KMO-Facturatie

Offerte Programma

werkbon aanmaken

Offerte programma van KMO-Facturatie, een krachtige softwareoplossing die speciaal ontwikkeld is om het gehele offerte- en voorstelproces voor bedrijven te optimaliseren. Met dit geavanceerde platform bieden we u de mogelijkheid om offertes te creëren, aan te passen en direct naar uw klanten te versturen, allemaal op één centrale locatie. Onze software moduleert en automatiseert dit essentiële zakelijke proces, waardoor u kostbare tijd bespaart die anders verloren zou gaan aan tijdrovende handmatige taken. 

Het offerte programma van KMO-Facturatie brengt ultieme flexibiliteit binnen handbereik. U kunt offertes opstellen waar en wanneer u maar wilt, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Hierdoor bent u niet langer gebonden aan uw kantoor of een specifieke locatie. Of u nu onderweg bent, bij een klant bent, of in uw kantoor werkt, onze software is altijd toegankelijk. Het offerte programma van KMO-Facturatie is de sleutel tot het optimaliseren van uw offerteproces en het maximaliseren van uw tijd, zodat u kunt focussen op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan uw klanten. 

Facturatieprogramma - Prijzen en functionaliteiten per pakket

Flex

Basisfunctionaliteit
17 per maand
 • Onbeperkt aantal facturen
 • Prijslijst
 • E-mailintegratie
 • Betalingsopvolging
 • Financieel overzicht en export
 • Integraties Ponto, Peppol en UBL

Plus

Uitgebreide functionaliteit
27 per maand
 • Alle functionaliteiten van Flex
 • Onbeperkt aantal documenten
 • Offertes
 • Templates
 • Dagontvangsten
 • Opzoekingen in KBO
populairst

Pro

Alle functionaliteit
49 per maand
 • Alle functionaliteiten van Plus
 • Projectopvolging en nacalculatie
 • Werkbonnen
 • Bestelbonnen en voorraadbeheer
 • Aankoopfacturen
 • 1GB Cloud Storage

Wil u bovenop de basisondersteuning een VIP behandeling voor als u een vraag heeft?

 • Een rechtstreeks aanspreekpunt?
 • Zowel telefonisch, via ons ticketsysteem of via e-mail?
 • Bijstand bij uw configuratie bij de opstart en doorheen het gebruik?
 • De mogelijkheid om nieuwe releases / functionaliteiten samen te overlopen bij updates?


Vraag dan zeker meer informatie over ons service pakket dat wij aanbieden aan 120 € excl. BTW per jaar!

offertes online

Offerte programma - Tal van voordelen

werkbon maken facturatieprogramma genk

Met een offerte programma vereenvoudigt u het volledige offerteproces. U kan eenvoudig productgegevens, prijzen en andere noodzakelijke informatie invoeren, waardoor u binnen enkele minuten een mooi voorstel klaar heeft. 

Hierdoor bespaart u waardevolle tijd en middelen. Geen gedoe meer met opmaak of repetitieve taken, de software regelt dit voor u.

Uw offertes worden professioneel vormgegeven  in uw eigen huisstijl, met uw logo en uw voorwaarden. Een offerte schrijven is een kunst op zich, het moet duidelijk, overtuigend en volledig zijn. 

Klanten moeten precies weten wat ze kunnen verwachten van uw producten of diensten, een heldere beschrijving van wat u aanbiedt is dus essentieel. Zorg ervoor dat uw prijsbepaling transparant en begrijpelijk is.

Door de voorwaarden van uw aanbod duidelijk te vermelden, vermijd u misverstanden. Deze voorwaarden omvatten onder meer zaken als betalingsvoorwaarden, garanties, levertijden, …

Uw offertes krijgen in het offerte programma automatisch een nummer toegewezen en ook de datum en vervaldatum staan ineens ingevuld. Ook de voorwaarden worden automatisch toegevoegd bij het maken van uw offertes. Dit dient u slecht één maal in te stellen in uw account.

Wanneer uw offerte klaar is, kan u een voorbeeld van uw offerte bekijken en ze versturen vanuit het programma.

Het offerte programma van KMO-Facturatie biedt u een intuïtieve interface, waardoor u en uw medewerkers zonder veel training snel aan de slag kunnen. 

U kan uw offertes maken, bekijken en behandelen via mobiele apparaten. Zelfs als je onderweg bent kan je dus offertes maken en beheren. 

Offertes digitaal laten goedkeuren en ondertekenen in het offerte programma

De offertes uit KMO-Facturatie kan u online delen met uw klanten. U biedt uw klanten bijgevolg de mogelijkheden om deze elektronisch te ondertekenen. Dit versnelt het goedkeuringsproces en minimaliseert vertragingen die kunnen optreden bij handmatige handtekeningen. 

De aanvaarding van uw offertes ziet u onmiddellijk in het offerte programma. Daarnaast krijgen uw klanten bij een aanvaarding automatisch een bevestigingsmail en verstuurt het programma ook naar u een e-mail om u te laten weten dat een specifieke offerte werd geaccepteerd. Hierdoor kan u snel de volgende stappen nemen en het werk inplannen of de goederen verzenden. 

Een goede opvolging van uw offertes is uitermate belangrijk en kan een aanzienlijk verschil maken bij het afsluiten van deals. U laat aan uw klanten zien dat u geïnteresseerd bent en dat u hun aanvraag serieus neemt. 

Via het handig, gedetailleerd overzicht ziet u in 1 oogopslag welke offertes nog lopende zijn, en wat uw laatste stap was in de opvolging van uw offertes.

Wanneer werd uw offerte verstuurd aan uw klant? 
Hoeveel dagen is deze nog geldig? 
Welke laatste stap heeft u genomen? 
Is uw offerte al geaccepteerd of geweigerd? 

Per offerte kan u in het logboek deze specificaties zien staan. Bij een acceptatie ziet u ook deze details in het logboek staan. 

offertes online maken facturatieprogramma gent facturatieprogramma leuven
offerte maken

Van offerte naar factuur in één klik met het offerte programma

Een van de meest gewaardeerde functies in ons offerte programma is de naadloze overgang van een opgestelde offerte naar een factuur in slechts één klik. Dit proces is niet alleen tijdbesparend, maar ook uiterst efficiënt voor bedrijven die snel en nauwkeurig willen factureren na het winnen van een opdracht. 
Omdat de gegevens automatisch worden overgedragen, worden menselijke fouten geminimaliseerd, wat leidt tot nauwkeurige facturen. 

Klanten waarderen snelle reacties en professionele afhandeling. Alle transactiegegevens blijven binnen hetzelfde systeem, waardoor een helder en traceerbaar overzicht van alle offertes en facturen ontstaat. 

Als er aanpassingen nodig zijn, kan u deze nog steeds maken bij het genereren van de factuur. Nadat alles in orde is, kan u uw factuur eenvoudig verzenden naar uw klant, vanuit uw eigen e-mailadres. 

U kan de factuur verzenden in PDF, UBL formaat of u kan dit doen via het PEPPOL-netwerk.  Op onze pagina over UBL facturen via het PEPPPOL-netwerk geven we u graag meer informatie over deze integratie, de voordelen en werkwijze. 

Deze functionaliteit heeft de manier waarop bedrijven zaken doen, aanzienlijk vereenvoudigd en gestroomlijnd. Het maakt het hele proces van offertes maken en factureren veel efficiënter en zorgt voor een soepelere werking van uw bedrijf. 

Offerte omzetten naar werkbon

In het offerte programma kan u er tevens voorkiezen om na de acceptatie van uw offerte, deze naadloos om te zetten naar een digitale werkbon. Dit proces is essentieel voor bedrijven die streven naar een papierloze en geoptimaliseerde operationele workflow. Deze omzet wordt geactiveerd door 1 druk op de knop. 

Alle informatie en details van de geaccepteerde offerte worden automatisch overgezet naar de digitale werkbon. 

Indien nodig kan u nog extra materialen, werkuren of wijzigingen aanbrengen op de digitale werkbon om deze specifiek aan de uitvoering van het project aan te passen. Dit kan u ook ter plaatse bij uw klant doen. De werkbonnen zijn via mobiele apparaten toegankelijk. 

De digitale werkbon kan u eenvoudig toewijzen aan uw relevante medewerkers. Zij kunnen inloggen op het systeem en de werkbon in kwestie aanvullen en digitaal laten tekenen door uw klant. 

De ervaring van één van onze klanten: 

“Superhandig om de klanten ter plaatse de werkbon te laten ondertekenen met bv een tablet. Daarna je snel door naar facturatie en het admin werk blijft beperkt”

digitale werkbonnen

Offerte programma - Offertes versturen vanuit uw eigen e-mailadres

eenvoudig facturatieprogramma facturatieprogramma Sint-Niklaas facturatieprogramma Antwerpen

Met de naadloze integratie van e-mailfunctionaliteit in het offerte programma van KMO-Facturatie wordt uw communicatie met klanten een vloeiend en professioneel proces. Met deze geavanceerde functie kunt u uw documenten rechtstreeks vanuit het platform verzenden, gebruikmakend van uw eigen vertrouwde e-mailadres. Dit betekent dat u altijd herkenbaar bent voor uw klanten en uw zakelijke communicatie moeiteloos kunt voortzetten, zonder dat u van e-mail hoeft te wisselen. 

Bij KMO-Facturatie geloven we in maatwerk en flexibiliteit, en daarom bieden we u de vrijheid om voor elke gebruiker een uniek e-mailadres en persoonlijke e-mailhandtekening in te stellen. Hierdoor behoudt u de persoonlijke toets in uw correspondentie, zelfs als meerdere teamleden met klanten communiceren. Geen inspiratie voor een eigen e-mailhandtekening? Geen probleem. Ons platform kan moeiteloos een professionele e-mailhandtekening voor u genereren op basis van uw bedrijfs- en gebruikersgegevens, waardoor u altijd een verzorgde en uniforme uitstraling behoudt. 

Met KMO-Facturatie bent u verzekerd van professionele en efficiënte communicatie met uw klanten. Elk aspect het proces is transparant en inzichtelijk, waardoor u zich volledig kunt concentreren op het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties en het laten groeien van uw bedrijf. 

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van ons geavanceerd offerte programma vandaag nog. Profiteer van de kans om het programma gratis te proberen en ervaar zelf hoe het uw offerte- en facturatieprocessen aanzienlijk kan vereenvoudigen en verbeteren. Maak een gratis account aan en krijg direct toegang tot uw gratis proefversie. Uw toekomstige succes begint hier, met de ondersteuning van ons krachtig offerte programma. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering en het behalen van uw zakelijke doelen. Probeer het nu gratis uit


Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

gratis facturatieprogramma