🚀 KMO - Facturatie 2.8.0 is hier!

In deze versie zijn nieuwe features toegevoegd, zoals taakbeheer en uitbreidingen aan werkbonnen. Hieronder volgt een volledige lijst van toevoegingen en verbeteringen!

Taken en Projecten

Met de nieuwe module “Taken” hebben we eenvoudig taakbeheer toegevoegd aan onze software. Dit taakbeheer is zowel in de context van projecten als op zichzelf staand te gebruiken.

Van toepassing op:

Uitbreiding Werkbonnen

Werkbonnen hebben enkelen nieuwe velden gekregen:

– Werfadres

– Tijdstip van afspraak

Van toepassing op:

Werkbonnen kopiëren

Werkbonnen kunnen nu worden gekopieerd, inclusief alle inhoud, binnen dezelfde klantenfiche of naar een andere klantenfiche.

Van toepassing op:

Labels voor werkbonnen

Analoog aan klantenfiches en documenten zijn nu ook werkbonnen voorzien van een labelsysteem.

Van toepassing op:

Robuuster "Postvak Uit" voor e-mail

Door aanhoudende problemen bij verschillende externe e-mailaanbieders hebben we ons systeem voor versturen van e-mails robuuster gemaakt door een catch-and-retry mechanisme in te bouwen. Hierdoor probeert KMO-Facturatie tot vijfmaal toe om e-mails te versturen wanneer de mailserver in kwestie een fout teruggeeft. Tot slot worden e-mails die vijfmaal gefaald zijn niet langer automatisch vanuit “klanten@kmofacturatie.be” verstuurd, maar verschijnen ze gewoon als “gefaald”. Dit moet het aantal onterechte mailtjes met “Controleer uw e-mailinstellingen” drastisch verminderen, alsook het aantal e-mails dat onbedoeld in de SPAM terecht komt.

Van toepassing op:

Ondersteuning voor grote prijslijsten

Door een grote herwerking van het paginatie-, import- en zoeksysteem voor prijslijsten is het nu mogelijk om prijslijsten van tienduizenden items op een vlotte manier te raadplegen en te importeren.

Van toepassing op:

Template invoegen

Naast het “Openen van templates”, waarbij alle documentinstellingen van de template ook werden toegepast, is het nu ook mogelijk om enkel de lijnen van een template in te voegen in een bestaand document, zonder voorgaande inhoud te moeten wissen.

Van toepassing op:

Verbeteringen en bugfixes

– Links in tabelrijen zijn nu correct zichtbaar wanneer de muis op de rij staat
– Subtotalen worden nu wel weergegeven op offertes zonder lijntotalen
– UBL / BCC boekhouder wordt enkel toegepast voor creditnota’s en verkoopfacturen
– Wanneer een prijzengroep wordt verplaatst op een document, worden ook de subprijzen mee verplaatst

Uw boekhouding is reeds bijgewerkt!

Deze update is automatisch doorgevoerd op alle boekhoudingen. Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice!