Koppelen met Cebeo e-shop

Met de nieuwe integratie met de webshop van Cebeo, heeft u de actuele prijzen uit Cebeo meteen bij de hand bij het opstellen van uw documenten. U kan deze prijzen rechtstreeks opzoeken en toevoegen aan uw documenten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de prijs op het moment van invoeren, al dan niet met een zelf te kiezen winstpercentage. 

Hoofdstukken in dit artikel:

cebeo webshop

Koppelen met Cebeo e-shop en winstmarge instellen

1. Ga naar Instellingen – Overige instellingen

2. Ga hier naar het tabblad ‘Integraties’. Onderaan ziet u de mogelijkheid om uw account te koppelen met de Cebeo Webshop. Wanneer u een account heeft bij de webshop van Cebeo dient u bij hen een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen om toegang te krijgen tot de Cebeo e-shop en deze account te kunnen koppelen aan KMO-Facturatie. Van zodra u deze gegevens ontvangen heeft, kan u deze in onderstaand scherm ingeven en kan u klikken op ‘Opslaan en testen’, waarna uw account gekoppeld is. 

Cebeo

3. Van zodra uw account gekoppeld is, kan u een standaard winst % ingeven. De prijs vanuit de Cebeo webshop wordt dan vermenigvuldigd met dit winstpercentage (100%+ winst%.

cebeo webshop

Prijzen opzoeken en toevoegen vanuit Cebeo e-shop

1. Maak een nieuw document aan

2. In het tabblad lijnen kiest u bovenaan voor ‘+Invoegen’ en kiest u voor ‘Cebeo webshop’

cebeo webshop

3. U komt nu in een zoekscherm, waarin u op basis van een zoekwoord en/of merk het artikel uit de Cebeo e-shop kan opzoeken en later kan invoegen in uw document.  

cebeo e-shop

4. In dit scherm kan u verschillende artikelen gaan selecteren en de selectie invoegen. Of u kan via de knop ‘Opties’ een detail van het artikel naar keuze bekijken of deze lijn apart invoegen in uw document. 

cebeo integratie
Voorbeeld detail artikel

5. Na het invoegen van de selectie artikelen, komen deze in uw document te staan. De volledige omschrijving, artikelnummer en prijs (incl. uw winstmarge) wordt geïmporteerd in de invoicer. Tot slot kan u het document afwerken en overmaken aan uw klant. 

cebeo integratie

Vragen of assistentie nodig?

Neem gerust contact op met onze helpdesk, wij helpen u graag verder!

Over ons team

Stephanie Van Bocxlaer

Stephanie Van Bocxlaer

Stephanie is verantwoordelijk voor sales en customer succession bij KMO-Facturatie

Laurent Loots

Laurent Loots

Laurent is software-ingenieur en systeembeheerder bij KMO-Facturatie