🚀 KMO - Facturatie 3.3.0 is hier!

In deze versie rollen we financiële korting en Cebeo integratie uit, naast tal van andere kleine verbeteringen. Lees hier wat er nieuw is!

Financiële korting verkoopfacturen

Geef uw cashflow een boost met een financiële korting! U kan een standaard financiële korting (in procent) toekennen aan klanten die sneller betalen (bijvoorbeeld binnen 7 dagen). Zo zet u uw klanten aan om niet tot de laatste dag te wachten met het betalen van hun facturen.

Ga naar Instellingen – Overige instellingen – Facturen – Financiële korting om deze optie te activeren en standaardpercentage- en termijn in te stellen.

Van toepassing op:

Custom velden klantenfiche

U kan nu extra velden definiëren in uw klanten- en leveranciersfiches. Ga naar Instellingen – Overige Instellingen – Boekhoudig en voeg uw gewenste velden toe in het vak “Custom velden”.

Van toepassing op:

Integratie Cebeo webshop

Indien u klant bent bij de webshop van groothandel Cebeo, dan kan u contact met hen opnemen om een extra login aan te vragen die u kan gebruiken om aan te melden binnen KMO-Facturatie. Zo heeft u de actuele prijzen uit Cebeo meteen bij de hand bij het opstellen van een factuur of offerte en kan u deze prijzen rechtstreeks opzoeken en toevoegen aan uw documenten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de prijs op moment van invoeren, al dan niet met een zelf te kiezen winstpercentage.

Van toepassing op:
cebeo webshop
aankoopfacturen verwerken

Bulk upload aankoopfacturen

U kan nu meerdere aankoopfacturen tegelijk uploaden binnen een leveranciersfiche. Per factuur zal een concept worden aangemaakt zodat u later de nodige parameters (datum, nummer, inhoud en totaal) kan aanvullen.

Van toepassing op:

Overige verbeteringen

Documenten – Lijn kopiëren

Bij het opstellen van een factuur, offerte, bestelbon of werkbon is het nu mogelijk om een lijn te dupliceren. Klik met de rechtermuisknop op een lijn of klik op ‘Opties’.

 

Kostenraming als titel voor offertes

Bij het opstellen van een offerte kan nu de titel “Kostenraming” worden gekozen onder het tabblad “Geavanceerd”.

 

Onthouden van tabelselecties staat standaard uit

Naar jullie feedback hebben we ervoor gezorgd dat tabelfilters standaard niet meer worden onthouden voor volgende keer als een pagina geladen wordt. Dit kan opnieuw worden aangezet via Instellingen – Overige Instellingen – Boekhouding – “Ingestelde tabelfilters onthouden” voor klanten die dit wel nog wensen.

 

Aankoopfactuur – voorbeeld

Wanneer een PDF wordt geüpload in een aankoopfactuur, is het mogelijk om deze PDF ook te bekijken onder het tabblad “Lijnen”. Zo kan u de inhoud van de PDF makkelijker kopiëren.

✅ Uw boekhouding is reeds bijgewerkt!

Deze update is automatisch doorgevoerd op alle boekhoudingen. Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice!

💡 Tips of ideeën?

Heeft u tips of ideeën voor functies die onze software nog beter kunnen maken? Laat het ons zeker weten via de helpdesk!

😃 Tevreden van onze service?

Een review op onze bedrijfspagina op Google of Facebook apprecieren we altijd enorm 😉

Over ons team

Picture of Stephanie Van Bocxlaer

Stephanie Van Bocxlaer

Stephanie is verantwoordelijk voor sales en customer succession bij KMO-Facturatie