🚀 KMO - Facturatie 2.9.0 is hier!

In deze versie zijn verbeteringen aangebracht aan de e-mailmodule, werkbonnen en documentinhoud. Hieronder volgt een volledige lijst van toevoegingen en verbeteringen!

Verzenden vanuit meerdere e-mailadressen

Tot op heden was het mogelijk om slechts 1 e-mailadres te koppelen aan uw KMO – account voor het verzenden van uw facturen, offertes, bestelbonnen, …

Vanaf nu kunnen meerdere e-mailadressen worden toegevoegd. Daarnaast kan elke gebruiker die toegang heeft tot uw boekhouding zijn of haar eigen standaard e-mailadres voor verzending instellen.

Van toepassing op:

E-mailhandtekening

Daarnaast kan elke gebruiker binnen uw boekhouding een eigen e-mailhandtekening instellen. Geen inspiratie? Geen probleem! KMO-Facturatie kan op basis van uw bedrijfs- en gebruikersgegevens een e-mailhandtekening genereren!

Van toepassing op:

Herwerking klanten- en leverancierslijst

Door een herwerking van de klanten- en leverancierslijst is het nu mogelijk om klanten- en leveranciersfiches en labels te bewerken vanuit de lijst, zonder eerst een fiche te moeten openen. Ook is ondersteuning toegevoegd voor grote klanten- en leverancierslijsten, analoog aan de prijslijsten.

Van toepassing op:

Aankoopfactuur UBL / XML importeren

Wanneer uw leverancier een XML – bestand (ook UBL – bestand genoemd) meelevert bij het versturen van een aankoopfactuur, kan u dit XML – bestand uploaden bij uw aankoopfactuur. KMO-Facturatie zal automatisch lijnen, totalen, leveranciersinformatie en de PDF – versie van de factuur uit het UBL bestand halen en opslaan. Zo wordt het boeken van aankoopfacturen een stuk eenvoudiger!

Van toepassing op:

Tekenvak in werkbonlay-out

In werkbonlay-out is een nieuw veldtype “Tekenvak” toegevoegd waarin een kleine schets of tekening kan worden gemaakt die ook op de PDF verschijnt.

Werkbonlay-outs kunnen worden bewerkt via Instellingen – Werkbonlay-out.

Van toepassing op:

Export van documentlijsten

Naast het exporteren van documenten in Financieel – Overzicht, is het nu ook mogelijk om in elke documentlijst (facturen, offertes, bestelbonnen, …) een export te nemen van de huidige selectie. Ook heeft u nu meer flexibiliteit in de formaten waarin de export gebeurt (Excel, PDF, UBL, …).

Van toepassing op:

Afbeeldingen in documenten

In deze versie hebben we ondersteuning toegevoegd voor afbeeldingen in documenten. Deze kunnen worden ingevoerd in detailpagina’s en tussen lijnen van het document. Ga naar Invoegen -> Afbeelding, selecteer, upload en klaar!

Van toepassing op:
Ponto Connect

Binnenkort beschikbaar: Ponto Connect

Wanneer u klant bent bij Ponto Connect kan u binnenkort in enkele klikken uw bankrekening koppelen aan KMO-Facturatie, zodat u binnenkomende betalingen kan bekijken en verkoopfacturen automatisch kan laten markeren als betaald.

Momenteel treffen we de laatste voorbereidingen om deze feature live te brengen. Meer nieuws volgt binnenkort!

Van toepassing op:

Verbeteringen en bugfixes

– Prijsimport importeert nu ook eenheden die voorheen nog niet gekend waren
– Verberg artikelnummers en prijscategorieën op documenten indien gewenst (Zie Instellingen – Documentlay-out – Overige opties)
– Sorteerkolom en sorteerrichting worden nu per lijst onthouden (klanten, leveranciers, verkoopfacturen, aankoopfacturen, …)
– Mogelijkheid toegevoegd om een alias in te stellen voor Office 365 – accounts met gedelegeerde mailboxen
– Auto-complete voor Aan-, CC- en BCC-velden voor het versturen van e-mails

Uw boekhouding is reeds bijgewerkt!

Deze update is automatisch doorgevoerd op alle boekhoudingen. Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice!

Tevreden van onze service?

Een review op onze bedrijfspagina op Google of Facebook apprecieren we altijd enorm 😉