertes op te volgen en te zien wanneer klanten deze openen en bekijken, waardoor u waardevolle inzichten krijgt in hun interesse en betrokkenheid.

Offertes online maken

 Een overtuigende offerte begint met een duidelijke beschrijving van het aangeboden product of dienst. In de online offertes vermeldt u alle relevante details, zoals prijzen, levertijden, eventueel unieke voordelen die uw aanbod onderscheiden van uw concurrent. Tevens is het belangrijk uw offertes aan te passen aan de behoeften van uw klant en eventuele vragen te beantwoorden die ze mogelijk hebben.

 

Elke klant is uniek, dus het is essentieel om uw offertes aan te passen aan hun specifieke behoeften. Gebruik de informatie die u heeft verzameld over de klant om de offerte persoonlijk en relevant te maken. Dit toont aan dat u echt geïnteresseerd bent in hun bedrijf en niet zomaar een automatische offerte stuurt.

 

In het online offerteprogramma van KMO-Facturatie stelt u in slechts enkele klikken uw professionele offerte op, stuurt deze door aan uw klant via uw eigen e-mailadres en kan u deze offerte digitaal laten goedkeuren en ondertekenen.

 

Uw klant ziet in uw e-mail een link waar ze de online offerte kunnen downloaden, accepteren of weigeren.

Zij plaatsen hun handtekening en hun naam bij de aanvaarding en u ontvangt automatisch een e-mail dat de offerte is geaccepteerd. 

Automatisch ziet u de aanvaarding van de offerte ook in het software programma offertesUw klant krijgt nog een bevestiging van de aanvaarding van de offerte.

 

 

online software offertes

Offertes online maken en opvolgen

Online offertes maken is belangrijk, doch is de opvolging ervan net zo belangrijk als het maken. Stuur herinneringen naar uw klanten om ervoor te zorgen dat ze uw aanbieding niet vergeten. Dit toont aan dat u betrokken bent en geeft u de mogelijkheid om eventuele vragen te beantwoorden of zorgen weg te nemen. In de software van KMO-Facturatie kan u deze herinneringen automatiseren en personaliseren.

 

Het is essentieel om snel en professioneel te reageren op vragen of verzoeken om wijzigingen.

 

Om uw offertes goed te kunnen opvolgen, voorzien we in KMO-Facturatie een duidelijk gedetailleerd overzicht!

 

Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant?
Hoeveel dagen is deze nog geldig? Welke stap werd er laatst genomen?
Is deze
offerte al geaccepteerd of geweigerd?
En als ze geweigerd is, wat was dan de reden?

Al deze informatie ziet u direct in het overzicht van uw opgestelde offertes.

 

Ook in het logboek van uw offerte kan u deze specificaties zien staan. Als uw offerte geaccepteerd is, ziet u hier ook de naam en de handtekening van uw klant staan. 

Wanneer uw offerte is omgezet naar een factuur of een werkbon kan u dit ook zien staan in uw overzicht en kan u van daaruit naar het document in kwestie gaan. 

 

Op het dashboard ziet u ook per maand het bedrag aan offertes dat u heeft opgesteld, en voor welk bedrag er reeds werd gefactureerd. 

offerte maken

Offertes online maken - Templates die u nog meer tijd laten besparen

digitale werkbonnen

 Het gebruik van templates kan uw processen aanzienlijk versnellen en standaardiseren. Met templates kan u vooraf gedefinieerde indelingen maken die u keer op keer kan gebruiken voor verschillende klanten. De templates kan u gebruiken voor Online offertes en facturen.

Enkele voordelen van het gebruik van templates:

 • Efficiëntie: Met templates kan u snel en gemakkelijk nieuwe documenten genereren door simpelweg de relevante gegevens in te vullen, zoals klantinformatie, producten of diensten en bedragen. 
 • Consistentie: Templates zorgen voor een consistente uitstraling van uw documenten, wat professionaliteit uitstraalt naar uw klanten. Een uniforme opmaak en structuur zorgen voor een betrouwbare indruk van uw bedrijf. 
 • Tijdsbesparing: Het hergebruiken van templates bespaart u tijd bij het opstellen van herhaaldelijke documenten. Dit is vooral handig als u regelmatig facturen verstuurt naar dezelfde klanten voor vergelijkbare producten of diensten. 
 • Nauwkeurigheid: Doordat u de factuurgegevens invult op basis van een template, verkleint u het risico op typfouten en verkeerde berekeningen.

Documenttemplates kan u op voorhand aanmaken in KMO-Facturatie.

Zo maakt en verwerkt uw offertes en facturen nog sneller en efficiënter.

Opnieuw tijdwinst voor u!!

Offertes online maken- Offertes omzetten naar factuur of digitale werkbon

Uw offerte omzetten naar een factuur of digitale werkbon?
Ook dit gebeurd in een handomdraai met het
software programma van KMO-Facturatie.

 

Een overzicht van alle offertes kan u terugvinden in een specifieke klantenfiche of in het algemeen overzicht van alle offertes voor alle klanten.

Terwijl u dit overzicht bekijkt, ziet u onmiddellijk de status en de laatste actie van het document staan.

Wanneer u voor een offerte een factuur wenst te maken, kan dit eenvoudig door te klikken op de knop ‘Factuur maken’.

U kan hierbij kiezen welk bedrag u wenst te facturen, wenst u het volledig bedrag een percentueel voorschot of een absoluut voorschot.

Van zodra u uw keuze heeft gemaakt, wordt de gevraagde factuur gegenereerd.

 

Naast factureren vanuit een online offerte kan u tevens kiezen om de offerte om te zetten naar een digitale werkbon. 

De inhoud (goederen, diensten, uren, …) worden overgenomen vanuit uw offerte. 

Ter plaatse bij uw klant of nadien op kantoor kan u nog extra materialen, werkuren of dergelijke toevoegen en ook de specificaties van de werkbon vult u in, dit kan op eender welk moment via eender welk toestel. 

Uw klant kan u deze werkbon digitaal laten ondertekenen, een kopij aan uw klant doormailen in PDF en indien u wenst kan u zelfs ter plaatse ineens factureren. Handig toch?! 

 

De werkbonnen functie kan u tevens openzetten voor uw personeel. Ook zij kunnen dan inloggen op het systeem en de werkbon in kwestie aanvullen en digitaal laten tekenen door uw klant. 

 

digitale werkbonnen

Facturatieprogramma - Prijzen en functionaliteiten per pakket

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Prijslijst
 • E-mail integratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!